ateis laikas ir atsisakys ,krutis ne daiktas kuri gali uzdrausti imti ,reikia su vaikuciu susitarti ,nors jis mazas bet viska supranta
pritariu maitinkit savo pieneliu kiek tik leidzia galimybes.
QUOTE(zuika12 @ 2007 07 06, 12:05)
O as ir klausiau patarimu maitink kiek nori ir iki kada nori bet deje mano lelei greitai metukai o ji isviso nenori imti pieno buteliuko geria arbatytes sultis o kaip pienas tai suciaupia lupas ir viskas nakty ima mano kruti kaip soske
O prireikus isvaziuoti vaikas kategoriskai atsisako pieno ir miego arbatu net negeria
Tai nusprendziau nutraukti maitinima sake tepti spenelius bet ilgai galvojau ar verta vaiko gaila, bet 3 metu vaiko nemaitinsiu nes jau dabar susimasto ir kavineje papo tai vos kad neissitraukia ir ciulpia prie zmoniu bet tai nera ir gerai
O patepiau spenelius citrina ir pati atsisake aisku nakti kankinausi bet manau reis kazkada vaikui pasakyti ne visa gyvenima nepildisi ju noru ir kaip uzverks tai neduosi jei negalima to daikto
Cia mano asnenine nuomone kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kikvienas jas issireiskia kaip kas nori
O prireikus isvaziuoti vaikas kategoriskai atsisako pieno ir miego arbatu net negeria
Tai nusprendziau nutraukti maitinima sake tepti spenelius bet ilgai galvojau ar verta vaiko gaila, bet 3 metu vaiko nemaitinsiu nes jau dabar susimasto ir kavineje papo tai vos kad neissitraukia ir ciulpia prie zmoniu bet tai nera ir gerai
O patepiau spenelius citrina ir pati atsisake aisku nakti kankinausi bet manau reis kazkada vaikui pasakyti ne visa gyvenima nepildisi ju noru ir kaip uzverks tai neduosi jei negalima to daikto
Cia mano asnenine nuomone kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kikvienas jas issireiskia kaip kas nori
Pagaliau! Aš apskritai turėjau omenyje ne nutraukimą kaip faktą,o pripratinimo prie buteliuko galimybę,kai vaikutis tik krūtų pripažįsta.Tai tokiu atveju, buteliukas turi būti "skanesnis už krūtį,o kaip jis bus skanesnis,jie krūtis nepatepta kažkuo vaikui neskaniu? Nesakiau,kad iškeisti po to reikia maitinimą MP į buteliuką su karvės pienu ar mišinuku.Juk galima pripratinti prie buteliuko su MP nutrauktu.
QUOTE(12345 @ 2007 07 06, 22:13)
Pagaliau! Aš apskritai turėjau omenyje ne nutraukimą kaip faktą,o pripratinimo prie buteliuko galimybę,kai vaikutis tik krūtų pripažįsta.Tai tokiu atveju, buteliukas turi būti "skanesnis už krūtį,o kaip jis bus skanesnis,jie krūtis nepatepta kažkuo vaikui neskaniu? Nesakiau,kad iškeisti po to reikia maitinimą MP į buteliuką su karvės pienu ar mišinuku.Juk galima pripratinti prie buteliuko su MP nutrauktu.
ir su mamos pienu duodu o ji vistiek neima buteliuku kolekcija turiu otolko jokio tai tiek noriu pasakyti kad vaikas yra priprates prie kruties
Zinok net su medikais konsultavausi tai pasake yra tokiu vaiku Ji net soskes neima o su ja tik zaidzia mieliau geria is puoduko
QUOTE(zuika12 @ 2007 07 06, 22:55)
ir su mamos pienu duodu o ji vistiek neima buteliuku kolekcija turiu otolko jokio tai tiek noriu pasakyti kad vaikas yra priprates prie kruties
Zinok net su medikais konsultavausi tai pasake yra tokiu vaiku Ji net soskes neima o su ja tik zaidzia mieliau geria is puoduko
JOOO....O ką gydytojai pataria?Ar tik laukti liepia?
mums tai irgi nieks nepadeda isbandem daug soskiu, bet nei geriam is buteliuko nei soskes neciulpiam. Pripazista tik mamytes papuli.
AS dar maitinu,bet duodu mergytei arbatyte satsigerti,akd pradedu pratintis,nes nezadu ilgai savo pienuku maitinti
mano mazylei dar tik 3 sav., o jau teko arbateles su bakterijom gerti, tai labai sunku ikisti. geria tik kai labai alkana.. labiau patika nuko ciulptukas, o nuo avento dazniau ziaugcioja ir vaiposi
Sveikos,nu skaitau as jusu parasymus ir stebiuosi..nesuprantu..maniskei jau beveik menesiukas..soske paeme dar ligoninej ir labai skaniai ja ciulpe,beje avent pacia maziausia,matyt tiko o del buteliuko ir jokiu bedu neturim...maitinu is kruties bet pieno mazoka tai primaitinu misinukais...kai alkana tai griebia ta buteliuka kaip reikiant grazu ziuret kaip vaikas valgo..beje buteliukas paprastas,silikoninis ciulptukas...gal dar kas keisis...bet nemanau kazkaip
Papildyta:
o kam mazytei tokiai jau arbateles reikia gert???mes neduodam dar tokiu.
Papildyta:
QUOTE(kristinulia28 @ 2007 11 02, 16:48)
mano mazylei dar tik 3 sav., o jau teko arbateles su bakterijom gerti, tai labai sunku ikisti. geria tik kai labai alkana.. labiau patika nuko ciulptukas, o nuo avento dazniau ziaugcioja ir vaiposi
o kam mazytei tokiai jau arbateles reikia gert???mes neduodam dar tokiu.
Norejau paklausti jusu patarimo.. Dukrelei 5 menesiai, maitinu krutimi.. Netrukus ruosiuosi grizti i darba, todel karta per diena reiktu maziuke maitinti is buteliuko.. Taciau ji visiskai jo neima, net nebando traukti.. pakeiciau ir buteliukus ir soskytes.. niekas nepadeda..
Gal kam tai buvo? Prasau, pasidalinkite savo patirtimi.. Aciu
Gal kam tai buvo? Prasau, pasidalinkite savo patirtimi.. Aciu
Man taip buvo: tiksliau man reikėjo staigiai savaitei laiko kol gersiu vaistus savo pieneli pakeisti misineliais. Tai man padejo maitinimas svirkstu, kelis kartus,o po to pradejo gerti is buteliuko. Mano drauge tai is pradziu girde sauksteliu, svirkstu, o veliau perejo iskart prie puodelio, nes visiskai dukra netrauke is buteliuko.
Didžiausias komplimentas, mamytei
Žindomi leliukai nemoka gerti iš buteliuko. Pabandyk pieniuką girdyti iš mažų plastikinių stiklinyčių (mikstūroms gerti tokios). Jų vaistinėje būna. Manau, panaršiusi internete rasi apie tai info daugiau.
Matai, jie nemoka tų soskių čiulpt, o iš stiklinyčių gražiai patys su liežuviuku siurbia.
Sėkmės
Žindomi leliukai nemoka gerti iš buteliuko. Pabandyk pieniuką girdyti iš mažų plastikinių stiklinyčių (mikstūroms gerti tokios). Jų vaistinėje būna. Manau, panaršiusi internete rasi apie tai info daugiau.
Matai, jie nemoka tų soskių čiulpt, o iš stiklinyčių gražiai patys su liežuviuku siurbia.
Sėkmės