Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

[Vakar viena pažįstama įdavė Strelnikovos kvėpavimo pratimus kompakte, (gal kažkaip galėčiau pasidalint - tik nežinau kaip, ten DVD įrašas), pažiūrėjom atrodo labai faini pratimukai, skirti stiprinti kvėpavimo takus.
Kas įdomiausia, kad pratimai skirti intensyviam, giliam ir greitam įkvėpimui, kai pamačiau tuos pratimus, iškart pažinau, kad taip įkvėpinėja mano dukrytė prieš kosulio priepuolius.
Sėkmės visoms 4u.gif
[/quote]

Ir mane domintu, o kur jus gavot, gal tie kompaktai kazkur isigyjami?
Atsakyti
O kas tas atopinis dermatitas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Inguole @ 2008 11 24, 10:45)
musm iskilo problema su inhaletoriu tarpinemis. gydytojai israse inhaliuojamu vaistu ir tarpine (stiklaini), mano mazius nemoka teisingai ja naudotis. kiek kartu ikvepti reikia is tos tarpines po 1 ipurskimo? ar iskvepti i tarpine ar atsitraukti i sali? g.gif
pasidalinkite patirtimi blush2.gif

mums kai pravedė "instruktažą" pulmonologė, sakė po vieno purškimo keliskart įkvėpti/iškvėpti į tarpinę, tuomet atsitraukus palaukti minutę ir antrąkart pakartoti tą pat. Čia ventoliną inhaliuojant.

QUOTE(Auksesmama @ 2008 11 24, 11:48)
O kas tas atopinis dermatitas blush2.gif ?

na yra visa tema apie jį irgi.. Dažniausiai po atopinio jam pasibaigus viskas baigiasi astma doh.gif Tai odos susirgimas (oda raudonomis,sausomis niežtinčiomis dėmėmis būna beriama, dažniausiai linkiuose- kelių, alkūnių ar ant kaklo, kartais kitosde vietose..), kurį išprovokuoja ar aplinkos alergenai,ar maistas, jo priedai, ar pan.. Mums buvo nuo maisto priedų. O va mažajai dabar išlindo geriant tik MP, tai nežinom nuo ko ir bijom.
Atsakyti
Ką tik su savo panele iš gydytojos. Na reikalai dėl plaučių labai geri, bet vis nosis nenori pasiduoti, tad reiks kibti į vaistukus nosiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 11 24, 13:10)

Ir mane domintu, o kur jus gavot, gal tie kompaktai kazkur isigyjami?

Mums atsitiktinai pazistami dave, o jie patys irgi is pazistamu. Tai del nusipirkimo nieko pasakyt negaliu.
Pas mus dabar remontas, tai laikinai su vaikais issikraustem is namu, manau kitoj savaitej, galeciau irasyt, tik nezinau kaip perduot, nes mes Kaune. Bet manau, kazkaip atrasim kaip.

Manau, kad makstele tinkama vaikui nuo kokiu penkiu metuku, bet gal galima ir anskciau pabandyt.

Ir gal daugiau info galima internete atrast, man dabar truputi apribotas priejimas prie interneto ir kompo.

Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 11 25, 09:46)
Mums atsitiktinai pazistami dave, o jie patys irgi is pazistamu. Tai del nusipirkimo nieko pasakyt negaliu.
Pas mus dabar remontas, tai laikinai su vaikais issikraustem is namu, manau kitoj savaitej, galeciau irasyt, tik nezinau kaip perduot, nes mes Kaune. Bet manau, kazkaip atrasim kaip.
Manau, kad makstele tinkama vaikui nuo kokiu penkiu metuku, bet gal galima ir anskciau pabandyt.

Ir gal daugiau info galima internete atrast, man dabar truputi apribotas priejimas prie interneto ir kompo.

Sekmes visoms.

Aha, ziuresim, pagoglinau, tai radau info, kad yra tokia O.Astašenko knyga "Kvėpavimo gimnastika pagal Strelnikovą", - ten su pratimų nuotraukomis, tai irgi turbūt nemažai informacijos. Leidykla ,,SATWA“ 2008
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 11 25, 08:46)

Sekmes visoms.

as irgi labai noreciau tokio disko. ax.gif jei zinociau kur parduoda lietuvoje - nulekciau nsuipirkti, bet kiek paieskojau nete, tai tik rusijoj yra. gal i koki rusu knygyna uzsukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 11 21, 11:14)
Manau, svarbiausia, surasti kompetetinga pulmonologa, kuriuo galetumete pasitiketi, ir tuomet jau vykdyti nurodymus

Sergant sia liga tikrai labai svarbu patekti laiku pas gera pulmonologa ir juo pasitiket.

QUOTE(Urartu @ 2008 11 21, 11:19)
Nuo vasario iki rugsėjo (7 mėn) mano mažasis nė karto nesukosėjo... irgi maniau, kad gal jau praeidinėja...Deja deja... Pasidėjo ruduo - vėl prasidėjo visi kosuliai...

Mano vyresnele buvo be recidyvo virs 3 metu... As tyliai dziaugtis pradejau.
O siemet rudeni persalo ir....viskas is naujo... doh.gif Prasirgo 3 savaites. Singulair'a vartojo ir tesia. Ventolina+Flexotida.
Siandien mokykloje buvo stiprus priepuolis po fizinio lavinimo pamokos su samones netekimu verysad.gif
Viskas vel is pradziu. Rytoj varom pas pulmonologe.Nenori ta liga uzleist savo poziciju...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 11 25, 23:56)

Siandien mokykloje buvo stiprus priepuolis po fizinio lavinimo pamokos su samones netekimu  verysad.gif

Užuojauta verysad.gif ir kuo geriausios sveikatytes jums. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 11 25, 21:56)
...
Siandien mokykloje buvo stiprus priepuolis po fizinio lavinimo pamokos su samones netekimu  verysad.gif
Viskas vel is pradziu. Rytoj varom pas pulmonologe.Nenori ta liga uzleist savo poziciju...

Sveikatytės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paauglystė - laikas, kai astma vėl grįžta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 11 25, 22:56)

Eina sau... blink.gif
Ir viskas įvyko "vaistų fone"?
Atsakyti
sveikutės,
mes poryt važiuojame pas pulmonologę skubos tvarka - paskambinus pasakė,kad tyrimų rezultatai blogi.. Tai nežinioj dabar kaip sakant esam ir vietos nerandam...
Atsakyti