Na stai kaip buna Gal ir bendradarbes susitiks Jei dirbat toje pacioje vietoje, tai jusu darboviete turetu buti didele jei viena kitos dar nepazistat
PADEKIT!!! Labai reikia patarimo del havaju mafijos temos. Kaip rengtis? Kaip sijona gamintis, ka virsui detis? Turiu siokia tokia ideja, tik vat is ko gamintis ir kur viska gauti? Gal jum teko siai temais ruostis. Taigi laukiu patarimu. Ir jai galima kuo skubiau laukiu patarimu, nes jau man ruostis reikia ))
Sveikutės,
Susiduriau ir aš su kalėdine problemėle Įmonė rengia kalėdinį vakarėli su tematika "Kalėdos havajuose" Ka pasiūlytute man apsirengti tokia tema??? Lbai reikia pagalbos. Visa tai vyks vandens pramogų parke,paskui šalia esančiame restorane. Mano mintis šiai dienai būtu tokia Suknelė, ilgaauliai batai gal raudoni, gal juodi, dar nzn ir ant kaklo uzsidėti dirbtinių gėlių ilgą vėrinį, bei suknelę apkabinėti dekoratyviniais drugeliais, bet ant kepurės vietoj bumbulo prisiūti dirbtinę didesnę gėlę Kaip manot? Labai svarbi man jūsų nuomonė, nes šia tema neturiu su kuo pasitarti
Susiduriau ir aš su kalėdine problemėle Įmonė rengia kalėdinį vakarėli su tematika "Kalėdos havajuose" Ka pasiūlytute man apsirengti tokia tema??? Lbai reikia pagalbos. Visa tai vyks vandens pramogų parke,paskui šalia esančiame restorane. Mano mintis šiai dienai būtu tokia Suknelė, ilgaauliai batai gal raudoni, gal juodi, dar nzn ir ant kaklo uzsidėti dirbtinių gėlių ilgą vėrinį, bei suknelę apkabinėti dekoratyviniais drugeliais, bet ant kepurės vietoj bumbulo prisiūti dirbtinę didesnę gėlę Kaip manot? Labai svarbi man jūsų nuomonė, nes šia tema neturiu su kuo pasitarti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 10 24, 12:07)
Sveikutės,
O kuriam parke vyks, nes mes praeitais metais sventem Vichy, tai restoran buvom irgi su maudymkem
QUOTE(Ice tea @ 2008 10 24, 13:04)
O kuriam parke vyks, nes mes praeitais metais sventem Vichy, tai restoran buvom irgi su maudymkem
Vichy
QUOTE(*Aukse* @ 2008 10 24, 19:12)
Vichy
Tai tada tikrai nereikia jokio kostiumo, nes ten yra jakudzi ir visi mirkom tenai, bei pirtys, kuriose mums atskirai buvo programa.
Aisku, gali pasiimti ta geliu girlianda ir siaip kokia skara- ale sijona, nes atsibos rengaliotis
už dviejų savaičių esame pakviesti i pankišką vakarėlį sodyboje.
gal turite patirties ar idejų...apranga, sukuosena, papuosalai...
Būsiu labai dėkinga už visas jūsų muntis ir patarimus
gal turite patirties ar idejų...apranga, sukuosena, papuosalai...
Būsiu labai dėkinga už visas jūsų muntis ir patarimus
pankiska apranga? hm...
1. Neatsiejamas dalykas- skiautere
2. dazniausiai devi aptemtus dzinsus ar languotas kelnes..iki kauliuku pagrinde...ivairias maikes su issaukianciom emblemom, dzemperiai ir tt...
3. Tai anaiptol nera tvarkinga apranga, taigi suplysimai ir demes- neatsiejami dalykai
4. Jie megsta ivairius zenkliukus, taip pat gausybes ziogeliu, smeigtuku ir tt..
5. Aksesuarai ju labai ivairus...galima paimti bet ka kad ir ta pati siuksliu maisa ir is jo pasidaryti tasyte
Kas geriau gali atsakyti i klausima, kaip tik jie patys :
nepykit uz tokias dideles nuotraukas...nemokejau sumazinti
1. Neatsiejamas dalykas- skiautere
2. dazniausiai devi aptemtus dzinsus ar languotas kelnes..iki kauliuku pagrinde...ivairias maikes su issaukianciom emblemom, dzemperiai ir tt...
3. Tai anaiptol nera tvarkinga apranga, taigi suplysimai ir demes- neatsiejami dalykai
4. Jie megsta ivairius zenkliukus, taip pat gausybes ziogeliu, smeigtuku ir tt..
5. Aksesuarai ju labai ivairus...galima paimti bet ka kad ir ta pati siuksliu maisa ir is jo pasidaryti tasyte
Kas geriau gali atsakyti i klausima, kaip tik jie patys :
nepykit uz tokias dideles nuotraukas...nemokejau sumazinti
sena tema cia http://www.supermama...howtopic=266603
niu ka tesiam toliau
niu ka tesiam toliau
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 19, 10:00)
Sveikutes
padekite prisiminti pasaku personazus butent jais ir ketiname persirengti per naujuosius, taciau kazkaip galvoje tesisuka tik princeses, raudonkepuraites ir raganos kas dar ten tose pasakose buna?
QUOTE(smile4theworld @ 2008 11 20, 04:14)
Sveikutes
padekite prisiminti pasaku personazus butent jais ir ketiname persirengti per naujuosius, taciau kazkaip galvoje tesisuka tik princeses, raudonkepuraites ir raganos kas dar ten tose pasakose buna?
Jei eini neviena, o su antrąja puse ar visa šeima, tai siūlyčiau pasirinkti vienos pasakos veikėjus, na jei jus dviese tai, kad ir Raudonkepuraitė ir vilkas, Joniukas ir Grytutė ir panašiai... Aš ko gero rinkčiausi Raudonkepuraitę, pati rengčiausi močiute, vyrą - vilku, o dukriuką raudonkepureite, arba rengtumėmės paršiukais
Arba senelis ir senelė ir kokia nros vištelė.... Pasiimk betkokią pasakų knygą