As savo 25 gimtadienio svente darysiu Mafijos tema. Tiesiog tai bus pirmas kostiuminis vakarelis mano gyvenime, turbut ir draugu, tad bijojau,kad niekas nesutiks. Ieskojau kokios paprastesnes temos, tad nutariau surengti kaip isi sako, pirmam kartui tokia tinkama tema.

Pakvietimus isisuntinejau. Aisku labai daug ko pasisemiau is mayciu forumo, tad aciu jums visoms.

Pakvietimas buvo paprastas, bet lengvai grasinantis ir su humoro gaidele

Visi prieme draugiskai ir dabar rasineja is kur reikes gauti kostiumus su dryzeliais

tai va esu dekinga draugams uz palaikyma

Torta uzsakiau irgi, tik aisku pasinaudojau vel siuo forumu ir tortas bus rulete, kaip ir uzzmaciau cia, keleta puslapiu atgal

Kadangi gyvenu Airijoje, tai be problemu isigyjau pokerio stala

Visi to vakaro zaidimai bus susije su kortomis. Alkoholis bus vien viskis,o merginoms sampanas. Nutariau nedaryti jokiu baltu misrainiu. Kepsiu vista, kiaulienos kumpius, viska kas butu pjaustoma...Taip maciau kai vakar paziurejau CAPONES filma

Turiu namie sena gramafona ar kaip jis vadinas, ten kur vinilines ploksteles dedas, aisku jis bus tik interjero detale.. Daugiau nebesumastau kaip papuost kambari

kokius dar akcentelius sudeti..gerai,kad iki sventes liko dar dvi savaites tai yra laiko pamastymams

Beje, kiekvienam atejusiam sveciui iteiksiu po cigara, o merginoms po cigarile..prie duru pasitiksiu su stiklu viskio ir sampano tauremis.

Zodziu kiek ideju buvo tiek ir surasiau,toliau fantazijos truksta
Papildyta:
QUOTE(Astina - Asti @ 2009 12 30, 21:42)
sveikutes, gera tema
bet va sau nieko ir neissirinkau...

mano tema pasaku herojai ir nesumastau kuom gi buti, ten pelene ar kokia snieguole tai neturiu ka rengtis... patarkit prasau ka galima prisitaikyti heroju temai, kuom buti
o nenoretum buti kuri nors kate is miuziklo KATES?

arba man dar visai razus persionazas raudonkepuraite, tik reikia ja moketi perteikti.. padaryk kaip nors naujoviskai..kokia pvz labai seksualia raudonkepuraite