Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(shimmer @ 2009 05 14, 10:02)
Čili, i kokia sanatorija vaziuojate?

į Gintarą Palangoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 05 14, 11:07)
į Gintarą Palangoje 4u.gif

dekui 4u.gif , mes pernai buvom pirmakart Druskininkuose"Sauluteje", siemet dar nezinom kur vaziuosim, gydytoja lyg kalbejo arba "Saulute" arba "Gintaras".
Labao noreciau pabandyti Palangoje, ten lyg daugiau skirta vaikams su astma.
Ka gi labai lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums siūlė arba Gintarą, arba Pušyno kelią, na dėl geresnių sąlygų astmatikams, tai pasirinkau pajūrį vietoje Vilniaus... Man kažkaip sunkokai derinasi didmiestis ir kosuliai cool.gif Būtinai papasakosiu grįžusi kaip ten kas..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 05 14, 12:24)
Mums siūlė arba Gintarą, arba Pušyno kelią, na dėl geresnių sąlygų astmatikams, tai pasirinkau pajūrį vietoje Vilniaus... Man kažkaip sunkokai derinasi didmiestis ir kosuliai ..

Pritariu ,jog prie juros geriau, nei prie didelio automobiliu srauto(as apie "Pusyno kelias")
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2009 05 12, 19:42)
Mano sūnelis prieš metus pradėjo kosėti, tada jam nė dviejų metukų nebuvo. Pradėjau vizitacijas pas gydytojus. Lankėmės pas alergologę, tačiau padarius visus įmanomus tyrimus buvome iš jos pusės sveiki. Nusiuntė pas pulmonologę, tačiau ir ji nieko iš savo pusės neįtardama nusiuntė pas gastro... Gastro įtarė padidėjusį rūkštingumą ar pan. Gėrėm mikroelementus, gerasias bakterijas. Gastro mus nusiuntė pas LOR. LOR rado padidėjusius adenoidus. Išsioperavom... Vėl pas pulmonologę. Diagnozavo recidyvuojantį opstrukcinį bronchitą. Prieš mėnesį vėl grįžom pas pulmonologą, nes nepagerėjo ir.... bronchinė astma ir, galbūt, alerginis rinitas. Visą mėnesį jau geriam vaistų kursą (Singulair Mini, Ventoliną, Flixotidą, Aeriusą). Pokyčių nematau  verysad.gif Man pačiai šienligė, tad vaikučio sveikatėlę genai ir galėjo nulemti. Paminėsiu tai, kad nuo rudens pradėjau leisti į lopšelį. Sirgo labai dažnai. Pas mus namie yra gan drėgna, bet alergologiniai tyrimai nerodo alergijos pelėsiui.
Šią savaitę eisim vėl pas gydytoją ir žiūrėsim ką pasakys. Prašysiu sanatorijos...

Tiesa, mikoplazmų ir chlamidijų imunoglobulinus tyrimo dar nedarėm. Gal verta būtų  g.gif O kas čia per tyrimas?

buvom šiandien pas pulmonologę... Sakiau, kad kosulys niekur nedingo, tik gal kiek aprimo priepoliukai. Liepė pasidaryti tyrimą dėl kokliušo, nes jei vaikutis yra pasigavęs šitą "zarazą", tai kosulys gali kamuoti net tris metus. Bet juk mažiukus skiepyja nuo šitos bakterijos, ar kažką maišau unsure.gif O kas liečia mikoplazmų ir chlamidijų imunoglobulinus, tai vaikas turintis šitą virusą ar bakteriją, nežinau kaip pavadint, tai kosulys netruktų šitaip ilgai. Iškart išrašė antibiotikų, nesvarbu kokie bus tyrimai (atsakymas tik po 3 sav.). Ventoliną ir fliksotidą paliko toliau kvepuoti. Įtaria, kad mano sūnelis bus kokią lazdinę bakteriją pasigavęs, gal net nuo gimdymo namų. Žodžiu, tiriames toliau ir ieškom priežaščių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 14 gegužės 2009 - 19:33
zi-zi, nu nabagiukas tavo vaikas, kad tik į gera viskas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 05 14, 21:36)
zi-zi, nu nabagiukas tavo vaikas, kad tik į gera viskas.. 4u.gif

man pačiai labai gaila sūnelio sad.gif , kiek jis vaistukų geria, kokius tik tyrimus nedarėm ir ligoninėje gulėjome. Teks turbūt važiuoti į Kauno hemeopatijos centrą...

Kažkodėl mano širdelė sako, kad jam gali kenkti namuose esanti drėgmė (60-70%). Gal kam teko su tuo susidurti? Ar tikrai veiksmingi drėgmės surinkėjai (turiu omeny rimtus aparatus)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 14 gegužės 2009 - 21:22
QUOTE(zi-zi @ 2009 05 14, 22:21)
man pačiai labai gaila sūnelio sad.gif , kiek jis vaistukų geria, kokius tik tyrimus nedarėm ir ligoninėje gulėjome. Teks turbūt važiuoti į Kauno hemeopatijos centrą...

Kažkodėl mano širdelė sako, kad jam gali kenkti namuose esanti drėgmė (60-70%). Gal kam teko su tuo susidurti? Ar tikrai veiksmingi drėgmės surinkėjai (turiu omeny rimtus aparatus)?

