Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2009 02 11, 16:11)
taigi ir man ne kas kartą gaunasi ružavumas. tai labiau išimtis (išryškinau jau gal kokių 30). vieną priežastį nustačiau - per šiltas vanduo naudojamas praplovimui. netyčia, tamsoje sklendė pasisuko, kai supratau, jau buvo pribėgęs pilnas bakelis ir ružavumas "užsifiksavo". kita priežastis - per silpnas fiksažas.

O pas mane kas karta. Ir fiksazas del to nekaltas, nes kiekviena karta skiedziu sviezia. Itariu, kad kaltas fiksazo kiekis. Paskitini karta pripyliau i bakeli jo dvigubai daugiau negu reikia. Ruzavumo beveik neliko, bet tai ne ekonomiska. Isvada galima daryti viena - ilfordas rekomenduoja koncentracija savo juostom, bet ne kodak'o.

QUOTE(Sansara @ 2009 02 11, 17:13)
lotuliukas labai naudingas ir pravartus zodis, tinkantis bet kokiu atveju

Neteisingai. Lotuliukas yra emocija, o ne zodis lotuliukas.gif
Atsakyti
andriuska, kadangi, jei gerai atsimenu, užsakymo terminas buvo iki vasario 14 d., tai rašau savo pageidaujamus dalykus:
adox 400 mano tradiciniai 10 vnt.
popieriniai sliveriai (100 vnt.) - bet kainą gal dar galima patikslinti?
ir gal gali jų užklausti, ar jie rollei siaurų juostelių gal turi? aną kartą neturėjo, man labai norisi pabandyti. silverptinte man rodos rollei 100 ir 400 retro būna, al ir či per stebuklą bus atsiradę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 02 13, 16:37)
popieriniai sliveriai (100 vnt.) - bet kainą gal dar galima patikslinti?

IR as situos ziuriu - 10.71 10vnt? O kas laikoma ju vnt - tas 1 lapas? 6 po 6 ar kiek kadru ten telpa?

sayonara, o tu adox 100 bandei kada? noriu ko nors neipareigojancio vasarai cool.gif
isvis man idomu pasidare, ka (ir kada?) zmones fotografuoja su ISO 20-25 pvz g.gif tiesiogine saule tropikuose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 13 vasario 2009 - 17:12
sliveriai ten už tokią kainą atrodo 100 vnt. bent jau 6x6 už 100 mokėjau 10 eu. ir tas skaičius nėr didelis. man jau gal 40 liko.

o su iso 25 galima ir nuo štatyvo ilgais išlaikymais fotografuoti, o ir vasara jei nori f2,8 padaryti, tai kartais ir iso 50 per daug būna.

o.k. po švenčių paklausiu, kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 13, 16:52)
IR as situos ziuriu - 10.71 10vnt? O kas laikoma ju vnt - tas 1 lapas? 6 po 6 ar kiek kadru ten telpa?

sayonara, o tu adox 100 bandei kada? noriu ko nors neipareigojancio vasarai cool.gif
isvis man idomu pasidare, ka (ir kada?) zmones fotografuoja su ISO 20-25 pvz g.gif tiesiogine saule tropikuose g.gif

jų šimtas vnt (lapų) kainuoja tiek. bent jau anksčiau kainavo. daug daugiau aš mokėti irgi nenoriu. ax.gif
adox šimtines tikrai bandė pupeliukas, aš nebandžius. manau vasarai pats tas..smile.gif ale aš kaip grūdų mėgėja jaučiu, kad jomis nesusižavėčiau biggrin.gif

QUOTE(andriuska @ 2009 02 13, 19:16)
sliveriai ten už tokią kainą atrodo 100 vnt. bent jau 6x6 už 100 mokėjau 10 eu. ir tas skaičius nėr didelis. man jau gal 40 liko.

o su iso 25 galima ir nuo štatyvo ilgais išlaikymais fotografuoti, o ir vasara jei nori f2,8 padaryti, tai kartais ir iso 50 per daug būna.

o.k. po švenčių paklausiu, kas ir kaip.

ok, ačiū, laukiam info smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mes vaziuojam ryt i silverprinta, galim paklaust ko norit 4u.gif
Atsakyti
a kaip atsiųsit ir atsiskaitymo sąlygos?
Atsakyti
keliu temą į viršų smile.gif
gal,andriuska, Tu jau pasiklausei fotoimpekso apie kainas ir pan.? 4u.gif
Atsakyti
dabar darbinė fazė "Tėvynė pavojuje".

pasistengsiu užklausti. tikslinu užsakymą:

Puriena 5 vnt adox CHM 400 PRO 135/36, bakelis AP Entwicklungsdose klein fur einen 35mm Film ir popierinių sliverių 100 vnt

Sayonarai 100 vnt sliverių ir 10 vnt adox CHM 400 PRO 135/36. (dar paklausti apie rolei juosteles).

ir jei gerai pamenu - viskas. patvirtinkite arba pataisykite. tada užklausiu.

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 02 19, 08:54)
dabar darbinė fazė "Tėvynė pavojuje".

pasistengsiu užklausti. tikslinu užsakymą:

Puriena 5 vnt adox CHM 400 PRO 135/36, bakelis AP Entwicklungsdose klein fur einen 35mm Film ir popierinių sliverių 100 vnt

Sayonarai 100 vnt sliverių ir 10 vnt adox CHM 400 PRO 135/36. (dar paklausti apie rolei juosteles).

ir jei gerai pamenu - viskas. patvirtinkite arba pataisykite. tada užklausiu.

iš mano pusės kaip ir viskas, ačiū, kad užklausi apie rollei smile.gif dar galiu užklausti kūdriečių, kurie domėjosi..smile.gif ar palauksi?
Atsakyti
palauksiu. aš neskubu. kuo daugiau prekių - tuo geriau išsidalina siuntimo mokestis cool.gif
Atsakyti
ee, o as? bigsmile.gif

sliveriu 100 vnt tai tikrai. ir apie adox'us 100 mastau g.gif dar paziuresiu ka 50 turi, gal vasarai jis geriau g.gif
Atsakyti