QUOTE(tekilute @ 2009 01 22, 22:40)
Mano suneliui jau ne uz kalnu 6, o su BA nuo 1.5 m. ir alergini rinita pazistam. Nesunki ta musu BA, bet labai ilgai kankinomes su persalimo ligom. Prasidedavo nuo nosies ir paskui iki obstrukcijos (turbut panasiai kaip jums). Mes geriam tik singuliara, ir retais atvejais naudojam ventolina ir fliuksotida (pernai teko 2 kartus po kokia savaite naudoti). Pas mus ligu gerokai sumazejo po to, kai pradejom lankytis pas homeopata. Astma yra, singuliara geriam, bet persalimai paumejimu neisaukia, kaip anksciau.
Nezinau ar pades, bet mano patarimai tokie: 1 stiprinti imuniteta (visais imanomais budais) ir 2 isbandyti homeopatija.
Nezinau ar butent tai mums padejo, neguldyciau galvos uz homeopatus, bet mano manymu tai kur kas geriau nei sedeti rankas sudejus ir laukti, kol praeis, isaugs.
Nezinau ar pades, bet mano patarimai tokie: 1 stiprinti imuniteta (visais imanomais budais) ir 2 isbandyti homeopatija.
Nezinau ar butent tai mums padejo, neguldyciau galvos uz homeopatus, bet mano manymu tai kur kas geriau nei sedeti rankas sudejus ir laukti, kol praeis, isaugs.
Zinau kad labai svarbu stiprinti imuniteta, bet tokiam alergiskam vaikui tai pakankamai sudetinga,nes ta imunine sistema ir taip silpna, pvz mes negalim gerti jokiu vitaminu, nes alergizuoja, o maistas pakankamai vienodas, irgi nera turtingas vitaminais ir mineralais.Tai gal pasidalintum patirtim, kaip jus pradejot imuniteta stiprinti, kokiais pratimais ar vandens procedurom? Ir jei homeopatas is Kauno, gal galetum kontaktus parasyti. Siaip mes Kaune lankemes pas homeopate Naturalaus gydymo centre, siek tiek padejo su odos problemom ir rinitu.