QUOTE(klaudi @ 2009 02 20, 08:04)
Norejau paklausti visu mamyciu, pradejus naudoti Flexotide, ar nepasikeite vaiko veido spalva?Maniskis siaip niekada labai rausvas nebudavo, o dabar tai labai isbales, net pasaliniai zmones pastebi.Tai galvoju, ar cia nuo Flixotide, vis deto hormonai, ar jau mums begti kraujuka tirtis. Dar Flexotide aprasyme parasyta kad geriau jo nenaudoti, jei sirgot burnos pienlige, gal kuri konsultavotes su gydytoju, kodel ir ar jau tikrai jo geriau nenaudoti tokiu atveju?
kaip man aiskino, kadangi ten yra priesuzdegiminiai vaistai, tai po kiekvieno naudojimo reiktu praskalauti burna (kad tie vaistai geruju bakteriju burnoje neismustu). Jei neiseina praskalauti, tai duoti vaikui atsigerti. kiek mes naudojam (paskutiniu metu jau ir nebutinai uzgerdavom), tai ne kart nebuvo pienliges (tfu tfu tfu).
as jokiu pasaliniu poveikiu nuo vaisut (flexotide, ventolino, singulair, prednizolon) nepastebejau. na jei neskaitysim kad mano mergiote sustorejo... bet ji niekada kuda nebuvo ir negaliu del to kaltinti kazkuriu vaistu.
dar man minejo, kad kai kuriuos vaikus pykina nuo flexotido, tai ta vaista geriau purskti ne ant tuscio skrandzio.
vat vieninteliai vaistai kurie mums nerealiai padeda ir nuo kuriu maniskei pasleidzia vidurius, tai protorgolis. bet apie juos as ir siaip negeru dalyku priskaiciau...