supratau. dėl kontrastingumo, tai mane čia ir "pagydė" - man anksčiau irgi pilkesnės patiko. o dėl tonavimo - tai pirmoje jo nėra, nes skanuota iš karto be spalvų. nors įdomu, kokios būtų, bo juostelę mirkiau selene silpnam, kad geriau išsisaugotų, ale atspalvį pagavo. bet vat į ką tas atspalvis pavirstų iš negatyvo verčiant pozityvu, tai klausimas
Andriuska, o tau gal iš anksto reikėtų mokėti, vistik susidarys sumelė iš tų užsakymų
Aš jau nebegaliu sulaukti, kada turėsiu rankose bakelį - sapnuoju, kad Gaziulkai guodžiuosi : "šitiek juostelių išfotkintų, o bakelio dar nėr"
Aš jau nebegaliu sulaukti, kada turėsiu rankose bakelį - sapnuoju, kad Gaziulkai guodžiuosi : "šitiek juostelių išfotkintų, o bakelio dar nėr"
QUOTE(Puriena6 @ 2009 02 09, 17:02)
Andriuska, o tau gal iš anksto reikėtų mokėti, vistik susidarys sumelė iš tų užsakymų
nu nors imk ir savo atiduok po tokiu sapnu. gal pamegink kudroj skelbimuka idet ar jau to naujovisko apsisprendei laukti?
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 09, 17:26)
nu nors imk ir savo atiduok po tokiu sapnu. gal pamegink kudroj skelbimuka idet ar jau to naujovisko apsisprendei laukti?
Laukiu naujoviško ir vsio Primink, kur chemijos nusipirkti pas jus
Pas mus mačiau pardavinėja Tetenalį. Andriuska, ką tu dėl jo
QUOTE(Puriena6 @ 2009 02 09, 17:30)
Laukiu naujoviško ir vsio Primink, kur chemijos nusipirkti pas jus
www.fototechnika.lt Pamenkalnio g (as ilfordo ten perku). Tik ten kai buvau. fiksazo nebuvo (bet zadejo kzk atvezt), tai gavau jo Kodac atstovybej Pelesos 3 (cia stoties rajone). Cia tai viskas ju produkcijos yra - juostu, chemijos, fotiku.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 09, 17:54)
www.fototechnika.lt Pamenkalnio g (as ilfordo ten perku). Tik ten kai buvau. fiksazo nebuvo (bet zadejo kzk atvezt), tai gavau jo Kodac atstovybej Pelesos 3 (cia stoties rajone). Cia tai viskas ju produkcijos yra - juostu, chemijos, fotiku.
Ačiū, drauge
tenetalio nežinau, bet jei tai tenetal ultrafin, tai ji giria. ypač ryškinant naujausios kartos juostas (t-max su naujos formulės "grūdu"). pabandyk. bet geriausia mano galva priprasti prie vieno ryškalo - tada rezultatas bus stabilus ir klaidų mažiau. aišku, "šviežienos" norisi. vat prisipirkęs ilfordo hp5 galvoju paimti garsųjį mikrofeną. jo, fototechnikoje fiksažo nėr. prieš kokią savaitę aš paskutinius du butelius paėmiau.
o dėl užsakymo, tai vyksta tokia schema: surenku pageidavimus, surašau parduotuvei, ji pateikia sąskaitą, perskiaičiuojam, susirenku pinigus, pervedu, laukiu, gavęs išdalinu prekes.
o dėl užsakymo, tai vyksta tokia schema: surenku pageidavimus, surašau parduotuvei, ji pateikia sąskaitą, perskiaičiuojam, susirenku pinigus, pervedu, laukiu, gavęs išdalinu prekes.
QUOTE(andriuska @ 2009 02 08, 20:13)
po to daryti kokia 13x18 ir jau ją skanuoti. bo gaunas gražiau gerokai. bent ju man.
iš juostos:
iš foto:
iš juostos:
iš foto:
Šiuo, konkrečiu, atveju man geriau atrodo pirma. Antroji per smarkiai kontrastinga. Manau popieriuje kontrastas atrodo tvarkingiau.
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 09, 19:58)
kol nepamirsau, klausiu: kad yra skaidrines juostos? ar skirtingi dalykai yra skaidres ir skaidrines juostos? kaip atrodo ju spalvos? ir visai durnas ?: ar su bet kuriuo fotiku galima i jas fotografuoti?
Manau, kad kalba apie vieną ir tą patį. Na, interpretuoti dar galima, manau, ir taip - skaidrinė juosta, tai juosta, į kurią fotografuoji (manau tiksliausias pavadinimas būtų - pozityvinė juosta), o skaidrė, tai jau kadras su rėmeliu rodymui ant sienos
Gaziulka, skaidrinė juosta ir skaidrė, mano galva, vienas ir tas pats. skaidrė - gal trumpesnis pavadinimas. Esu kelias bandžius, spalvos šaltokos, man pasirodė, kad labiau tinkamos jūriniams peizažams. Aš kelias pasibaigusio galiojimo pakrosinau, visos geltonos gavosi
Puriena, linkiu greitai sulaukti bakelio
Mano vyras po paskutinio mano ryškinimo truputį pasiutęs, nes tulike tamsoje prilaisčiau fiksažo šiek tiek ir jam kvapas dabar vaidenasi grasina, kad nebeleis namie ryškint
Puriena, linkiu greitai sulaukti bakelio
Mano vyras po paskutinio mano ryškinimo truputį pasiutęs, nes tulike tamsoje prilaisčiau fiksažo šiek tiek ir jam kvapas dabar vaidenasi grasina, kad nebeleis namie ryškint