Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai 3 dalis

sveikutes 4u.gif biggrin.gif mergaites as tirai turbut pasikartosiu ir tikrai manau , kad buvo tokia tema , bet tiesiok varciau puslapiukus kolkas nepavyko man jos uzmatyti, bet gal bus kokia gera mergaite ir man pades, musu nauju metu tema bus Nauji metai Havajuose,gal kas gali pasiulyti ideju visokiasiu? as mazdauk isivaizduoju bet kaip visame tame pabrezti ne tik havajus bet ir didziasias metu sventes kaip nauji metai. aciuka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2008 11 25, 19:27)
sveikutes 4u.gif  biggrin.gif mergaites as tirai turbut pasikartosiu ir tikrai manau , kad buvo tokia tema , bet tiesiok varciau puslapiukus kolkas nepavyko man jos uzmatyti, bet gal bus kokia gera mergaite ir man pades, musu nauju metu tema bus Nauji metai Havajuose,gal kas gali pasiulyti ideju visokiasiu? as mazdauk isivaizduoju bet kaip visame tame pabrezti ne tik havajus bet ir didziasias metu sventes kaip nauji metai. aciuka  blush2.gif  biggrin.gif

kažkaip šovė tokia mintis, kad padarykit Lietuvius Havajuose... ta prasme su lietuviškom naujųjų šventimo tradicijom, bet neįprastoj aplinkoj. vietoj eglės pasipuoškit palmę kokią, pagalvokit apie kokius kalėdų senelį ir snieguolę havajietiškus ir pan...
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2008 11 24, 22:01)
ačiū aciuks.gif

pažiūrėsim, kokia iš mūsų mafija gausis, jei bus kaip nors įdomiai tema realizuota, pasigirsiu biggrin.gif

labuka, mes su vyru einam y firmos baliu, ten tema"Mafija" ka rengtis nezinau.....ziurejau sias nuorodas...na vyrui manau paprasciau smile.gif , o mums... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2008 11 26, 00:16)
labuka, mes su vyru einam y firmos baliu, ten tema"Mafija" ka rengtis  nezinau.....ziurejau sias nuorodas...na vyrui manau paprasciau smile.gif , o mums... rolleyes.gif

juoda suknele pirstines juodos rankinukas juodas.
http://images.google...l...ume&spell=1
ziurekis cia nu tikriai apsirengimo yra tokiia temai ir jis nera sudetingas.
Papildyta:
QUOTE(eg0iste @ 2008 11 26, 00:00)
kažkaip šovė tokia mintis, kad padarykit Lietuvius Havajuose... ta prasme su lietuviškom naujųjų šventimo tradicijom, bet neįprastoj aplinkoj. vietoj eglės pasipuoškit palmę kokią, pagalvokit apie kokius kalėdų senelį ir snieguolę havajietiškus ir pan...

kazka panasei daryciua kaip ir egoiste daugiua nz ka daryti aisku akcentas girliandos ant kaklo smile.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif Norėčiau paprašyti pagalbos smile.gif Penktadieni mano draugo gimtadienis smile.gif O gimtadienio tema: Animaciniai Herojai smile.gif gal galite patarti kuo galima pavirsti ir kaip?
Atsakyti
mergaitės, gal kas turi kokių minčių kaip rengtis jei vakarėlio tema "... kaimo vakaruška"????
Atsakyti
QUOTE(Perfect`as @ 2008 11 26, 15:02)
Sveiki wink.gif Norėčiau paprašyti pagalbos smile.gif Penktadieni  mano draugo gimtadienis smile.gif O gimtadienio tema: Animaciniai Herojai smile.gif gal galite patarti kuo galima pavirsti ir kaip?

Tema animaciniai herojai, manau galima traktuoti kaip pasaku personazai, o juk ju daugybe! Gali buti sniego karaliene, pelene, undinele, coliuke, raudonkepuraite, snieguole, ragana ir tt. ir pn., belieka issirinkti kuo noretum buti mirksiukas.gif
Keletas nuorodu:
http://www.karnavala...alog/list/id/25
http://www.karnavalo....lt/pasaka.html
Beje rubelius galima issinuomoti, arba apsirengti kazka is savo rubeliu ir nusipirkti keleta tinkanciu aksesuaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect`as @ 2008 11 26, 15:02)
Sveiki wink.gif Norėčiau paprašyti pagalbos smile.gif Penktadieni  mano draugo gimtadienis smile.gif O gimtadienio tema: Animaciniai Herojai smile.gif gal galite patarti kuo galima pavirsti ir kaip?

Man kazkodel iskart Zuikis i Nu pogogy sove galvon mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2008 11 26, 16:45)
mergaitės, gal kas turi kokių minčių kaip rengtis jei vakarėlio tema "... kaimo vakaruška"????

tai kad atrodo visiškai paprasta, balti marškinėliai, languotas sijonas, galima ir mini tongue.gif , gintariniai papuošalai, liemenė gal dar kokia arba skara ant pečių, prisidėčiau dvi kasa ilgas, jei savo neturėčiau, po kokia gėlę į jas įsipinčiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuzeb @ 2008 11 26, 17:03)
Man kazkodel iskart Zuikis i Nu pogogy sove galvon  mirksiukas.gif

Arba Mikė Pūkuotukas ir Knysliukas tongue.gif Meškiuku apsirengti paprasta, nebūtinai tų kailių, svarbu rudos spalvos rūbai, kumštinės pirštinytės ant lankelio ausytes prisitvirtinti, arba nusipirkti kokia meškiuko kaukę, paršeliu dar lengviau - rožiniai rūbeliai, uodegytę ir knyslę galima iš porolono pasidaryti ir guašu nudažyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrėlė: 27 lapkričio 2008 - 17:29
QUOTE(Perfect`as @ 2008 11 26, 16:02)

suvedi google hero ir paspaudi ant vaizdu tai ten tiek ismeta http://images.google...q...sa=N&tab=wi
Papildyta:
QUOTE(Sigrida @ 2008 11 26, 17:45)

kaimas - botai cia jau kaip akcenta arbe koliosiukai. sakes
pradriske dzinsai marskinelii nudrengti dar kokie siaudai burnoj kepurele saiudine .
na ojei graziai nori tai user posted image
user posted image
user posted image
aisku cia vaikas bet galima kazka pasidaryti orginalau ir paciam
user posted image
prie dzinsiuku rpisisiuti kokius nedidelius fermos gyvunelius pliusinius
Atsakyti
Na kaimo vakaruškoj mes jau buvom . Tai labai smagiai praėjo, bet metai 30-ieji. Tai daugiausiai ir itakojo apsirengima,: ar gaspadinė tik nuo pečiaus duoną kepus, ar gyvulius žiūrėjus ar audus ar panelė iš Kauno atvažiavus...turiu nuotrauku memoku įkelt... verysad.gif

Dar turėjom labai gražią šventę RAGANŲ SUVAŽIAVIMĄ Tai jau smagiai praėjo jei bus kam įdomu papasakosiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrrr @ 2008 11 29, 23:35)
Dar turėjom labai gražią šventę  RAGANŲ SUVAŽIAVIMĄ Tai jau smagiai praėjo jei bus kam įdomu papasakosiu. smile.gif

Oi raganu suvaziavimas manau labai mergvakariams tiktu biggrin.gif Jau isivaizduoju nuotaka a la tarkim Elenute, o visos kitos merginos piktosios raganos bandancios atkalbeti ir uzburti nuotaka nuo busimu vestuviu. hihihi.gif Gaila, kad kol kas nei viena drauge nesizenina verysad.gif Vat suruosciau vakareli ax.gif
Atsakyti