Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pripratinti leliuką prie buteliuko?

Turejau ir as tokia problema. Pupa atsisake imti buteliuka. Tai as jos ir neprievartavau. Daviau dazniau krutine ir tiek. O va paskui per karscius duodavau buteliuka su vandenuku, siaip pazaidimui. Paguldydavau ja i baseineli nuoga ir duodavau ta buteliuka. Ismoko. Bet dziaugemes tuo buteliuku neilgai tuoj pradejom gert is puodelio su snapeliu. Dabar is jo geriam be jokiu problemu.
Bet jei nepavyksta is buteliuko gal but pavyks is puodelio prasdet gert, nes tikrai pazystu tokiu vaiku kurie visai negere is buteliuko, o is kart is puodelio.
Atsakyti
Tokio amžiaus vaikelis jau sugeba gerti iš paprasto puodelio.
Atsakyti
Na aip, mes gurkštelis iš puoduko, bet daugiau būna ant savęs viso to turinio iš puodelio negu burnytėj biggrin.gif , bet gali pabandyti, Ingista. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingista @ 2005 09 11, 15:18)
Sveikutės, man labai reikalinga jūsų pagalba, aš beviltiškai jau savaitė bandau pripratinti prie buteliuko, o mano 5 mėn. mažylis katagoriškai to atsisako. Jau pradeda trūkti man savo pieno (iki šiol maitinau tik pati). Per mėnesį net nepriaugo nė gramo! GELBĖKIT!

Pati gerk daugiau skysciu, gerai nepasterizuotas alus (jei nori pilnai pati maitinti).
O vaikui duok is puoduko, mano vyresnioji buteliuka eme tik popkei pakramtyti, buvo labai idomu istempti ir paleisti biggrin.gif .
Atsakyti
mums ta pati beda.Bet mes mokemes gerti is puoduko nuo 6 men. Sunelis dabar puikai geria is jo.user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif ,
noriu pagalbos- studijuoju, noriu nutraukt maitinima is kruties ir pradet duot misinuka, bet niekaip negaliu ismokyt mazyles valgyt is buteliuko ax.gif , vandenuka geria pakankamai gerai is buteliuko, o misinuko ne. Bandziau duot NAN1, Milupa ir HIPP1, bet tik paragavus ima rekt. Kaip ja pripratint ar ismokyt? Buteliuka turiu AVENT. Mazylei 4,5 men.
Is anksto dekoju uz atsakyma wub.gif
Atsakyti
Pabandykite kaučiukinius žindukus. Gali būti, kad mergaitei nepatinka šis žindukas, todėl ir negeria. O jei nesiseks, mokykite gerti iš mokomojo puodelio.
Atsakyti
Ir pas mus ta pati problema cry.gif Pirmą mėnesį gėrė iš Avento butelio ir arbatą ir mano pieną, o kai apsinuodijo Similaco mišiniu, tik pamato butelį ir žviegia. visokius išbanžiau, avento tai jai per kietas tikrai, nupirkau Confort bib su lateksiniu žinduku, na jau toks kaip tarybinių laikų ir minkštas, vis tiek netinka. O ir pieno mažėja, ir nedavalgius. Tai mes dabar košinėjamės ir bandysim gert mokytis iš Avento puodelio su snapeliu, nes jis toks ilgesnis ir minkštas. Ir mokymui naudosim skanias sultis mirksiukas.gif gal padės.
Šiaip tai problema didelė, net nesapnavau kad taip gali būti, užtai ir prikošinti pradėjomankstokai, bet ką daryt doh.gif
Atsakyti
Pas mane tokia pat problema,mazei tuoj 5men. einu i paskaitas,niekaip neismokau, is buteliuko tik vandeni geria, turiu AVENT buteliuka,man SM gydytoja patare keist soskyte buteliuko- kauciukine, arba mokyt is mokomojo puodelio, bet nezinau kaip jis atrodo?
Atsakyti
Sveikos mamytes, o ar galima is puodelio su snapeliu duoti misunuka arba savo pienuka..? Kiek zinau tai jie skirti tik vandeniui, arbatai, sultim ar ne?
Atsakyti
Geras blink.gif biggrin.gif , as ir galvojau kad maniske tik vienintele uzsispyrus mergiote, su soske- spjaudau ir gaudau zaidzia, o is buteliuko geria tik vandeni, mum tuoj 5men. I paskaitas reikia, bet kol nemoka gert negaliu palikt ilgai, vyras kantrybes neturi ilgai rekiancios klausyt biggrin.gif , bandysiu pirkt snapeli ir chicco buteliuka, ziuresim, turim AVENT, tikras s... , kieta ta soske, brangus, tipo kruti vaikuciui primena verysad.gif verysad.gif verysad.gif , negaliu... doh.gif
Atsakyti
4u.gif turiu problemėlę, neproblemėlę....kol kas viskas gerai, bet.....
maniškis nuo pat pradžių atsisakė čiulptukų ir valgymo iš buteliuko. dėl čiulptukų viskas tvarkoj, nematau reikalo jei nenori, užmiega ir be jo, ir ramus vaikas, čiulptuko labiau prireikia močiutėm, kai pamato pirmą ašarėlę ir galvą linguodamos..."oi kaip gerai kad imtų...." o man gerai ir be čiulptuko...bet va, maniškis mažai priauga.....tai gydytoja siūlė vieną kartą primaitinti vakare, nes gal pienelio pritrūksta....neišeinai niekaip, ko tik nesiėmėm, silikoninių papų pilna kolekcija jau. sutinku, kad gal nepriaugimo priežastis ne pieno trūkume, tada valio...bet, kas bus jei jis sumažės, ir kaip jausti kada sumažėja, jei mano vaikis niekada neburzgia...išbandėm visu metodus kuriuos tik galėjom ir įsivaizdavom,net drąstiškų metodų ėmiausiai...ilgai nevlgiusį laikiau....NEEMĖ NET BUTELIUKO SU MANO PAČIOS PIENU..... natūr produkt ir viskas.....ir jokių zirzimų, piktumų - neduodi valgyt normaliai ir nereikia, šypsosi, guguoja ir gyvena įprastą gyvenimėlį...rankos nusviro...stengiuosi nesinervuoti, kad to pienelio vis būtų, bet juk niekad nežinai kaip bus....juk nesušersiu šaukšteliu 150 ml 6 kartus dienoj - jis viską spjauna......
gal kas turit kokių patarimų, tik netinka:
tėtis bando sumaitinti
maitini ir staiga įgrūdi buteliuką,
įvairios žindukų formos
ilgai nevalgiusį laikyti
su šaukšteliu maitinti
maitinti iš puodelio, skirto mokintis gerti
visą tai jau esam išbandę..... 4u.gif
Atsakyti