Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai 3 dalis

QUOTE(ligapi @ 2009 12 08, 10:24)
bigsmile.gif  aciu labiausiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tikrai daug geru minciu davei 4u.gif  4u.gif

nėr už ką biggrin.gif džiaugiuos smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Help Help Help!
Mūsų tema - pasaulio ir lt žvaigždės. Kadangi esu tamsiaplaukė, ir rudaakė, norėčiau kažko pan.... ką galėčiau vaidinti? Gal turit kokių minčių, ieškojau forumuose, bet nieko doro šia tema neradau... 4u.gif
Atsakyti
nu zodziu keistas jusu klausimas...
[/quote]

Na nemanau, kad jau toks keistas g.gif. Dėka supermamyčių pasirašiau pati scenarijų ir užduotėles ir pan. smile.gif O dėl intrigos firmoje užsakiau netikėtą sveikinimą, kuris turėtų nustebinti svečius viduryje puotos. biggrin.gif Tikiuosi patiks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greitute: 08 gruodžio 2009 - 11:02
QUOTE(Ingrida. @ 2009 12 08, 11:45)
labukas, turim vakarelio tema-tautos. ir man reikia atstovauti prancuzus. gal turetumete kokiu idomiu minciu? nieko labai prancuzisko nesugalvoju sad.gif

pirma atėjusi mintis buvo kabaretas, kankanas, mulen ružas. po to dar prisiminiau coco chanel. o kur dar karaliaus dvaras su visu savo puošnumu. o ir šiais laikais paryžius juk mados namai, tiesiog užtektų įdomios suknelės, šukuosenos neįprastos ir makiažo ir pirmyn mirksiukas.gif dar kokį pristatymuką, kad tai iš naujausios kolekcijos...
Atsakyti
Gal kam pravers pasisemti minčių iš čia kaip apsirengti smile.gif
http://www.fancydres...le-Costumes/1~3
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2009 12 08, 11:59)
Sveiki,

Help Help Help!
Mūsų  tema - pasaulio ir lt žvaigždės. Kadangi esu tamsiaplaukė, ir rudaakė, norėčiau kažko pan.... ką galėčiau vaidinti? Gal turit kokių minčių, ieškojau forumuose, bet nieko doro šia tema neradau... 4u.gif

http://www.beautiful...s.com/brunette/

išsirink, kuri labiausiai į tave panaši, o tada per google galėsi aprangą surast ir šiaip info apie žvaigždę
Atsakyti
SVEIKUTES.
SIEMET PER KALEDAS DALYVAUSIME VAKARELYJE TEMA "SOVIETU SAJUNGA". VIS SVARSTAU, KA CIA MAN APSIRENGUS. GAL KARTAIS ZINOTE, IS KUR BUTU GALIMA SOVIETINE MOKYKLINE UNIFORMA (MERGAITISKA ZINOMA) GAUTI (ISSINUOMOTI, NUSIPIRKTI), ISSKYRUS NUOMOS SALONUS, KADANGI TEN KAINOS LABAI JAU DIDELES..
GAL KAS TURI KOKIOJ SPINTOJ BEDULKANCIA? PERPIRKCIAU blush2.gif
Atsakyti
Buvus "tarybų sąjungos" vakarėly - buvau pioniere smile.gif

O dabar, ne per seniausiai buvau "Piratų" Vakarėly. Buvo išties smagu, kelios mano aprangos foto:
http://public.fotki....pirat-vakarlis/
Atsakyti
QUOTE(asariukele @ 2009 12 08, 17:43)
Buvus "tarybų sąjungos" vakarėly - buvau pioniere smile.gif

