Neradau tokios temos, o jei pražiopsojau, tai tegul moderatoriai trina. Tai va iškilo klausimas dėl plaukų kirpimo mašinėlės, nes norėčiau dovanoti. tik nežinau kokios. Į ką atkreipti dėmesi perkant, koks galingumas turėtų būti. Pasidalinkit kokias mašinėles naudojat, kokus modelius turit. Kiek maciau Electromarkt yra nuo 15 lt, yra ir Philips masineles nuo 60 Lt.
Turiu Philips, pirkau prieš kokius 3 metus, kaina buvo apie 220 Lt. Esu patenkinta (mano poreikiai nėra dideli). Keičiau kirpimo galvutę, nes "peiliukai" negalandami. Kadangi dar buvo garantinis laikotarpis, papildomų išlaidų nebuvo.
turiu Babyliss (atrodo taip rašosi) kainavo apie 100 LT labai patenkinta pretenzijų neturiu ir labai patogu kad įkraunama t.y. kerpi be laido. Laiko labai ilgai nes ją naudojam nedažnai

man vyrui reik masineles naujos... gal kas patars kokia pirkti?

Aš jau gerą pusmetį saviškį kerpu Phillips mašinka, tai
, tyliai gražiai, greitai patvarkau vyrioką, palyginus su anksčiau turėta - kaip diena ir naktis. Senoji taip garsiai kaukdavo, kad MB vos iškęsdavo
, o dabar viskas

Mano vyriokai irgi užsimanė kirptis mašinėle.
Taigi, kokią įsigyti?
Ant laido ar kraunamą?
Ilgio nustatymai - turbut kuo daugiau?
Kaip ten su tais peiliukais, kokie turi buti - galandami ar ne?
Taigi, kokią įsigyti?
Ant laido ar kraunamą?
Ilgio nustatymai - turbut kuo daugiau?
Kaip ten su tais peiliukais, kokie turi buti - galandami ar ne?
Ir man aktualu - noriu vyrui po Kalėdų eglute padėti
Tai gal visgi kas patars - kokio galingumo rinktis? Įkraunamą ar ne? Ir pan.

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 11 22, 17:59)
Ir man aktualu - noriu vyrui po Kalėdų eglute padėti

Mano vyras gavo dovanu tokia

foto skolinta
http://www.mediashop...irpimo-masinele
gerai kerpa, tyliai veikia
turiu su kom palyginti, taigi siulau butent sia kirpymo masinele

man reikia suneliui kirpti, nes i kirpykla kazkaip neapsimoka maziaus vesti ir kankinti, laukimu ir kirpyklu purskalu kvapais. buvom nusipirke pige uz 15lt, tai kosmareli, bruzine per tapacia vieta, o jai plaukai ilgesni ir nekerpa, o tik pesa. ir vaikui skauda ir man nervai nelaiko.. o dar vibracija
tai vaikui tik galva atidauzo
ka galite pasiulyt? nes svenciu metas manome kad rastume su nuolaidomis..
i ka reiktu atkreipti demesi?
maciau yra su keiciamomis galvutemis kur gali uzsidet plauko ilgi, o kitos maciau stumdosi tik galvute ir pasikeicia plauko ilgis.

ka galite pasiulyt? nes svenciu metas manome kad rastume su nuolaidomis..
i ka reiktu atkreipti demesi?
maciau yra su keiciamomis galvutemis kur gali uzsidet plauko ilgi, o kitos maciau stumdosi tik galvute ir pasikeicia plauko ilgis.

sveikos, gal kuri patartumet kuria is moser firmos kirpimo masineliu pirkti? kiek girdejau tai lb geros... bet va neissirenku
man irgi naudojimui namuose, kadangi kerpu tik vyra

kazkaip numirus temuke
vyro sugedo masinele dairomes kitos gal kas patars gera tyliai veikiancia aisku ne maxsimine