Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Mamytės, gal kuri žinote kur nusipirkti specialius, apsaugančius nuo dulkių erkučių apklotus ant čiužinio ir pagalvių?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 02 26, 11:24)
Mamytės, gal kuri žinote kur nusipirkti specialius, apsaugančius nuo dulkių erkučių apklotus ant čiužinio ir pagalvių?

Nežinau, ar verta ax.gif Mano draugė, serganti BA jau nuo vaikystės, dirba su čiužiniais, tuo pačiu ir tas apsaugas tiekia 4u.gif Ji minėjo, kad sau tokių nepirktų, žymiai svarbiau turėti gerą čiužinį, kuriame erkutės veistis nebūtų galimybės ir tada nereikės jokių apsaugų.
Taigi, Lietuvoje, manau, kad čiužinius parduodančiose parduotuvėse reiktų užklausti, tai nėra einama prekė, ir, man atrodo, ją būtų galima tik užsakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuka: 26 vasario 2009 - 10:44
QUOTE(shimmer @ 2009 02 26, 11:24)

Vilniuje "Ermitaze".
Papildyta:
QUOTE(katuka @ 2009 02 26, 11:44)
Nežinau, ar verta  ax.gif Mano draugė, serganti BA jau nuo vaikystės, dirba su čiužiniais, tuo pačiu ir tas apsaugas tiekia  4u.gif Ji minėjo, kad sau tokių nepirktų, žymiai svarbiau turėti gerą čiužinį, kuriame erkutės veistis nebūtų galimybės ir tada nereikės jokių apsaugų.
Taigi, Lietuvoje, manau, kad čiužinius parduodančiose parduotuvėse reiktų užklausti, tai nėra einama prekė, ir, man atrodo, ją būtų galima tik užsakyti.

Neisivaizduoju is ko turetu buti pagaminti ciuziniai,kad nesiveistu erkutes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2009 02 26, 13:37)
Neisivaizduoju is ko turetu  buti pagaminti ciuziniai,kad  nesiveistu erkutes. g.gif

Putų poliuretanas pvz. 4u.gif
Atsakyti
Uzvalkala ciuziniui,apsauganti nuo erkuciu,pirkau Kaune "Vaiku mieste" Savanoriu prospekte. Is kazkokio , kaip ne keista, medzio pluosto pagamintas. Siaip is virsaus medvilne, o is apacios kaip lanksti klijuote priklijuota. Man iskilo kitas klausimas,kaip issidziovinat sintetines isskalbtas pagalves? Vaiko pagalve 40x60, vidutinio storio,bet net skalbti bijau, kada jinai kazin isdzius g.gif Mano skalbimo masina neisdziovina iki sausumo, isimu dar truputi net varvancia. Tai ir mastau, ar cia maniske salbimo masina paseno, ar ir kitos nepajegia isdziovinti? Kaip jus dziovinates pagalves?
Atsakyti
sveikos ,jungiames i jusu buri blush2.gif ,mano suneliui BAdiagnozuota dar nepilnas menuo ,geriam singuiaira ir ir ventolina ,visas dusulys atsiranda jei stiprei paduksta ir zinoma kai uzpuola virusas.Tai va siuo metu kaip tik sirguliuoja ir zinoma dusulys yra ,tai kaip man dabar jam padeti kad sumazinti dusuli g.gif
Atsakyti
sveikos jungiames i jusu buri blush2.gif ,BA suneliui diagnuozuota pries nepilna menesi,naudojam singulaira ir ventolina,alergenu jokiu nerado,visas blogumas pasireiskia kai pasigaunam koki virusa,vat ir siuo metu sirguliuojam ir zinoma dustam,tai dabar prasau patarkite kuo jam padeti ,nes i namus daktare neina ,atsiuncia kazkokia kvanka kuri nieko nesupranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 02 27, 07:11)
sveikos jungiames i jusu buri blush2.gif ,BA suneliui diagnuozuota pries nepilna menesi,naudojam singulaira ir ventolina,alergenu jokiu nerado,visas blogumas pasireiskia kai pasigaunam koki virusa,vat ir siuo metu sirguliuojam ir zinoma dustam,tai dabar prasau patarkite kuo jam padeti ,nes i namus daktare neina ,atsiuncia kazkokia kvanka kuri nieko nesupranta doh.gif

tai eikit patys pas gydytoja. Jei jusu mineti vaistai dusulio priepoliu nemazina, tai reik kitu. siulyciau labai nedelsti...
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 02 27, 07:02)
sveikos ,jungiames i jusu buri blush2.gif ,mano suneliui BAdiagnozuota dar nepilnas menuo ,geriam singuiaira ir ir ventolina ,visas dusulys atsiranda jei stiprei paduksta ir zinoma kai uzpuola virusas.Tai va siuo metu kaip tik sirguliuoja ir zinoma dusulys yra ,tai kaip man dabar jam padeti kad sumazinti dusuli g.gif

