Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Čili @ 2009 03 17, 22:06)
kai diagnozavo BA, išrašė kompensuojamą babyhalerį-tarpinę kvėpuoti inhaliatorius Ventolin ir Flixotide smile.gif Visi jie 100proc kompensuojami.

tai cia tie aerozoliniai... o nieks nenaudoja inhaliatoriu kompresoriniu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2009 03 18, 10:45)
tai cia tie aerozoliniai... o nieks nenaudoja inhaliatoriu kompresoriniug.gif

viskas priklauso nuo to kokius vaistukus reikia kvepuot. Kai sirgadavom mazi laringitais daznais, tai naudodavom adrenalinui kvepuoti, ar siaip pasigarinti kai sausas kosulys, bet ju paskirtis kitokia, skystiems arba skiedziamiems vaistukams.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2009 03 18, 11:17)
viskas priklauso nuo to kokius vaistukus reikia kvepuot. Kai sirgadavom mazi laringitais daznais, tai naudodavom adrenalinui kvepuoti, ar siaip pasigarinti kai sausas kosulys, bet ju paskirtis kitokia, skystiems arba skiedziamiems vaistukams.

o juos kompensuoja, gydytojas israso, ar perkate patys?
Atsakyti
sveikos, tai vakar camelijoj žinokit nebekompensavo tiek kiek minėjote singulairo schmoll.gif verysad.gif pasiūlė mėnesio pakuotę už 60lt priemoką...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 03 18, 10:46)
sveikos, tai vakar camelijoj žinokit nebekompensavo tiek kiek minėjote singulairo schmoll.gif  verysad.gif pasiūlė mėnesio pakuotę už 60lt priemoką...

unsure.gif nu va...o as jau apsidziaugiau doh.gif mums kaip tik maziui reikes pirktis doh.gif

Bet tai kai pagalvoju, juk 95Lt nera mazai menesiukui, o va jei kaip pas mane 2 vaikams reikia doh.gif O jei nera uz ka pirktis, kas tada blink.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 03 18, 21:46)
sveikos, tai vakar camelijoj žinokit nebekompensavo tiek kiek minėjote singulairo schmoll.gif  verysad.gif pasiūlė mėnesio pakuotę už 60lt priemoką...

Nu cia tai geras,as pirkau kaip rasiau vakar , Kaune Kreves prospekte 97,salia parduotuves IKI esancioje Camelijoje, jei kaunietes esat, galit pabandyti nuvaziuoti, nu kazkaip nesitiki kad per viena diena taip viskas pasikeite.
Dar karta norejau paklausti,nes niekas neatsake:actifedo nuo slogos pats sirupas kokios spalvos,ar yra idetas koks tai vaisinis skonis, gal kuri pati pabandet, pries duodant vaikui? O tai nesinori pirkti ir po to ismesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 18 kovo 2009 - 11:37
QUOTE(klaudi @ 2009 03 18, 11:31)
Nu cia tai geras,as pirkau kaip rasiau vakar , Kaune Kreves prospekte 97,salia parduotuves IKI esancioje Camelijoje, jei kaunietes esat, galit pabandyti nuvaziuoti, nu kazkaip nesitiki kad per viena diena taip viskas pasikeite.
Dar karta norejau paklausti,nes niekas neatsake:actifedo nuo slogos pats sirupas kokios spalvos,ar yra idetas koks tai vaisinis skonis, gal kuri pati pabandet, pries duodant vaikui? O tai nesinori pirkti ir po to ismesti.

mes Kupiškyje, tai iki Kauno tolokoka... Bet kiek suprantu duomenų bazė juk ta pati tų camelijų,turi būti lygiava g.gif Nebent pats singulairas kelių rūšių yra g.gif Mums tabletėmis išrašė..

Actifedas skaidrus, bet saldus, kažko įdėta yra tikrai smile.gif Aš net neduodu jo...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 03 18, 11:46)
mes Kupiškyje, tai iki Kauno tolokoka... Bet kiek suprantu duomenų bazė juk ta pati tų camelijų,turi būti lygiava g.gif Nebent pats singulairas kelių rūšių yra g.gif Mums tabletėmis išrašė..

Ju buna 2 rusys, milteliai ir kramtomos tabletytes mirksiukas.gif Mano vaikai miltelius gauna...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 03 18, 11:50)
Ju buna 2 rusys, milteliai ir kramtomos tabletytes mirksiukas.gif  Mano vaikai miltelius gauna...

nu tai nulėk pirkti, SB biggrin.gif praverka padaryk taip sakant biggrin.gif Aš sakiau šiandien mėginsiu į kitą cameliją eiti...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 03 18, 11:51)
nu tai nulėk pirkti, SB biggrin.gif praverka padaryk taip sakant biggrin.gif Aš sakiau šiandien mėginsiu į kitą cameliją eiti...

MB turetu uzvaziuot, jei nepamirsh doh.gif mirksiukas.gif butinai parasysiu kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
As pirkau Singulair MILTUKUS, tai gal todel toks skirtumas.Reiktu internete uzeit i Camelijos tinklapi ir pasiieskoti info apie vaistu kompensacijas,pasirinkus butent Singulair. Jei tokia info yra,nezinau,dabar nelabai turiu laiko, vakare bandysiu pasiieskoti ax.gif Jei rasiu, parasysiu.Nes visose Camelijose turetu buti ta pati kaina,nepriklausomai nuo miesto g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2009 03 18, 12:04)
As pirkau Singulair MILTUKUS

tai čia turbūt ir atsakymas... sad.gif einu pasiskaitinėti
Atsakyti