Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(lietutis @ 2009 02 24, 22:51)
del pagalviu ir ciuziniu esanciu salia - juk ne ant ju miega ir didelio alerginio soko nesukelia, o vartojamu priesalerginiu vaistu pakanka. Paciaudo atsibudes, bet tiek. Kilimu pas mus grupej tik du, nera jokiu uzuolaidu. Mes lankom. Buna aisku paumejimu, ypac prie virusiniu susirgimu, bet gi jau paruosiamukas, nera net svarstymo eiti ar ne.

Uztat ir ciaudo, kai atsibudes.Kadangi salia esancios senos pagalves,gal net ir pukines.Juk jos ir sukelia alergija,ne jusu isplauta pagalve.
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2009 02 25, 01:40)
Uztat ir ciaudo, kai atsibudes.Kadangi salia esancios senos pagalves,gal net ir pukines.Juk jos ir sukelia alergija,ne jusu isplauta pagalve.

doh.gif biggrin.gif na bet tai ir taip aisku. Nesupratau komentaro. Siulote nevest vaiko i darzeli? Nes tikrai nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2009 02 25, 12:33)
doh.gif  biggrin.gif na bet tai ir taip aisku. Nesupratau komentaro. Siulote nevest vaiko i darzeli? Nes tikrai nesupratau.

Ne, as neskatinu nei vest ,nei nevest. Cia kiekvienu teveliu reikalas.Tiesiog klaidinga manyti ,jei vaikas nemiega ant pukiniu pagalviu,o salia jo, guli tos (pukines pagalves),kad jis bus apsaugotas nuo alergijos.O kiek laiko jusu vaikas turi rinita?Kaip namie neciaudo?Nes mano dukryte ciaudo rytais,ne iskart kai atsibunda ,bet praejus kazkiek laikui .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loresa: 25 vasario 2009 - 14:18
QUOTE(loresa @ 2009 02 25, 14:10)
Ne, as neskatinu nei vest ,nei nevest. Cia kiekvienu teveliu  reikalas.Tiesiog klaidinga manyti ,jei vaikas nemiega ant pukiniu pagalviu,o salia jo, guli tos (pukines pagalves),kad jis  bus apsaugotas nuo alergijos.O kiek laiko jusu vaikas turi rinita?Kaip namie neciaudo?Nes mano dukryte ciaudo rytais,ne iskart kai atsibunda ,bet praejus kazkiek laikui .

Mano sunus turi alergini rinita ir rytais ciaudo. ir sloguoja daznai. kartais purskiu fiksonase
Atsakyti
QUOTE(Inguole @ 2009 02 25, 15:35)
Mano sunus turi alergini rinita ir rytais ciaudo. ir sloguoja daznai. kartais purskiu fiksonase

Ar sis purskalas hormoninis(Fiksonase) ?O tai tik rinitas jusu vaika kankina ,ar ir BA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loresa: 25 vasario 2009 - 14:51
QUOTE(loresa @ 2009 02 25, 14:48)
Ar sis purskalas hormoninis(Fiksonase) ?O tai tik rinitas jusu vaika kankina ,ar ir BA?

pataisysiu purskalas vadinasi Flixonase mirksiukas.gif taip jis hormoninis.
maniskiui ir rinitas, ir BA tai vartojam dabar.
Atsakyti
O dabar idomu pasidare, kuris stipresnis hormonas ar Flixotide ar Flinonase?Gal kuri nusimanot?
Atsakyti
O dabar idomu pasidare, kuris stipresnis hormonas ar Flixotide ar Flinonase?Gal kuri nusimanot?
Atsakyti
O dabar idomu pasidare, kuris stipresnis hormonas Flixotide ar Flixonase?Gal kuri nusimanot?
Atsakyti
O dabar idomu pasidare, kuris stipresnis hormonas Flixotide ar Flixonase?Gal kuri nusimanot?
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2009 02 26, 07:07)

man atrodo cia tas pats. tik vienas purskiamas i nosi (nuo alerginio rinito), kitas ikvepiamas (skirtas bronchinei astmai).
Atsakyti
Flixonase ir Flexotide veiklioji medžiaga yra ta pati, todėl vaikams, kurie naudoja šią medžiagą (fluticasone) inhaliuodami į plaučius, prie alerginio rinito ir tinkamų indikacijų skiria tos pačios veikliosios medžiagos purškalą į nosį.
Flixonase dozė yra 50 miligramų išpurškime, o Flexotide dozės gali būti nuo 50 iki 250 mg (suaugusiems) išpurškime.
Taigi, vaistai tie patys, o dozės gali skirtis 4u.gif
Atsakyti