sveika, geriausiai kreiptis pas gydytojus, nes kiekvienam vis kitoks atvejis ir kitokie vaistai bei jų dozės skiriami.
Mano sūneliui dusuliai visą laik būdavo po fizinio krūvio(padūkus, palaksčius)tai pakeitė vaistukus ir lyg pagerėjo.
Ir kai virusas užpuola irgi dusulys užeina, tai prie vartojamų pastoviai vaistukų, vartodavom ventoliną.O jei nepraeidavo, važiuodavom į ligoninę-lašindavo lašalinę, leisdavo prednizoloną.
Sėkmės, būtinai kreipkitės pas gydytojus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2009 02 26, 18:04)
Uzvalkala ciuziniui,apsauganti nuo erkuciu,pirkau Kaune "Vaiku mieste" Savanoriu prospekte. Is kazkokio , kaip ne keista, medzio pluosto pagamintas. Siaip is virsaus medvilne, o is apacios kaip lanksti klijuote priklijuota.  Man iskilo kitas klausimas,kaip issidziovinat sintetines isskalbtas pagalves? Vaiko pagalve 40x60, vidutinio storio,bet net skalbti bijau, kada jinai kazin isdzius g.gif  Mano skalbimo masina neisdziovina iki sausumo, isimu dar truputi net varvancia. Tai ir mastau, ar cia maniske salbimo masina paseno, ar ir kitos nepajegia isdziovinti? Kaip jus dziovinates pagalves?

Aišku, dėkui 4u.gif o kiek kainavo maždaug?ir ar efektyvu?
Dėl skalbimo sintetinių pagalvių-tai nežinau, pas mane normaliai išgrežiai-gręžiu ant 1000 apsukų skalbimo mašinoj-bet skalbiau vasarą-tai lauke ant saulutės greit išdžiūdavo, o žiemą dar neskalbiau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 02 27, 10:29)
Dėl skalbimo sintetinių pagalvių-tai nežinau, pas mane normaliai išgrežiai-gręžiu ant 1000 apsukų skalbimo mašinoj-bet skalbiau vasarą-tai lauke ant saulutės greit išdžiūdavo, o žiemą dar neskalbiau blush2.gif

Mes tai turim tam reikalui papildomą pagalvę, kol viena džiūsta, naudojame kitą 4u.gif
Nors neskalbiu dažnai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 02 27, 08:11)

Sveiki,mano galvai singuliaras ir ventolinas turi pagelbeti jusu vaikui.Tik vartojus ventolina greitesnis poveikis(pagerejimas),o singuliara reikia 3men.gert ir ziuret ar geriau ?
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2009 02 26, 19:04)
Uzvalkala ciuziniui,apsauganti nuo erkuciu,pirkau Kaune "Vaiku mieste" Savanoriu prospekte. Is kazkokio , kaip ne keista, medzio pluosto pagamintas. Siaip is virsaus medvilne, o is apacios kaip lanksti klijuote priklijuota.  Man iskilo kitas klausimas,kaip issidziovinat sintetines isskalbtas pagalves? Vaiko pagalve 40x60, vidutinio storio,bet net skalbti bijau, kada jinai kazin isdzius g.gif  Mano skalbimo masina neisdziovina iki sausumo, isimu dar truputi net varvancia. Tai ir mastau, ar cia maniske salbimo masina paseno, ar ir kitos nepajegia isdziovinti? Kaip jus dziovinates pagalves?

Skalbkite ir nebijokite,kuo daugiau sintetikos tuo greiciau isdziuna tik reikia pakabinti uz vieno kampucio taip ,kad gerai nuvarvetu nuo jos vanduo.Taip as darau.
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2009 02 27, 13:55)
Sveiki,mano galvai singuliaras ir ventolinas turi pagelbeti jusu vaikui.Tik  vartojus ventolina greitesnis  poveikis(pagerejimas),o  singuliara reikia 3men.gert ir ziuret  ar geriau ?
Papildyta:

Skalbkite ir nebijokite,kuo daugiau sintetikos tuo greiciau isdziuna tik reikia pakabinti uz vieno kampucio taip ,kad  gerai nuvarvetu nuo jos vanduo.Taip as darau.

kaip as suprantu

ventolinas yra tik bronchu prapletimui... t.y. tik simptomus nuimantis, bet negydantis...
o va singulairas yra skirtas gydymui. bet ji reik ilgai vartoti kad butu poveikis. Mums jo neuzteko, teko ir flexotida purksti ir singulaira gerti ir ventolina purksti, o buvo momentu kad net prednizolono reikejo...
Atsakyti