O dabar, ne per seniausiai buvau "Piratų" Vakarėly. Buvo išties smagu, kelios mano aprangos foto:
http://public.fotki....pirat-vakarlis/

bigsmile.gif Ojej kokios grazios nuotraukos thumbup.gif
Mes irgi darom piratu vakareli Naujiems drinks_cheers.gif
Labai noriu paklaust, kokias uzduotis/zaidimus zaidet .. Nes mes turesim pravest su vyru, nelabai minciu yra blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
austeja7 LABAI ACIU UZ IDEJAS thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes:) Pas mus kaip ir pas daugeli cia is jusu kilo problemele, nors gal ir ne problemele, minciu krize tiksliau:) Musu naujamecio vakarelio tema: filmu herojai, kaip pigiai, graziai ir originaliai pasipuosti? Tiksliau kokiais veikejais buti?
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2009 12 08, 12:45)
labukas, turim vakarelio tema-tautos. ir man reikia atstovauti prancuzus. gal turetumete kokiu idomiu minciu? nieko labai prancuzisko nesugalvoju sad.gif

prancuzams budingas dalykas - gatves artistai, pasipuose mazdaug 16 amziaus stiliumi (balta pudra, musyte ant skruosto ar virs lupos, baltas perukas ir atitinkamas prabangus kostiumas) tokiu kostiumu yra nuomos punktuose.

jei nori buti siuolaikiska prancuze, tai tinka avangardines idejos, pankiskas stilius ir labai butu gerai sviesi pudra, strazdanu prisipiest ir ryzi plaukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(violetlt @ 2009 12 10, 00:02)
Sveikutes:) Pas mus kaip ir pas daugeli cia is jusu kilo problemele, nors gal ir ne problemele, minciu krize tiksliau:) Musu naujamecio vakarelio tema: filmu herojai, kaip pigiai, graziai ir originaliai pasipuosti? Tiksliau kokiais veikejais buti?

Labas,
cia pirmiausiai reikia zinoti koks amzius tu zmoniu, kurie bus vakarelyje.
Jei vyresni, bus super vaidinti is senu rusisku komediju personazus, ypac is Gaidajaus filmu (Surikas su Vicinu, Morgunovu ir Nikulinu ir be abejo grazuole komjaunuole Lyda, Ostapas Benderis ir Kisa Vorobjaninovas su Madam Gricacujeva ir Elocka Sciukina...)

jei sveciai jaunesni, tai tokiu filmu jie neziuri ir jiems reikia holivudiniu.

tamsesnuio gymio (ar su juodu peruku) liekna mergina galetu buti kapu plesike su juodais sortukais ir daug zaisliniu pistoletu,
sviesiaplauke - kabareto grazuole kuria vaidina Nicole Kidman filme "Moulin Rouge", "Cats" personazai ir panasiai.

Apie vyrus jau nekalbu - filmu nors vezimu vezk...
Papildyta:
QUOTE(Crystalia @ 2009 12 08, 12:59)
Sveiki,

Help Help Help!
Mūsų  tema - pasaulio ir lt žvaigždės. Kadangi esu tamsiaplaukė, ir rudaakė, norėčiau kažko pan.... ką galėčiau vaidinti? Gal turit kokių minčių, ieškojau forumuose, bet nieko doro šia tema neradau... 4u.gif

Na, geriausia rinktis estrados zvaigzdes, tai ju daug yra tamsiaplaukiu ir rudaakiu - tiek POP, tiek ROCK, tiek JAZZ scenoje. Ten ir ieskok. ir tarp rusu estrados nepamirsk paieskot (galetum ir Ala Pugaciova pabut smile.gif visi atpazintu smile.gif
jei oda tamsesen, tai ir is mulaciu kokiu gali ziuret. nu labai israiskingai atrodytum apsirengus Tina Turner

O del drabuzeliu estradiniu blizganciu ir del aksesuaru - galiu padeti. Rasyk i AZ
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(U.g.n.e @ 2009 12 08, 22:49)
bigsmile.gif  Ojej kokios grazios nuotraukos  thumbup.gif
Mes irgi darom piratu vakareli Naujiems  drinks_cheers.gif 
Labai noriu paklaust, kokias uzduotis/zaidimus zaidet .. Nes mes turesim pravest su vyru, nelabai minciu yra  blush2.gif  4u.gif

piratams tiks tos pacios rungtys kaip ir jureiviams, paskaityk kur rasiau keliom zinutem anksciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 16 gruodžio 2009 - 13:30