Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai 3 dalis

sakyciau gan drasi tema
pamegin kazka panasaus cia http://www.blogas.lt...omax/283591.jpg
sakycia svarbu cia atributai ziuronai, platus odinis dirzas, kad ir ant paprastu marskineliu sportiniu ir gal kokiom treninginem kelnes, nes visgi po miskus lakstysit? o su sijonu beje nepatogu. pabandyk apskaityti apie meyte melininkaite http://images.google...GM4f0_Aa-8-GeBQ
gal kils kokiu ideju aprangos.
jei riekia atrakciju tai nz yra tokie vandeniniia sautuvai tai padarytum parasta taikinuka kad ir tucias sakrbonkes ir i jas reiktu patiakyti is tam tikro atstumo.dar is atrakciju himna pagiedoti pvz. http://www_turistas_...s/ivairios1.htm
tarkim is ciaisirinkti
cia tavo tema zaidimai
http://www.skautai.l...i...=show&id=23
http://www.skautai.l...i...=show&id=24
http://www.vpu.lt/so...edagogika/2v46/
cia tokie judrus zaidimai

Atsakyti
pamegink cia pasikaiitneti http://www.supermama...hp/t193202.html
Atsakyti
Sveiki merginos, reikia patarimo. Pirmą kartą esame pakviesti į gimtadienį, kuris bus teminis. Man kilo klausimas, kaip yra su dovanomis, einant į teminius gimtadienius?ar dovana irgi turėtų būti teminė, ar čia dovanos ne prie ko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2009 09 03, 19:50)
Sveiki merginos, reikia patarimo. Pirmą kartą esame pakviesti į gimtadienį, kuris bus teminis. Man kilo klausimas, kaip yra su dovanomis, einant į teminius gimtadienius?ar dovana irgi turėtų būti teminė, ar čia dovanos ne prie ko? g.gif

O kodėl gi ne. Manau būtų labai thumbup.gif svarbu, kad tik fantazijos netrūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2009 09 03, 20:50)

labukas
mano manymu nebutinai dovana turi buti temine bet jos ipakavima gali pagalvoti, kad pvz deretu su temapvz as esu buvus cigonu vakarelyje draugei dovanojome pinigus kurie buvo ipakuoti svirkste ir perristi raudonu kaspineliu graziai atrode su ta mintim kad cigonai ir narkotikai labai jau susije, o geles dovanojom baltas dideles ramunes , kad isiburt galetu myli nemyli taiva idomu kokia tema vakarelio jei parasytum konkreciau tai gal galeciau padeti juk truksta tik fantazijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Eglutia_ @ 2009 08 26, 16:48)
Labas mergaites  4u.gif  vat kilo toks man klausimas, kaip galima butu papuosti sale, niekaip nesugalvoju...tema: izymebes. Na aisku ten raudonas kilimas, fotografai bet kaip pacia sale ispuosti nu niekaip nesugalvoju... blush2.gif  gal jus galetumete padeti  ax.gif  buciau labai dekinga  blush2.gif

labukas izymybems labai daug pauosimu kurie nelabai daug kainuoja gali antrulono tapeto padaryti toki stenduka ir iskirti is ivairiausiu laikrasciu zuranalu fotkes izymiu zmoniu kokius idomius traipsnius taip pat net gali kokius palinkejimus iskirpti butent is laikrascio zodziuso sudelioti teksta , idomu koke sale va pvz dariausavo dukrai gimtadieni temini ir rengemes disko atstovais tai kambari puosiau nereikalingais kompaktais ta puse kur blizga seip neblogai atrode ant lipnios juosteles suklijavau bloga puse kompaktus seip graziai jie svyti. prieblandoje toliau 4u.gif toliau gali kokiu jei bus minksta dalis pasiuti kokiom keliom pagalvelem apvalkalus raudonus toki minksta kampa taip pat gali ir balionu dideliu vienspalviu priputus suristi juos kazkaip graziai i viena kruva ar i koki stulpa taip pat padekoruot, jei sale didele galetum stenduka padaryt ir pasiklausinejus savo draugu kokios izymybes bus tai galetum apie kiekviena graziai kazka smaikstaus parasyti ar is zuranalo karpinius iskirpti labai istikruju ka sunku pasakyti nes reikia sales diduma zinoti ir pagal ja parinkti aksesuarus gal ka ir padejau blush2.gif
Atsakyti
mes jau šiandien einame, bet dovana dar nenupirkta doh.gif ir net neįsivaizduoju ką pirkt, nes nelabai gerai pažįstu tą sukaktuvininkę. o tema mūsų, tai irgi doh.gif "prisiminkime. kai mums buvo treji"
Atsakyti
QUOTE(Orintux @ 2009 06 02, 17:32)
Nuotraukas galite pasiziuret is Havajietisko vakarelio www.fotki.com. Prisijungimo vardas orintux22, slaptazodis mazyliux

