Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Pasipiršo po 2mėnesių pažinties, o draugystės metinių proga atšokom vestuves.
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2009 05 04, 21:12)
Pasipiršo po 2mėnesių pažinties, o draugystės metinių proga atšokom vestuves.

galima suzinoti pries kiek laiko tai ivyko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 04, 21:20)
galima suzinoti pries kiek laiko tai ivyko?  blush2.gif

galima, vestuvės prieš pusantrų metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2009 05 04, 23:06)
galima, vestuvės prieš pusantrų metų  ax.gif

Nu geras bigsmile.gif manau, kad siais laikais retai taip buna 4u.gif , turiu omeny, kad viskas taip greitai smile.gif aisku jei vestuviu nepaspartina "reikaliukas" tongue.gif
Sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 05, 11:06)
Nu geras  bigsmile.gif  manau, kad siais laikais retai taip buna  4u.gif , turiu omeny, kad viskas taip greitai  smile.gif aisku jei vestuviu nepaspartina "reikaliukas"  tongue.gif
Sveikinu!

Ačiū 4u.gif būna, žinoma, visaip šiais laikais (mano ankstesnė draugystė truko 7 metus ir baigėsi išsiskyrimu, nes buvom pripratę vaikščioti vienas pas kitą į svečius, o kai pasipiršo, pabandėm gyvent kartu, pasirodė, kad esame visai netinkami vienas kitam doh.gif ) O, dabar jau vyras, per pirmą pasimatymą pareiškė, kad po metų jis bus vedęs, jo įsitikinimu, vyras turi būti sąžiningas su moterimi visu 100%. O leliuką pradėjom kurti iškart po sužadėtuvių, atsakingai ir abipusiu noru wub.gif Manau man pasisekė, nes išlaukiau savo žmogaus. Nedaug aš čia į temą prirašiau, bet noriu ir linkiu, kad visos panelės patirtų visus gražius jausmus iš vyrų pusės, ir sužadėtuvės būtų viena iš įsimintinų dienų visam gyvenimui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollyy @ 2009 05 05, 21:04)
Ačiū  4u.gif  būna, žinoma, visaip šiais laikais (mano ankstesnė draugystė truko 7 metus ir baigėsi išsiskyrimu, nes buvom pripratę vaikščioti vienas pas kitą į svečius, o kai pasipiršo, pabandėm gyvent kartu, pasirodė, kad esame visai netinkami vienas kitam  doh.gif ) O, dabar jau vyras, per pirmą pasimatymą pareiškė, kad po metų jis bus vedęs, jo įsitikinimu, vyras turi būti sąžiningas su moterimi visu 100%. O leliuką pradėjom kurti iškart po sužadėtuvių, atsakingai ir abipusiu noru  wub.gif Manau man pasisekė, nes išlaukiau savo žmogaus. Nedaug aš čia į temą prirašiau, bet noriu ir linkiu, kad visos panelės patirtų visus gražius jausmus iš vyrų pusės, ir sužadėtuvės būtų viena iš įsimintinų dienų visam gyvenimui 4u.gif  4u.gif

pavydziu wub.gif baltai zinoma 4u.gif Sekmes Jums! thumb_yello.gif
Atsakyti
mes draugavome 2 metus,po metų susižadėjome o kaip susituoke liepos 20 bus 2 metai :)ir auginame metuku laiko suneli lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes susizadejome po metu laiko draugystes, kita vasara vestuves, ir visai ne is reikalo tongue.gif
Atsakyti
suzadetuves po 1,5m , vestubes dar po metu
Atsakyti
Labas vakaras, esu vyras, kaip pipiras - 23m. 4u.gif . Kalbate čia labai rimta tema. Įkroto į akį panelė - va, numezgiau šalikėlį tokį kiauraraščiu, rudenėliui.. smile.gif šitoj vietoj net nežinau, kaip moterys žiūri į rankų darbo dovanas? unsure.gif na, norėjau tokį kaip neabejingumo ženklą parodyti, nors esu ir nedrąsus, tokios natūros, jog motera iniciatyvą rodytų pirma.. doh.gif .. . Jūs visos kalbat apie sėkmingai įvykusias sužadėtuves, bet juk buvo ir tokių, kai nepriėmėt, tiesa? Koks tuo metu lydi jausmas ir ar aš, stovėdamas tokioje pačioje situacijoje, jei taip įvyktų, neapkartinčiau panelai kokio gero pusmečio nervų? verysad.gif
Ar kaip sako, nepabandęs - nesužinosi..? Tamsta moteros, patarkite nedrąsiam kavalieriui verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Po 4 draugystės metų... smile.gif
Atsakyti
po 16 men pasipirso, o po menesio ir susiziedavom wub.gif
Atsakyti