Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai 3 dalis

Sveikos cool.gif Organizuoju ir as siais metais kaledini vakareli "ligonines" tema, taip kad galiu pasidalint savo mintimis, jeigu sugalvotumet jus ka nors papildyt, butinai lauksiu jusu pasiulymu, na tai pradesiu nuo to kad nuomuojames pirti Pragrindine sale papuosiu plakatais su anegdotais atitinkanciais sia tema. Prie iejimo bus paruostas liaudiskai tariant karutis su uzrasu "greitoji medicinos pagalba" thumbup.gif turesim ir greitukes vairuotoja cool.gif mano draugas bus vyriausias poliklinikos direktorius, manau rasiu baltus rubus, turi klumpes kurias nesioja tie daktarai, tai va, o mes pagrindines seseles busim bigsmile.gif Tik iejus bus registratura sveciai tures nusiplaut ir nusidizinfekuot rankas ir zinoma isgert stikliuka, kad dizinfekuotu gerkles, uz tai gaus po pora pirstiniu medicininiu ir po kauke ant veido, na cia tik tarpkitko bus. labai pasitarnaus tos "dovanos" kurias radau cia beskaitinedama, cia bus nuo senelio salcio, bet jas tures issipirk atsakinedami i misles, kuriu dar neturiu blush2.gif va sitoje vietoje ir prasau jusu patarimu, mazu zinot kokiu prasmingu ir idomiu, kad nebutu nuvalkiotos ir visiems zinomos unsure.gif mes jau net ir dovanas esame visas supakave ir kiekvienas prie visu akiu tures plesti, manau cia bus atrakcija visiems, na ir paskui zinoma zaidimai. tai va ka man pavyko sugalvoti, gal jus turesi kokiu orginaliu minciu papildyt?
Atsakyti
gal kas tiks smile.gif
http://www.kitokspas...les_ir_minkles/
http://darbstuoliuke...stuoliukes.html
...ta Minkles.html
Atsakyti
Visos temos neskaičiau tai tikiuosi nesikartosiu...
Reikia pagalbos su apranga. Vakarėlio temo Rock n roll. Gal turit gerų minčių kaip galima apsirengti merginoms ir kur nebrangiai tinkančių drabužėlių rasti?
Atsakyti
MAMYTĖS, gal kas žinot kaip reiktų pasidaryt jūreivio kepurę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 12 21, 12:15)
Visos temos neskaičiau tai tikiuosi nesikartosiu...
Reikia pagalbos su apranga. Vakarėlio temo Rock n roll. Gal turit gerų minčių kaip galima apsirengti merginoms ir kur nebrangiai tinkančių drabužėlių rasti?

Mano nuomone, rock n rollas labiausiai siejasi su Elviu Presliu mirksiukas.gif Pabandyk pagooglinti isivedus jo pavarde mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekinga kleoja rolleyes.gif pravers cool.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2009 12 21, 12:40)
MAMYTĖS, gal kas žinot kaip reiktų pasidaryt jūreivio kepurę  4u.gif

Galima is popieriaus islankstyti kazka panasaus i laivelio forma .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2009 12 22, 13:21)
Galima is popieriaus islankstyti kazka panasaus i laivelio forma ....  4u.gif

Jau masciau apie tai g.gif Noretusi tu tikru, siule viena mamyte, bet man pertoli verysad.gif
Atsakyti
O gal galit patart kaip pasidaryti ta seseles zenkliuka ant galvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esante @ 2009 12 22, 21:07)
O gal galit patart kaip pasidaryti ta seseles zenkliuka ant galvos? g.gif

man reikejo mergvakariui irgi, tai mociute kai siuveja, tai susiuvo is baltos medziagytes ir raudonu markeriu nupiesiau kryzelius. Siaip gali manau is popieriaus balto juostele pasidaryti ir kryzeli nusipiesti. Nebent esi Siauliete, tuomet padovanociau savo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(U.g.n.e @ 2009 12 08, 20:49)
bigsmile.gif  Ojej kokios grazios nuotraukos  thumbup.gif
Mes irgi darom piratu vakareli Naujiems  drinks_cheers.gif 
Labai noriu paklaust, kokias uzduotis/zaidimus zaidet .. Nes mes turesim pravest su vyru, nelabai minciu yra  blush2.gif  4u.gif

user posted image

Mes tai buvom surengę lobio paieškas, paskui vienas iš poros piešė ant lentos, o kita spėliojo, buvom pasiėmę vaikišką alias maždaug atrinkę paveiksliukus ir jie traukė ir kas greičiau, taip pat šaudė iš lanko
user posted image

o papuošę buvom taip

user posted image

user posted image
Atsakyti
graziu cia patarimu vakareliams, aciu wink.gif
Atsakyti