QUOTE(_ms_ @ 2009 02 21, 07:51)
bokeh ne nuo kameros priklauso,o nuo objektyvo. Rasoma, kad tos pacios leicos summicron nuo summilux jau skiriasi. Summiluxo nepbandziau, nezinau. O summicronas graziai plukdo. Kodel nezinau, bet daugiausia senesniu modeliu objektyvai graziau paisalioja. Gal del kosntrukcijos, gal del to stiklo sudeties.... Konkreciai kodel, gal andriuska pasakys
tiek tai suprantu gal tik netiksliai ten klausima suformulavau. o "kodel" man nesvarbu, svarbu, kad graziai. o ant leicos ne leicos objektyvai tinka
QUOTE(andriuska @ 2009 02 21, 08:47)
ne-a, nepasakysiu. leikos fetišas man nesuprantamas. akies dar neišlavinau, kad galėčiau pagal nuotrauką pasakyti, kokiu objektyvu daryta. man visuomet atrodo mistika, kai kokiam forume kas nors atspėja, kokiu aparatu/objektyvu daryta nuotrauka (visuomet įtariu, kad tas spėjikas pažįsta fotografą arba pasiskaitė kur nors, kokia technika jis fotografuoja ir tuomets "spėja").
o as va jau kelinta karta pastebiu skirtuma. gal tas kur buvau idejus, ne pats geriausias pvz, bet macius ir dar grazesniu, ir kzk tais atvejais kai atkreipdavau i tai demesi, tai budavo leica. todel ir susidomejau. nu tiek to, paziurejau vakar jos kaina ebay, tai biski apsiraminau