po 3 men nuo draugystes pradzios

QUOTE(aquo;) @ 2009 06 20, 11:47)
bet ir drasus zmones tiek laiko pradraugavus imti ir tuoktis

po 3men draugystes pasipirso, dar po 7men vestuves
QUOTE(EVO @ 2009 06 22, 12:17)
po 3men draugystes pasipirso, dar po 7men vestuves
vis tiek anksti ir man tai ryskiai per anksti

drauges tevas po 2 sav draugystes pasipirso, o po poros men buvo vestuves ir 30m laimingai pragyveno kartu, manau men ir metu skaiciavimas i didesne puse seimynines laimes negarantuoja, pazistu dvi poras, pradraugavo vieni 7m kiti 4m ir kas is to, po poros metu issiskyre
QUOTE(EVO @ 2009 06 22, 15:45)
drauges tevas po 2 sav draugystes pasipirso, o po poros men buvo vestuves ir 30m laimingai pragyveno kartu, manau men ir metu skaiciavimas i didesne puse seimynines laimes negarantuoja, pazistu dvi poras, pradraugavo vieni 7m kiti 4m ir kas is to, po poros metu issiskyre

Mes su vyru susipazinom kovo menesi, po savaites nusiveze mane i Palanga ir lyg juokais, lyg rimtai paklause ar tekesiu
Kazkur po triju savaiciu apsigyvenom kartu, o po menesio gyvenimo kartu jis pasipirso jau su zieduku
O apsizeninom kazkur po 1.5 metu
Jauciuosi labai mylima
manau jei vyras yra tikras, kad cia jo gyvenimo meile, tai jam visiskai nesvarbu, kada pirstis
Kita vertus galbut priklauso ir nuo charakterio, gal koks letesnis vyriskis ir ilgiau galvoja irstis ar ne, bet jei galvoja, tada gal visai nereikia tokio?

manau jei vyras yra tikras, kad cia jo gyvenimo meile, tai jam visiskai nesvarbu, kada pirstis

Man pasipiršo po 6 metų ir 5 mėn draugystės, o susituokėm po mėnesio
Dabar kartu laimingai esam jau 10 metų, iš kurių beveik 4 metai kaip vedę

Po 3 metu, dar po pusmecio susituokem

Pasipirso po 6.5 metu draugystes (pries tai gyvenom kartu 3 metus). Susituokem nuo pirslybu praejus metams...
QUOTE(-barsyle- @ 2009 06 21, 16:16)
Imti ir pirštis, o ne imti ir tuoktis - tai kiek skirtingi dalykai.
Pasipirso MB po 5 metu draugystes