super thumbup.gif fotkytes
Papildyta:
nereikia jaudintis seip idomi tema kaip mums buvo treji seip jei nesites buteli vyno ar kitu tauriuju dovanu gali uzmauti ant butelio soskute ju yra pirkti vaistineje ir uzrasyti toke etikete tipo jubijates pienukas kazka panasaus gali sukurti vartojimo instrukscija juokinga kad gerti tik pasildyta, neuzsprinkti valgant nesiraukyti ir tt. o dovana paprasciausiai gali nu pirkti tai ka tas zmogus megsta taciau supakuoti pvz vietoj banto ant dovaneles soskute uzdeti arba perristi raudonu bantu ir balionu daug raudonu uzkabinti marskinelius gali jei zinoma suspesi uzrasyti su kokiais zodeliais graziais is vaikystes koke fraze vaikiska seip yra tu ideju gaila per velai tavo zinute perskaiciau smile.gif dabar kolkas nieko nesauna tokio grazaus i galva bet gal padejau pasidalinus savo mintimis smile.gif
Papildyta:
nereikia jaudintis seip idomi tema kaip mums buvo treji seip jei nesites buteli vyno ar kitu tauriuju dovanu gali uzmauti ant butelio soskute ju yra pirkti vaistineje ir uzrasyti toke etikete tipo jubijates pienukas kazka panasaus gali sukurti vartojimo instrukscija juokinga kad gerti tik pasildyta, neuzsprinkti valgant nesiraukyti ir tt. o dovana paprasciausiai gali nu pirkti tai ka tas zmogus megsta taciau supakuoti pvz vietoj banto ant dovaneles soskute uzdeti arba perristi raudonu bantu ir balionu daug raudonu uzkabinti marskinelius gali jei zinoma suspesi uzrasyti su kokiais zodeliais graziais is vaikystes koke fraze vaikiska seip yra tu ideju gaila per velai tavo zinute perskaiciau dabar kolkas nieko nesauna tokio grazaus i galva bet gal padejau pasidalinus savo mintimis
ci tau kastinaga mintys kazkaip isimete ne i ta zinute smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Skaitinejau vakar temute ir ieskojau idejos vyro 30meciui.. Svesime sodo namelyje su draugais. Tokiai aplinkai man labiausiai tiktu raganu ir raganiu tema. Tik va siandien ieskau ieskau ir neberandu kur ten buvo blush2.gif o buvo su aprasymu ir foto blush2.gif Jei nebutu labai sunku, gal nuoroda imeskit kas zinot 4u.gif Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
jei ka nors pades aisku kartosiuosi http://www.youtube.c...h?v=JFkgjC63uc4
tema dievai ir demonai .
kvietimas http://www.youtube.c...h?v=uKUzitQENf4
cia biski user posted image

cia va buten irgi buvo rengiama sodo namelyje user posted image
user posted image
dartiesa kazkur buvau radus tin nepamenu ar mergavkary ar gimtadieni dare kazkas irgi raganu tema ten irgi labai idomiai buvo parasytas gimtadienis. kaip jos ten miske buresi.
tik as pasidomeciau dar daugiau apie pogoniska gyvenima, raganiskus burtus ir t.t
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif iskilo problemele. Todel kreipiuosi i jus smile.gif Arteja vyro gimtadienis jis nusprende daryti Vip temini gimtadieni,na ir as pasiemiau wiska ant savo kupros kaip sakant verysad.gif Ir truksta ideju. Gal kokiu patarimu turite kaip papuosti aplinka,ka nuveikus ir pn. g.gif Jusu patarimai man bus naudingi. Dekoju 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedwiliukas @ 2009 09 08, 22:20)
Sveikos mamytes smile.gif iskilo problemele. Todel kreipiuosi i jus  smile.gif  Arteja vyro gimtadienis jis nusprende daryti Vip temini gimtadieni,na ir as pasiemiau wiska ant savo kupros kaip sakant verysad.gif  Ir truksta ideju. Gal kokiu patarimu turite kaip papuosti aplinka,ka nuveikus ir pn.  g.gif  Jusu patarimai man bus naudingi. Dekoju  4u.gif  smile.gif

Aš turbūt kartojuosi, bet, jei kalbam apie teminius vakarėlius, tai visų pirma kalbėkim apie vietą, kur tas vyks. Kadangi VIP-inių vakarėlių esu daug turėjęs, tai šiuo atveu ne tiek svarbu atributika, kiek svarbu viską teisingai, nors ir paprastai, bet pagal aukštąjį etiketą padaryti.
Grįžtant prie vietos, tai kai kurios vietos diktuoja tematiką, o jei pirma nusistatot temą, tada pagal tai ieškote vietos. Jeigu galėčiau padėti ne tik kalbomis, galime kalbbėti rimčiau. Beje, kai kurios temos reikalauja daug pastangų ir iš dalyvių ir iš organizatorių, jei norima kokybės, o kitos temos yra lengvesnės, bet ne mažiau sėkmingos.
Atsakyti
QUOTE(tevas ant arklio @ 2009 09 09, 11:48)
Aš turbūt kartojuosi, bet, jei kalbam apie teminius vakarėlius, tai visų pirma kalbėkim apie vietą, kur tas vyks. Kadangi VIP-inių vakarėlių esu daug turėjęs, tai šiuo atveu ne tiek svarbu atributika, kiek svarbu viską teisingai, nors ir paprastai, bet pagal aukštąjį etiketą padaryti.
Grįžtant prie vietos, tai kai kurios vietos diktuoja tematiką, o jei pirma nusistatot temą, tada pagal tai ieškote vietos. Jeigu galėčiau padėti ne tik kalbomis, galime kalbbėti rimčiau. Beje, kai kurios temos reikalauja daug pastangų ir iš dalyvių ir iš organizatorių, jei norima kokybės, o kitos temos yra lengvesnės, bet ne mažiau sėkmingos.

schmoll.gif Siai temai pasirinkome elegantiska ir prabangu nama.
unsure.gif
Atsakyti