QUOTE(aanacondaa @ 2010 01 17, 01:07)
Na aš kaubojiška labiau norėčiau daryt, nes ir aprangą maždaug kaubojišką jau susigalvojau Tik ką galima iš maisto padaryt ta tema ir kaip maždaug dekoruot gal žinot?
is maisto tai pagrindinis dalykas su kuriuo neprasautumet pro sali butu pupeliu troskinys su mesyte (jeigu karsta patiekala darote). cia toks tikras laukiniu vakaru maistas, visu kauboju megstamiausias patiekalas salunuose ir namuose. ir galima paruosti keleta astriu padazu tiems, kas nori pagardinti ta troskini kad butu autentiskai astrokas...
jei apie saltus patiekalus kalbeti, tai aisku kad galite deti ant satlo tai kas pigiau ir kas iprasta lietuviams, tik apipavidalinti tuos patiekalus pagal tem, pvz.: pasigaminkite tokiu kaip veliaveliu popieriniu , o ju kotukus padarykite is mediniu iesmeliu skirtu grilio verinukams. ant tu popieriniu veleveliu reikia uzrasyti visokius medziokles laimikio - zverienos patiekalu pavadinimus ir dar geriau jei sugebesite ir paveiksliuku is interneto pasirankioti salia pavadinimo ("bizono nugarine" arba "preriju elnio kumpis" arba "laukiniu anciu sparneliai" arba "Serifo salotos" ir t.t. ir pan. tai tokias veliaveles ant koteliu susmaigstysite i patiekalus ir stalo dekoras bus toks, kad nieko kito beveik nebereikes. Dar galite pakabinti kokia kaubojiska skrybele ar pistoleta (nuo lubu konstrukciju ar virs baro, ar nuleide vala ir pritvirtine) ir uzteks.
jei norite prabangiau, tai issinuomokite ar pasiskolinkite is kokios kaimo turizmo sodybos didele medine backa, ar kelias backas, naudokite molinius asocius ir bokalus...
jei turite kompanijoje vyruku, mokanciu meistravoti, ir jei jie "uzsiveza" nuo kaubojiskos temos, tegul pagamina tokius vartelius ant vyriu i abi puses besivarstancius, kokie buna ieinant i kiekviena saluna (vesternuose kaip matom)
tai kiekvienas iejes i patalpa dar tures pro tuos vartelius praeiti, vat jums ir atmosfera iskart saluno...