Man pasipirso po 3 metu draugystes. Gyvenome kartu 2 metus o dabar metai bus tuoj kai jau esame seima
Taigi susituoke mes taipogi paskatinome ir draugus tuoktis. Antra vestuviu diena geriausi musu draugai taipogi susizadejo
Dabar laukiame ju vestuviu, teks didele atsakomybe buti pirsliais

QUOTE(Lineta* @ 2009 06 22, 14:46)
Per anksti ar ne per anksti parodo tik vedybinis gyvenimas. Mes susizadejom po 4 men. draugystes, bet is ju 3men gyvenom kartu. Ir tikrai nei vienam nekilo abejoniu ar ne par anksti

spejot per keturis men suorganizuot vestuves? ar tik susirasymas buvo?
kazkaip taip greit po pasipirsimo susituoket, tai kaip supran tu netaupet metus ar pusmeti. kazkaip smalsu:) nes vestuves kainuoja nemazai..
na aisku priklausomai kokios
kazkaip taip greit po pasipirsimo susituoket, tai kaip supran tu netaupet metus ar pusmeti. kazkaip smalsu:) nes vestuves kainuoja nemazai..

QUOTE(Bombonciuke @ 2009 04 09, 12:03)
man pasipirso po beveik 5 metu... ir tai "is reikalo"
jei ne lialiukas, neaisku kada tai butu ivyke 

Jei man pasipirstu po tiek laiko draugystes ir tik "is reikalo", tai jausciaus nemylima ir nevertinama kaip moteris, tik kaip vaiku gimdymo masina. Deja, susidariau toki ispudi, kad MB man isvis niekad nesipirs arba geriausiu atveju po 10 metu ir tai "is reikalo"

mano tevai per penkta savo pasimatima nese pareiskimus tuoktis

QUOTE(aquo;) @ 2009 07 08, 23:52)
Oba

QUOTE(hatna @ 2008 12 01, 01:40)
mes irgi panašiai - susižadėjom po 7mėn, vestuvės - po 13mėn. nors savo mamai pradėjo kalbėt, kad rado būsimą žmoną praėjus mėnesiui po pažinties. aš apie jį rimtai pradėjau galvoti mėnuo iki sužadėtuvių

Papildyta:
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 07, 19:35)
spejot per keturis men suorganizuot vestuves? ar tik susirasymas buvo?
na aisku priklausomai kokios 

o ką ten daug organizuoti?

šventė buvo ant tiek neorganizuota, kad patys buvom atsipūtę ir darėm ką norėjom - ką tą minutę sugalvojom. pvz, po ceremonijų užsimaniau barščių. tai važiavom visas pulkas (iš viso 7 poros) į Bajorkiemį ir valgėm barščius. bet dabar, po 4 metų, prisimenu tą dieną kaip pačią įspūdingiausią ir pilną netikėtumų - malonių. po to teko dalyvauti ne vienose vestuvėse, tai tie visi nulaižymai, nugludinimai kažkaip labai stumia į rėmus ir visai nepatraukliai atrodo

čia kaip su kelionėmis - vieniems reikia pusę metų planuotis, kiti kelios val iki išvykimo susimeta būtiniausius daiktus ir banko korteles, kad pritrūkus galėtum nusipirkti ko reikia

mes su vyru susizadejom po 5 metu draugystes, bet dar labai jauni buvom.
o susituokem dar po 5 metu

po dviejų metų pasipiršo