Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

formato pakeitimas susijęs ne tik su naujos kameros pirkimu. tai ir kitas bakelis (nebent buvo universalus), kitas skaneris, kitas didintuvas. reikia ir tai įvertinti.

dėl užsakymo svarstomas alternatyvus pirkimo šaltinis www.silverprint.co.uk pažiūrėkit kainas. ypač košerinės yra ilfordo kainos, nes perkant 10 vnt yra 30 proc nuolaida. yra viena problemėlė. jie neima paypalo.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 28, 16:05)
formato pakeitimas susijęs ne tik su naujos kameros pirkimu. tai ir kitas bakelis (nebent buvo universalus), kitas skaneris, kitas didintuvas. reikia ir tai įvertinti.

dėl užsakymo svarstomas alternatyvus pirkimo šaltinis www.silverprint.co.uk  pažiūrėkit kainas. ypač košerinės yra ilfordo kainos, nes perkant 10 vnt yra 30 proc nuolaida. yra viena problemėlė. jie neima paypalo.

jo, suprantama.
jei atvirai - tai nieko nebuvau apgalvojus, užsimaniau ir tiek biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 28, 15:05)
dėl užsakymo svarstomas alternatyvus pirkimo šaltinis www.silverprint.co.uk  pažiūrėkit kainas. ypač košerinės yra ilfordo kainos, nes perkant 10 vnt yra 30 proc nuolaida. yra viena problemėlė. jie neima paypalo.

Silverprinte ne pacios maziausios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 01 28, 16:36)
Silverprinte ne pacios maziausios kainos g.gif

svaras nukritęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 28, 14:00)
tai jau tada geriau kokią smena 8 m nešiotis: ten nustatysi debesėlį bei iso ir parodys tau diafragmą su išlaikymu smile.gif  aš kažkaip prie eksponometro pripratau ir jei šitam kas atsitiktų, tai nedelsčiau su naujo pirkimu. net vat pastarąjį kartą fotografavau, pamatavau blyksčių šviesą, nustačiau skaitmenoje, nufotografavau, ekrane pasirodė per šviesu, histogramą pažiūrėjau, kažkaip pamasčiau, kad šviesos galima pamažinti....po to rawe kiek pamažinau - tiek ir atstačiau. o su juosta viskas čiki.

Eksponometro naudos neneigiu. Reikalingas dalykas be jokiu abejoniu. Tik va man asmeniskai labai patiko "tampytis" su vienu juostiniu fotiku. Pavargau nesiotis kuprine ant peciu, pilna objektyvu, blyksciu ir kitokio s... biggrin.gif Vat ir galvoju, kaip vaziuojant kur nors i trumpa kelione netempt kruvos daiktu, o turet kisenej tik koki zorki, fed'a su sudedamu objektyvu ar dumplinuka. Gaunasi kaip kokia muiline, tik be jokios elektronikos ir batareiku smile.gif Kelioninis variantas.
Atsakyti
aha, aš taip į susitikimą buvau atėjęs: vienoj kišenėj ikonta, kitoj- eksponometras (japoniško minimalizmo stiliuje biggrin.gif ). eksponometras lengvas ir ne didesnis už vidutinio dydžio mobiliaką. gražiai ir patogiai kabinasi an kaklo. tampa išskirtiniu fotografo stiliaus akcentu, nežinantiems, kas ti per daiktas žiūrėti į jus malonu, kadangi jie spėja, kas gi čia: nokios atkirtis i-fonams, naujo formato grotuvas, navigatorius, elektroninis krizinio gyvenimo būdo vadybininkas ir t.t oi, ką aš čia reklamuoju? nesvarbu - su eksonometru visuomet jausitės gerai ir pranašesni už kitus....

apie užsakymą. siųskite pageidavimus, o tada žiūrėsime iš kur bus daugau norinčių užsisakyti. man ir iš eurozonos, ir iš svarozonos tinka. noriu juostų užsipirkti visai krizei.. ot prilipo mintis, nejaučiau, kol vakar į senukus nenuvažiavau. o ten tuščia, pirkėjų nėr. baugu paliko.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 29, 09:12)
aha, aš taip į susitikimą buvau atėjęs: vienoj kišenėj ikonta, kitoj- eksponometras...

Itikinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 29, 10:12)
aha, aš taip į susitikimą buvau atėjęs: vienoj kišenėj ikonta, kitoj- eksponometras (japoniško minimalizmo stiliuje biggrin.gif ). eksponometras lengvas ir ne didesnis už vidutinio dydžio mobiliaką. gražiai ir patogiai kabinasi an kaklo. tampa išskirtiniu fotografo stiliaus akcentu, nežinantiems, kas ti per daiktas žiūrėti į jus malonu, kadangi jie spėja, kas gi čia: nokios atkirtis i-fonams, naujo formato grotuvas, navigatorius, elektroninis krizinio gyvenimo būdo vadybininkas ir t.t oi, ką aš čia reklamuoju? nesvarbu - su eksonometru visuomet jausitės gerai ir pranašesni už kitus....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos nenunukritau nuo aprasymo "kaip jauties su eksponometru ant kaklo", iki pilno isluzimo belieka dar pridurti, kad jautiesi baisiai sexy ir juo patrauki moteru demesi ir jas vilioji, kad jos prieitu paklausti "o kas gi cia" lotuliukas.gif

as panasiai jauciaus su starinsku mobiliu (tokia nerealia plyta su nesusikisancia antena), pirmaisiai mobiliu atsiradimo lietuvoje metais. visi nustebdavo pamate biggrin.gif niekas nesuprasdavo kas tai (nes mobilus jau lietuva pasieke mazesni). manydavo kad as kokia is saugumo ar palydoviniu rysiu su kitom planetom bendrauju ar turiu superduper galinti vos ne valgyt gaminti mobilu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas ką rankos tiesios ir kas mėgsta pats krapštytis, tam gal pravers nuoroda http://www.ixbt.com/...ds-as-tool.html
Atsakyti
sillwio, ar bandei ka klijuot ant savo Zorki langelio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 01 29, 22:59)
sillwio, ar bandei ka klijuot ant savo Zorki langelio? g.gif

Ne, dar ne. Tolimatis rodo pakankamai kontrastingai, tai kol kas neklijuoju.
Atsakyti
as ant leicos pabandziau uzklijuot (nors irgi nera poreikio).. na tai isvis negalima buvo sufokusuoti/ Bet ta klijuojama langiuka patobulinus (susiaurinus) pavyko. Bet vistiek nenaudosiu, nes ir be jo gerai smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 01 30, 01:17)
Ne, dar ne. Tolimatis rodo pakankamai kontrastingai, tai kol kas neklijuoju.

Atsakyti