agnuzeb visai nieko as dariau sesers mergaitei irgi buvo sniego karaliene stai toky dalyka seip ir suaugusiam jis tinka tik gal judeti siek tiek nepatogu
o pvz nenoretum buti kokia kelopatra
manau idomesnis variantas ne manau kad bus daug kleopatru
undine
na reikai tik tiuli susirasti ir prie kokio zalsvo ilgo sijono prisiisiuti idomiai. dar paieskoti kokiu marskinuku ar bliuskutes ar marskineliu su zvyneliais
man ragana kazkaip nelabai - jau nuvalkiota ir aprangos daug kur yra pirti bent devetu drabuziu parduotuveje gal irgi buti daug kas raganomis.
man visai nieko ta ideja tavo su batuotu katinu.
o pvz nenoretum buti kokia kelopatra
manau idomesnis variantas ne manau kad bus daug kleopatru
undine
na reikai tik tiuli susirasti ir prie kokio zalsvo ilgo sijono prisiisiuti idomiai. dar paieskoti kokiu marskinuku ar bliuskutes ar marskineliu su zvyneliais
man ragana kazkaip nelabai - jau nuvalkiota ir aprangos daug kur yra pirti bent devetu drabuziu parduotuveje gal irgi buti daug kas raganomis.
man visai nieko ta ideja tavo su batuotu katinu.
Ritperliukas na labai jau fainia apranga padarei Super Galvojau apie kleopatra, bet labai jau noriu balta peruka uzsideti Kadangi pati esu tamsiaplauke, tai manau efektingai atrodytu toks pasikeitimas. O kleopatra gi nebuvo blondine Tad ir blaskausi dabar tarp sniego karalienes ir undines Bandysiu po skudurynus dar pralekti. Snd vienam skuduryne radau ilga, balta vestuvine suknele, super ji atrode ir tik 12 Lt kanuoja, bet kad labai jau liemeni spaude. Tureciau nekvepuoti Bandysiu dar toliau ieskoti Ritperliukas o jei tikrai nuspresciau buti sniego karaliene, ar butu galima tavo daryta apranga isigyti