N ava ką tik vėliava savo baigiau
QUOTE(alicka @ 2009 09 08, 12:48)
Na buciau labai dekinga. Aisku laiko dar turiu ( svente tik spalio pabaigoj) bet noriu be strioko viska susiruosti. Sales papuosima, zaidimus, burtus..zodziu viska ko reikia
Man dar reikia pakvietimu. Siusti pastu :-) Gal maketuka koki turi? Beje tavieji labai grazus. :-)
Man dar reikia pakvietimu. Siusti pastu :-) Gal maketuka koki turi? Beje tavieji labai grazus. :-)
Na kadangi vyro gimtadienis lapkricio 1d. tai labai sutampa su helovynu. Galutinai nutareme, kad vakarelis: raganos ir raganiai helovyne niu mergaites, duokit minciu
QUOTE(_Eglutia_ @ 2009 09 13, 18:53)
Era83 aciu uz idejas tikrai kai kuom pasinaudosiu
ner uz ka smagu padeti
Papildyta:
QUOTE(alicka @ 2009 09 13, 19:11)
Na kadangi vyro gimtadienis lapkricio 1d. tai labai sutampa su helovynu. Galutinai nutareme, kad vakarelis: raganos ir raganiai helovyne niu mergaites, duokit minciu
tos pacios idejos kai perliuko nes mes kartu svenciam gimtadienius tokius tai va tik galima kazka panasaus padaryti tarkim pasidomet samanais ka jie veikia kokia ju simbolika, kokios tradicijos galima sugalvot klausimyna ta tema prizus tokius parinkti ir pvz kortas, rutuliukas burimosi salone kaip buna
Sveikutės,
Na, pagaliau sulaukėm 'Flinstounų' vakarėlio. Rūbus jau pasiruošiau sau ir MB. Dar nuo savęs (organizuoja draugai) vėliavą padarysiu ir automobilį iš tapetų. Po savaitgalio pasirodysiu foto
Na, pagaliau sulaukėm 'Flinstounų' vakarėlio. Rūbus jau pasiruošiau sau ir MB. Dar nuo savęs (organizuoja draugai) vėliavą padarysiu ir automobilį iš tapetų. Po savaitgalio pasirodysiu foto
Gitatuka, kaip idomu, pamenu Flinstounus be galo dievindavau. Bus idomu kaip perteikete vakarelyje
moteriskame kolektyve tai teko dalyvauti mokant dekupazo pradmenu labai sujungiantis drauges nors kaip vaikystej darzelyje viena buvo kuri sake mano darbelis pats graziausias
QUOTE(gedwiliukas @ 2009 09 08, 23:20)
Sveikos mamytes iskilo problemele. Todel kreipiuosi i jus Arteja vyro gimtadienis jis nusprende daryti Vip temini gimtadieni,na ir as pasiemiau wiska ant savo kupros kaip sakant Ir truksta ideju. Gal kokiu patarimu turite kaip papuosti aplinka,ka nuveikus ir pn. Jusu patarimai man bus naudingi. Dekoju
Kaip suprasti VIP? Ar tema tokia,ar sveciai VIP,ar vakarelis turi buti tokio lygio?":
Sveikos merginos ,arteja vyro gimtadienis ir sugalvojom daryti hipiu vakareli.
Gal turite kokiu miniu kaip papuosti sale ar siaip ....Veiksmas vyks pirteleje,vietos
daug,o man "ant galvos" dar ir maisto ruosimas Gal palengvintumet seimininkes dalia genealiom mintim
Gal turite kokiu miniu kaip papuosti sale ar siaip ....Veiksmas vyks pirteleje,vietos
daug,o man "ant galvos" dar ir maisto ruosimas Gal palengvintumet seimininkes dalia genealiom mintim
Įtariu, kad viską reikia padaryti taip, kad svečiai vakarėlyje pasijustų VIP
sveikos, arteja gimtadienis:) planuoju svente daryt lauke, na jei bus geras oras. kokie saslykiukai, uzkandeles. taip kukliai. mastau apie ankstyva popiete. ka manot? kokiu pramogu galima pasiulyt draugams?
manau hipiu vakareliui tiktu havajietiskos ir seip visokios grilijandos, geles. juk geliu laikai:) bitlu muzika.