Sveikateles linkiu Jusu suneliui nuosirdziausiai!
Musu istorija panasi: pulmonologe nustate BA. Mes nevartojome jokiu jos israsytu vaistu ir nutareme apsilankyti pas homeopata. Praejo 1 men. Vaikas sveikas, kartais pakosti, bet tai tikrai ne beda.
Homeopatas paskyre vaistukus, taciau siu vaistu nebijau vaikui duoti. Jie nepadarys tokios zalos mazajam organizmui.
Dziaugiuosi, kad nedaviau suneliui cheminiu hormoniniu preparatu ir pasitikejau savo nuojauta ir kitu gydytoju nuomone.
Sveikatos visiems!
Patariu kreiptis i homeopatus.
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2009 05 14, 22:49)
Sveikateles linkiu Jusu suneliui nuosirdziausiai!
Musu istorija panasi: pulmonologe nustate BA. Mes nevartojome jokiu jos israsytu vaistu ir nutareme apsilankyti pas homeopata. Praejo 1 men. Vaikas sveikas, kartais pakosti, bet tai tikrai ne beda.
Homeopatas paskyre vaistukus, taciau siu vaistu nebijau vaikui duoti. Jie nepadarys tokios zalos mazajam organizmui.
Dziaugiuosi, kad nedaviau suneliui cheminiu hormoniniu preparatu ir pasitikejau savo nuojauta ir kitu gydytoju nuomone.
Sveikatos visiems!
Patariu kreiptis i homeopatus.

labai dziaugiuosi kad jums nereikejo vaistu. bet taip pat manau, kad jus nezinot kas yra rimta BA 4u.gif galbut jums net ne BA... nes nesisivaizduoju kaip imanoma numalsinti rimta priepoli homeopatiniais vaistai (kad ir kokie jie stebuklingi butu), kai kartais neuztenka vien namie prieinamu priemoniu ir tenka lekti i ligonine net deguonies kvepuoti... as manau, kad tik salia yprasto gydymo galima kreiptis i homeopata (cia tuo atveju, jei diagnoze tikrai yra teisinga).

o mes pasiryzom adenoidu salinimui. jei ligos nepamaisys, treciadieni operuosimes. o tada jau tikesimes pilnai suvaldyti BA.
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 05 14, 09:35)
Sutinku su klaudi 4u.gif
Mums irgi nuo paumejimu temperatura niekad nekylo, ir sirupiniu jokiu vaistu nepataria gerti, ir eukaliptu garais netinka jei alergine astma.Ir sanatorijoje kai buvom tai nuo ju tik blogiau buvo.Mes geriau kvepuojame kad palengvinti per omron inhaliatoriu su mineraliniu negazuotu vandenuku.
sekmes 4u.gif

kiek vienam indvidualiai,juk pas mus sunki BA ir mes nealergiski aukaliptui,bet mes sergam sunkia alergine astma,kiekvienam savo juk,mes per 8 metus atsirinkom kas mum padeda ir kas kenkia,mes alergiskos daug kam ie net sirupiniam antibiotikam,kol mazos buvom ir kaip kuriems vaistams.
O sanatorija Gintaras tai geras dalykas sergantiems BA,tik nelengva ten mum pakliuti,nes daug vietu uzpirke turtingi teveliai vietoj sanatorijos savo neisaukletiem vaikam,ten mes praleidom 5 vasaras,ir kryziaus kelius reikejo pereiti,kad vaikas su sunkia BA gautu kelalapi.Kaip pagalvoju kad ir vel laukia ats pats reikia raminancius man gerti doh.gif
Atsakyti
sveikos,
na, akiv, aš irgi einu kryžiaus kelius, šiandien išvis pasimečiau... PAsirodo blogai užpildytos mūsų pažymos dėl sanatorijos, merginai vienai vidutinio sunkumo BA, o skiriamas Sveikatos grąžinamasis doh.gif Kas nelogiška, reikia jau reabilitacijos... Tai tvarko dabar mums tuos dokumentus, keičia kažką,kad nesikirstų su įstatymais sad.gif ... Nelogiška - reabilitacinių kelialapių gauna mūsų gyd. tik po 1vnt per ketvirtį (!) doh.gif o tų sveikatos grąžinamųjų keletą...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 05 15, 13:18)
sveikos,
na, akiv, aš irgi einu kryžiaus kelius, šiandien išvis pasimečiau... PAsirodo blogai užpildytos mūsų pažymos dėl sanatorijos, merginai vienai vidutinio sunkumo BA, o skiriamas Sveikatos grąžinamasis doh.gif Kas nelogiška, reikia jau reabilitacijos... Tai tvarko dabar mums tuos dokumentus, keičia kažką,kad nesikirstų su įstatymais sad.gif ... Nelogiška - reabilitacinių kelialapių gauna mūsų gyd. tik po 1vnt per ketvirtį (!) doh.gif o tų sveikatos grąžinamųjų keletą...

kas moka tas maziau nervus gadinasi islepino senoliai daktarus su kysiais,dabar ir laukia praplete kisenes mega_shok.gif As is tu kurios neduoda,tik po visko padeka pareiskia,nes tikrai buna kartais uz ka.Tai ir einu kryziaus kelius. doh.gif
Atsakyti