Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Dar vienas off-topic'as
Sillwio, sveikinu! patys geriausi linkejimai mamai su mazyliu, bukit sveiki ir laimingi 4u.gif Dziaugiuos kartu su Jumis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 07 sausio 2009 - 16:38
Ačiū visiems labai 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nuo Naujųjų sėdejau be interneto ir tik šiandien jį turiu ir jau skubu pasveikinti sillwio šeimyną su sūneliu 4u.gif Būkit sveiki ir ramūs 4u.gif
Atsakyti
sillwio, dideliausi sveikinimai su didziausia imanoma dovana gyvenime 4u.gif sveikatos visai seimai wub.gif

sapnavau sianakt visus su juostinukais ir kad andriuska surenge dideli seminara mokytis foto gaminti lotuliukas.gif ale vis sviesa pro kazkur sklisdavo, tai nelabai isejo kas nors gero lotuliukas.gif
saunuoliai, pasiekimai ir isprusimas auga thumbup.gif
Atsakyti
matyt aura nuo dalyvių sklido biggrin.gif

aš tai negaliu atsidžiaugti Ikonta. kažkaip labai jau man gražiai ji piešia. da būtų man vienam, tai galvočiau, kad neobjektyvus. bet parodžiau keliems kolegoms, na irgi sako, kad neblogai. dar lyginti daug nėra ką, bet kol kas pagal kadrus iš 2 juostų Ikontos ir 1 iš yashicos, ikontos kadrai laimi (ne pagal siužetą ir kitus panašius dalykus, o būtent pagal tą neapsakomą ir kiekvieno individualiai suprantamą "piešinį"... man jos atrodo "erdvesnės" ar ką.... nors fotografavau ant begalybės su f8, tačiau vis vien gan aiškiai matosi erdvė, atskiri planai... net nežinau, gal taip žiūrisi su rožiniais akiniais? ką pasakysite (tik būkit objektyvūs smile.gif ):

user posted image

user posted image

o dėl susitikmo, tai manau galima kažką galvoti, tik ne anksčiau vasario pabaigos-kovo pradžios. iki tol visi savaitgaliai suplanuoti.
Atsakyti
smile.gif kas cia su tais sapnais darosi... tai puriena mane susapnavo, dabar sansara andriuska smile.gif
Atsakyti
Andriuska, nežinau kiek galiu būti objektyvi su savo neprofesionalia akimi, bet nuotraukos tikrai labai maloniai žiūrisi. Labai simpatiškas tavo mažiukas Nettar. Aš tai kada nors norėčiau iš arti pamatyti tavo kolekciją , o jei ir dar ir paspragsėti duotum, tai iš vis... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 08 sausio 2009 - 16:54
andriuska, su seima perziurejom tavo "naujoko" foto, tikrai detalumas pritrenkiantis. blink.gif ir as aisku, kaip visada, uzpavydejau "naujoko" lotuliukas.gif
Atsakyti
andruska, jei gali idek fotografiju su fokusu i artimesni daikta ir labiau pravira skyle smile.gif
na o su idetais vaizdais tai viskas aisku.
Atsakyti
sillwio, su seimos pagausejimu! dabar ir tu pradesi fotografuoti mazus vaikus rolleyes.gif

andriuska, nieko as neismanau apie tuos fotikus, bet tai, ka matau, man patinka. erdve ri perspektyva neabejotinai, jauciasi, ir nezinau, ar cia dof ar kompozicijos (matyt, ir to, i rto) nuopelnas. ta su gulbem, mmm, sunku pasakyt tiksliai, kodel, bet ji manyje sugroja - jeigu kada istrauktum mane kalediniuose mainuose, noreciau jos bigsmile.gif

puriena, prisimenu, zadejau tau bakeli paziuret turguj, ar dar reikia, ar pasipraktikavus apsistojei ties sayonaros variantu g.gif
Atsakyti
Gaziulka, pažiūrėk vis dėl to, ką mirksiukas.gif Paimk jei rasi. Aš per tą kraustymasi nieko nedariau dėl fotografijos ir dabar dar atsigauti negaliu. Tai bakelio taip ir neįsigijau. Gerai bus man ir rusiškas bakelis. Ačiū 4u.gif

Gera su gulbėm, gera...
Atsakyti
Puriena6, Sansara, Gaziulka - aciu!

QUOTE(andriuska @ 2009 01 08, 09:49)
aš tai negaliu atsidžiaugti Ikonta...

Piesinys man irgi patinka. Objektyvas graziai piesia.
Atsakyti