Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Ale nesuprantu prie ko čia šita tema ydose ir įpročiuose bigsmile.gif
Atsakyti
Man pasipirso po 3 metu draugystes. Gyvenome kartu 2 metus o dabar metai bus tuoj kai jau esame seima 4u.gif Taigi susituoke mes taipogi paskatinome ir draugus tuoktis. Antra vestuviu diena geriausi musu draugai taipogi susizadejo wub.gif Dabar laukiame ju vestuviu, teks didele atsakomybe buti pirsliais clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
pasipirso 3metu draugystes sukakties diena thumbup.gif o po keturiu menesiu ivyko musu vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 06 22, 14:46)
vis tiek anksti ir man tai ryskiai per anksti  schmoll.gif

Per anksti ar ne per anksti parodo tik vedybinis gyvenimas. Mes susizadejom po 4 men. draugystes, bet is ju 3men gyvenom kartu. Ir tikrai nei vienam nekilo abejoniu ar ne par anksti didis.gif ax.gif
Atsakyti
spejot per keturis men suorganizuot vestuves? ar tik susirasymas buvo?
kazkaip taip greit po pasipirsimo susituoket, tai kaip supran tu netaupet metus ar pusmeti. kazkaip smalsu:) nes vestuves kainuoja nemazai..smile.gif na aisku priklausomai kokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 04 09, 12:03)
man pasipirso po beveik 5 metu... ir tai "is reikalo" biggrin.gif jei ne lialiukas, neaisku kada tai butu ivyke biggrin.gif

Jei man pasipirstu po tiek laiko draugystes ir tik "is reikalo", tai jausciaus nemylima ir nevertinama kaip moteris, tik kaip vaiku gimdymo masina. Deja, susidariau toki ispudi, kad MB man isvis niekad nesipirs arba geriausiu atveju po 10 metu ir tai "is reikalo" verysad.gif
Atsakyti
mano tevai per penkta savo pasimatima nese pareiskimus tuoktis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aquo;) @ 2009 07 08, 23:52)
mano tevai per penkta savo pasimatima nese pareiskimus tuoktis  thumbup.gif

Oba bigsmile.gif Mano drauges tevai nuo penktos klases mokesi kartu ir niekada neturejo kito partnerio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hatna @ 2008 12 01, 01:40)
mes susizadejom po 6menesiu draugystes, dar po 6 menesiu susituokem ax.gif

mes irgi panašiai - susižadėjom po 7mėn, vestuvės - po 13mėn. nors savo mamai pradėjo kalbėt, kad rado būsimą žmoną praėjus mėnesiui po pažinties. aš apie jį rimtai pradėjau galvoti mėnuo iki sužadėtuvių smile.gif vlip ochkarik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 07, 19:35)
spejot per keturis men suorganizuot vestuves? ar tik susirasymas buvo?
kazkaip taip greit po pasipirsimo susituoket, tai kaip supran tu netaupet metus ar pusmeti. kazkaip smalsu:) nes vestuves kainuoja nemazai..smile.gif na aisku priklausomai kokios g.gif

o ką ten daug organizuoti? blink.gif mes pareiškimus vestuvėms nunešėm balandį, vestuvės buvo liepos pradžioj. suknelę pasiuvo per 2 mėn, sodybą užsisakėm, muzikantus. kas čia dar... mašinų nereikėjo, nes tai pinigų švaistymas - ir taip visi važiavo vienodos spalvos ir panašaus modelio g.gif maistą gamino sodyboj, mums rūpintis nereikėjo. svečių buvo 46, šventėm dvi dienas, viską apmokėjom patys, tėvai buvo tik svečių teisėmis. tuokėmės subrendę vestuvėms ir paramos iš nieko nereikėjo, žinojom savo galimybes.
šventė buvo ant tiek neorganizuota, kad patys buvom atsipūtę ir darėm ką norėjom - ką tą minutę sugalvojom. pvz, po ceremonijų užsimaniau barščių. tai važiavom visas pulkas (iš viso 7 poros) į Bajorkiemį ir valgėm barščius. bet dabar, po 4 metų, prisimenu tą dieną kaip pačią įspūdingiausią ir pilną netikėtumų - malonių. po to teko dalyvauti ne vienose vestuvėse, tai tie visi nulaižymai, nugludinimai kažkaip labai stumia į rėmus ir visai nepatraukliai atrodo smile.gif

čia kaip su kelionėmis - vieniems reikia pusę metų planuotis, kiti kelios val iki išvykimo susimeta būtiniausius daiktus ir banko korteles, kad pritrūkus galėtum nusipirkti ko reikia smile.gif tai va, mes prie tų antrųjų smile.gif
Atsakyti
mes su vyru susizadejom po 5 metu draugystes, bet dar labai jauni buvom. biggrin.gif o susituokem dar po 5 metu rolleyes.gif
Atsakyti
Busiu gal rekordinyke. Pareiskimus nunesem po 2 savaiciu pazinties, po triju menesiu nuo pazinties dienos buvom vede. Tas buvo pries 10 metu ax.gif
Atsakyti
po dviejų metų pasipiršo smile.gif
Atsakyti