super svente jusu
Papildyta:
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 09 12, 22:17)
N ava ką tik vėliava savo baigiau
super veliava
Papildyta:
QUOTE(vaida g. @ 2009 09 20, 02:41)
Sveikos merginos ,arteja vyro gimtadienis ir sugalvojom daryti hipiu vakareli.
Gal turite kokiu miniu kaip papuosti sale ar siaip ....Veiksmas vyks pirteleje,vietos
daug,o man "ant galvos" dar ir maisto ruosimas
Gal palengvintumet seimininkes dalia genealiom mintim
as mergaitei disko vakareli dariau nu cia panasei is tu laiku tai kambari puosiau blizganziais daiktais labai graziai atrodo kompaktai ant sienu as juos su lipnia juosta suklijavau ir pagabinau tokios kaip kolonos atrode, butu is vis fainai gauti toki kaip gaubli klijuota veidrodeliais . hipiai geliu vaikai tai seip saunu butu kokiu gelyciu ispiesti dideliu ant tapeto ir jas ivairiausioms ryskioms spalvoms nudazyti serveteles turetu but ir taip pat ryskios ir geletos netgi galima panaudoti puosybai kokius nuo kaledu likusius akcentus tarkim kaip buna lietutis tas vadinamas ir galima puosybai pritaikyt seip va mintys tokios man dazniausiai kyla idejos ka galima padaryti kaip pacia sale pamatai kaip ja ispuosti seip sunku ka patarti kaip nematai
reiktu perskaitytis visas teminiu vakareliu temutes ten minciu kokiu yra
Papildyta:
QUOTE(vaida g. @ 2009 09 20, 02:41)
Sveikos merginos ,arteja vyro gimtadienis ir sugalvojom daryti hipiu vakareli.
Gal turite kokiu miniu kaip papuosti sale ar siaip ....Veiksmas vyks pirteleje,vietos
daug,o man "ant galvos" dar ir maisto ruosimas
Gal palengvintumet seimininkes dalia genealiom mintim
as mergaitei disko vakareli dariau nu cia panasei is tu laiku tai kambari puosiau blizganziais daiktais labai graziai atrodo kompaktai ant sienu as juos su lipnia juosta suklijavau ir pagabinau tokios kaip kolonos atrode, butu is vis fainai gauti toki kaip gaubli klijuota veidrodeliais . hipiai geliu vaikai tai seip saunu butu kokiu gelyciu ispiesti dideliu ant tapeto ir jas ivairiausioms ryskioms spalvoms nudazyti serveteles turetu but ir taip pat ryskios ir geletos netgi galima panaudoti puosybai kokius nuo kaledu likusius akcentus tarkim kaip buna lietutis tas vadinamas ir galima puosybai pritaikyt seip va mintys tokios man dazniausiai kyla idejos ka galima padaryti kaip pacia sale pamatai kaip ja ispuosti seip sunku ka patarti kaip nematai reiktu perskaitytis visas teminiu vakareliu temutes ten minciu kokiu yra oi jauciu kazkur ne ten pakomentavau