Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

tai kokios mintys dėl susitikimo šį savaitgalį? jei žinosiu iš anksto - galiu prisiderinti tiek šeštadienį, tiek ir sekmadienį.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 20, 08:40)
tai kokios mintys dėl susitikimo šį savaitgalį? jei žinosiu iš anksto - galiu prisiderinti tiek šeštadienį, tiek ir sekmadienį.

aš jau ir anoj temoj parašiau, kad būtų gerai nuspręsti kada, kur , kaip smile.gif Nes nuo rytdienos gal nepavyks nė prie kompo prieit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 20, 08:44)
aš jau ir anoj temoj parašiau, kad būtų gerai nuspręsti kada, kur , kaip  smile.gif Nes nuo rytdienos gal nepavyks nė prie kompo prieit  unsure.gif

palik telefoną AŽ smile.gif
Atsakyti
Planuojame susitikima si sestadieni, sausio 24, 13:00 Oranziniame bare, VCUP'e.
Atsakyti
man tinka.
Atsakyti
man ir tinka.. tik vienas bet.. sestadieni fotkinsiu rengini utenoj, kuris baigsis apie 18.30 val. Iki vln nuo utenos - apie valanda berods. Taigi buciau apie 19.30 susitikime. Tai klausimas, ar kas nors dar bus? smile.gif O atsakymas: bus arba nebus biggrin.gif Tai jei bus - tai bus, jei ne - tai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 01 20, 13:08)
man ir tinka.. tik vienas bet.. sestadieni fotkinsiu rengini utenoj, kuris baigsis apie 18.30 val. Iki vln nuo utenos - apie valanda berods. Taigi buciau apie 19.30 susitikime.  Tai klausimas, ar kas nors dar bus? smile.gif O atsakymas: bus arba nebus biggrin.gif Tai jei bus - tai bus, jei ne - tai ne smile.gif

nemanau, kad bus..biggrin.gif eilinį sykį išsisukai smile.gif
Atsakyti
eilini? smile.gif tai jus kazkaip visada per anksti baigiat, kai normalus zmones sestadieniais dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 01 20, 13:28)
eilini? smile.gif  tai jus kazkaip visada per anksti baigiat, kai normalus zmones sestadieniais dirba biggrin.gif

pabrėžiu: normalūs žmonės šeštadieniais NEdirba biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Ech, skaitau apie susitikima ir seiles teka smile.gif Smagaus laiko jums.

Techninis klausimas zinovams. Yra galimybe pigiai nusipirkti AGFAORTHO 25 Pro 120 formato juostu - 20 vienetu. Galiojimas pasibaige '83 metais, bet surizikuoti verta. Beda viena, gamintojas rekomenduoja Refinal'i arba Rodinal'i. Pirkti nesinori, o ar galima ryskinti d-76 arba pvz. TMAX niekur nerandu. Gal kas zinot?
Atsakyti
ryškalus pakeisti tai manau, kad galima (kodakas ant savo juostų tik kodako ryškalus nurodo, ilfordas liberaliau, bet pagrinde irgi savus akcentoja, o ridinalą paskutinieji kaip tik agfa ir gamino...ir ne tik paskutinieji, o jų čia ryškalas ir yra). o vat dėl metelų g.gif nebent po 2 lt už ritę. man jau 93 metų kosmosas lįsti pradėjo, o čia dar +10 metų. gaila bus tų kadrų, kurie ant naujos juostos galėjo būti puikūs. aš vat dar kai saliutą pirkausi, pasiėmiau 10 vnt spalvotos kodak, su 2002 pasibaigusiu galiojimu. paekspsrimentavau (įdėti, išimti, kaip persukti ir pan.) o kai jau gautis pradėjo - tai ir nustojau jas naudoti. vat dabar galvoju jas kavoje išryškinti. esmė - neblogi kadrai ant blogos juostos blogai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 21, 11:49)
ryškalus pakeisti tai manau, kad galima (kodakas ant savo juostų tik kodako ryškalus nurodo, ilfordas liberaliau, bet pagrinde irgi savus akcentoja, o ridinalą paskutinieji kaip tik agfa ir gamino...ir ne tik paskutinieji, o jų čia ryškalas ir yra). o vat dėl metelų g.gif  nebent po 2 lt už ritę. man jau 93 metų kosmosas lįsti pradėjo, o čia dar +10 metų. gaila bus tų kadrų, kurie ant naujos juostos galėjo būti puikūs. aš vat dar kai saliutą pirkausi, pasiėmiau 10 vnt spalvotos kodak, su 2002 pasibaigusiu galiojimu. paekspsrimentavau (įdėti, išimti, kaip persukti ir pan.) o kai jau gautis pradėjo - tai ir nustojau jas naudoti. vat dabar galvoju jas kavoje išryškinti. esmė - neblogi kadrai ant blogos juostos blogai žiūrisi.

Jo, racijos tavo poste nemazai. Butu gaila geru kadru. Kaina panasiai apie 2 litus uz juosta ir iseis. Daugiau tikrai moketi neverta. Jei pavyks gauti pigiai, imsiu. Jei ne, tiek jau to smile.gif Is tikro mane zavi 25 ISO ir tai, kad juostos ortochromatines - t.y. ju idomus jautrumas spekrui, arba kitaip - nejautrumas butent raudonai spekro zonai. Tokiu dabar nelabai yra, o kur yra, ten nemazai kainuoja.
Atsakyti