Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pripratinti leliuką prie buteliuko?

Lygiai ta pati problema pas mane. Nieko neima nei buteliuko, nei gertuvės, nei soskės. Viską išbandėm. Pirkom ir soskes, ir buteliukus brangius "Avento", pigius Maximoj, nei vienų neima. Graužia soskių galą vietoj kramtuko. Iš paprasto puodelio spingsta. Labai lauksiu ir aš patarimų.
Atsakyti
Mūsų pirmoji mergina taip pat nežino kas yra buteliukas ax.gif Tiesa aš prie jo bandžiau pripratint kai ji buvo 7 mėn, bet ji tik žiurėjo į mane blink.gif nesuprasdama ko aš iš jos noriu. Tada pabandžiau duoti iš puodelio su snapeliu. Pradžioje žinoma kurį laiką buvo kiekviena kart šlapias pilvas, bet kai išmoko buvo visai šaunu ir nereikėjo nuo buteliuko atpratint smile.gif . Dabar galvoju g.gif gal jei bučiau buvus kantresnė gal ji išalkus butu ėmus gert iš buteliuko, dabar jau nesužinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė su "Avent" puodeliu su snapeliu dar seniau bandė čiulpt, o dabar tik pyksta jei duodam.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
mums dabar jau 4,5 mėn. ir niekada per savo trumpa gyvenimėlį nesinaudojom nei soske nei buteliukais. Viską valgom ir geria tik iš šaukštelio biggrin.gif . Pradžioje buvo sunku o dabar jau visai thumbup.gif
Bandykit girdyti iš šaukštelio, žinokit mažiai moka lakti kaip kačiukai, tongue.gif , mano mėnesio laiko buvo kai tai pradėjau duoti nes butinai reikėjo keliom valandom palikti per diena ir kitos išeities nebuvo, teko nutraukti pienuką ir žaisti.
Atsakyti
Musu mazoji taip pat soskes neima anksciau neimdavo nei buteliuko bet pripratinau prie buteliuko su sanpeliu tai dabar jokiu problemu nera ismoko ir is buteliuko su soske gerti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uzejau cia specialiai paklaust kaip pripratinti prie buteliuko...opa, ziuriu ne as viena tokia...pas mum panasiai kaip ir pas visas : soskes neimam, buteliuka kramtom...o reikes i vestuves vaziuoti, vaika mociutei palikt, kaip ji vaika maitins, neisivaizduoju...ZMONES!GELBEKIT
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2005 07 23, 12:02)
Uzejau cia specialiai paklaust kaip pripratinti prie buteliuko...opa, ziuriu ne as viena tokia...pas mum panasiai kaip ir pas visas : soskes neimam, buteliuka kramtom...o reikes i vestuves vaziuoti, vaika mociutei palikt, kaip ji vaika maitins, neisivaizduoju...ZMONES!GELBEKIT

Na maniskis irgi toks pats soskes buteliuko ne i burna. Nusipirkom chicco buteliuka ir ka jus galvojat- arbatele geria net pasicepsedamas. Pakrapsto soske lygiai taip kaip amn papuka. Visa beda kad vienintelis mums tinkantis misinukas yra neocate, o jis kartus kaip velnias, tai cia kazkuri vakara bandziau girdyt, tai tik su soske zaide o negere. Daviau nusitrukus savo pieno, isgere kuo puikiausiai. Taigi mums iseitis- chicco buteliukas.
Viena pazystama kai dingo pienas, o vaikas neeme buteliuko misinuka girde su svirkstu kokia 10 dienu, kol suprato kad ne kur dings teks gerti ne mamos pieneli.
KIta kai jai reikejo iseit paliko vyra su buteliuku ir po 8 nevalgymo valandu vaikas pavalge is buteliuko, o po to valgydavo be problemu.
Manau visi vaikai tinginukai, tik turi praeit laiko, kol jie supranta buteliuko privalumus- reikia maziau jegu traukimui.

sekmes ir daug kantrybes
Atsakyti
Oi pas mus lygiai tas pats. Negeria nei is buteliuko, nei is puodelio, soske bei buteliukus tik kramto. Dar siek tiek palaizo is saukstelio. Ka tik nedarem, keitem soskes, puodelius - rezultatas nulis. Girdejau, kad tokie mamyciukai dazniausiai berniukai, kurie neatsitraukia nuo papuko. Ir dar yra nuomoniu, kad taip kudikeliai daro del neriboto maitinimo pagal taisykle - valgau, kada noriu. Seniau, maitinamiems pagal griezta grafika, taip maziau pasitaikydavo. Kaip reikes atpratinti saviski, neisvaizduoju g.gif Gerai, kad as tokia ne viena. O mociutes tikrai nesupranta! verysad.gif Sako: "Islepinai vaika". Kiek tame tiesos, nezinau... Tik maitinu pagal poreiki ...
Atsakyti
Sveikutės, man labai reikalinga jūsų pagalba, aš beviltiškai jau savaitė bandau pripratinti prie buteliuko, o mano 5 mėn. mažylis katagoriškai to atsisako. Jau pradeda trūkti man savo pieno (iki šiol maitinau tik pati). Per mėnesį net nepriaugo nė gramo! GELBĖKIT!
Atsakyti
Na va, pas mus ta pati problemėlė blink.gif . Aš bent jau maitinu košytes su šaukšteliu, bandyk, gal patiks, nes buteliuko nė per kur. Dar va Avento buteliuką nupirkau, šiek tiek patraukė mano pienuko per tą buteliuką, bet šeip maitinu pati savo pienu ir dauodu dar tyreles, košytes ir pan.
Atsakyti
Ir dar patebėjau, kad mūsų berniukai tą pačią dieną gimę, ot avinukai doh.gif , o tu iš kur?
Atsakyti
Mes tai iš buteliuko gerti pamėginom 2 savaitę, norėjau išmėginti pientraukį. Gerė mano pienuką tai viskas gerai pavyko mirksiukas.gif Bet neramu, ar taip pat gerai gertų ir mišinuką.
Atsakyti