Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai 3 dalis

Mafijos moterys visada atrodo rafinuotas ir inteligentiškos. Ju apsirengime vyrauja juodos spalvos drabužiai, formos dažniausiai būna griežtos ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 24 lapkričio 2007 - 17:24
uzsideciau juodus batelius,tinklines kojines,suknele zemiau keliu,aptemta,siaurejancia,butinai juoda,. balti perlai ant kaklo su mazgeliu ir retro stiliaus sukuosena su bangele,raudonos lupos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 24, 16:36)
uzsideciau juodus batelius,tinklines kojines,suknele zemiau keliu,aptemta,siaurejancia,butinai juoda,. balti perlai ant kaklo su mazgeliu ir retro stiliaus sukuosena su bangele,raudonos lupos blush2.gif

drinks_cheers.gif
Maza trumpa juoda suknele, skrybelaite,ryskios lupos ir mazutis prabangus rankinukas thumbup.gif Zinoma aukstakulniai thumbup.gif ai dar koteriskas mustuka su geromis siauromis cigaretemis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 24 lapkričio 2007 - 21:30
Tema superine!!! smile.gif
Pries pora emtu su draugais buvome tokia susigalvoje smile.gif Ir tikrai nesunku apsirengti tokiai temai. Cia jau daug pamineta, kad reikia cigaru, prabangos, ginklu...
As pati buvau apsirengusi juoda suknute ir pats geriausias (mano manymu smile.gif ) akcentas buvo - lapes kailis ant kaklo smile.gif Man paciai labai patiko ta lapute ir jauciausi super su ja smile.gif Gerai, kad pas mama spintoje ja radau smile.gif
O siaip per pati vakareli buvo labai daug prabangos ir superine nuotaika, nes visi isijaute i mafijozu vaidmenis. Vaikinukai su kostiumais, kaklaskerem, juodom skrybelem ir cigarais... Mmmm... smile.gif Daznai tokio vaizdo nepamatysi smile.gif
Jolciuk, sekmes ieskant rubu siai dienai ir superines nuotaikos!! Pamatysi, tau patiks smile.gif
Papildyta:
Beje, dar pasiziurek "Sopranus" smile.gif Turetu kilti minciu beziurint smile.gif
Atsakyti
as tai patarciau prie tos juodos sukneles kokiu fainu graziu kailinuku,jei yra galimybe.na,reik atrodyt prabangiai,seksualiai,pasimokyk dar kokiu manieru,tai labai duoda daug vaizdo thumbup.gif
Atsakyti
Aha, vaizdas cia labai svarbus smile.gif Gali nieko nekalbet, bet tavo isvaizda ir elgesys viska apie tave pasakys biggrin.gif
Atsakyti
čia gal nelabai į temą, bet pamaniau - jei tokio stiliaus vakarėlis, gal netyčia žinot kur būtų galima gaut vyriškų batų su platforma? 4u.gif
Atsakyti
Arba juodi bridžai puošnūs su petnešomis, balti ar subtiliai dryžuoti (išilgai) marškinukai stačia apykakle, juoda vyriška skrybėlė, juodi pusapvaliai akiniai, juodi aukštakulniai, grandinėlė su kryžiumi rolleyes.gif
Atsakyti
Gal ir nelabai tiksliai atsakysiu,bet būtent šią savaitę nuomos pradeda gauti naujus kostiumus,perukus ir pan. gal pasitaikytų ir avalynės blush2.gif
o ir "lapatynuose" gal pasitaikytų, tik aišku jau reikia užsiimti paieškomis blush2.gif
Atsakyti
Pas mus darbe praeitais metais buvo si tema per kaledu vakara. Tai visi atejo su pistoletais, kas su granata. Dauguma apsirengusi juodai, puosnios skrybeles, kailiukai, veriniai ir pan. Galesiu tau kelias nuotraukas atsiusti jei domina mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tokia tema apsirengčiau judas aptemptas kelnes,baltus marškinukus ilgom rankovėm su dideliais atvartais , aukštais batais iki kelių, pasidaryčiau sulaižytą šukuoseną tongue.gif ,akis padažyčaiu kaip katės,o lūpas raudonai,matiniais lūpų dažais Vienoje rankose laikyčiau ilgą kandiklį su cigarete o kitoje delninukę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolciukas @ 2007 11 23, 23:07)
Šiemet mano darbovietėje organizuojamas kalėdų vakėlis, kurio tema ,t.y. dres kodas, MAFIJA. Suku galvą, kaip čia reikės apsirengti, bet minčių nelabai kyla  blush2.gif .
Mamytės padėkit sugalvoti  4u.gif

O mes kartais ne tam paciam darbe dirbam? smile.gif Nes pas mus ir siemet tema - Mafija smile.gif
Atsakyti