QUOTE(inrinke @ 2010 06 06, 20:54)
Tikrai mačiau ir pirkau "Senukuose", bet čia gerokai anksčiau, per išpardavimą, kartu ir ant akies raištis yra. Mokėjau kokius 4 litus. Tačiau, manau, nebūtinai piratai su kepurėmis, skrybėlėmis turi būti, gal skarelę piratišką (juodą su kaukuolytėmis ar pan.) užsiriškit.
Gal padės šios nuotraukos...
Tikrai mačiau ir pirkau "Senukuose", bet čia gerokai anksčiau, per išpardavimą, kartu ir ant akies raištis yra. Mokėjau kokius 4 litus. Tačiau, manau, nebūtinai piratai su kepurėmis, skrybėlėmis turi būti, gal skarelę piratišką (juodą su kaukuolytėmis ar pan.) užsiriškit.

Gal padės šios nuotraukos...
Sveikos

Vis paskaitau temutę, man labai įdomi
Šį savaitgalį būsim piratai, tai po renginiuko galėsiu įkelt fotkių. Inrike kur pavyzdines įkėlei, aš irgi jomis naudojaus, kad pačią formą, kontekstą paimt
Gavom pigioj vietoj daaaug tinkamo
Dar esu darius misteriją, kurioje pagrindiniai veikėjai buvo senovės Elados gyventojai,t.y.- graikai (filosofai ir jų žmonos
Cirkas (pasirodėm labai originaliai, nes rūbai- ne nuomoti. O dalyviai buvo klounas, magas, akrobatė, gyvačių užkalbėtojas (a) ir pilvo šokėja (as), cirko direktorė, Kiaulė Taupyklė (kuri rinko iš žiūrovų "pinigus" už pasirodymą

O iš tikro pati daugiau išdalino auksinių (šokoladinių) pinigėlių
Mergvakaris rytietiškais motyvais.