Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Pasipiršo vakar smile.gif Lygiai po metų draugystės 4u.gif Gyvenam kartu 3 mėnesius smile.gif Esam buvę klasiokais, taip, kad pažįstami daug metų tik, kad abiejų keliuose bei širdyse ilgą laiką buvo kiti asmenys. Po išsiskyrimų susitikom klasės baliuke ir įsižiebė jausmai..
Atsakyti
o man pasipirso vakar lygiai po 5 metu draugystes smile.gif turim 2 vaikiukus jauniausiam dveji tad tikrai ne is reikalo biggrin.gif ne is tu as mergaiciu kurios apie savo vestuves nuo mazens svajoja tai dar pagalvojau geras 10 min pries atsakydama kas ji gerokai ismuse is veziu:D Vestuves kada ir patys nezinom, tevus pries tai matyt dar teks supazindint lotuliukas.gif
Atsakyti
Po 5 dienu pazinties nunesem pareiskimus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 20, 15:32)
Po 5 dienu pazinties nunesem pareiskimus  biggrin.gif  biggrin.gif

Burbanti, tikrai? bigsmile.gif Tai čia jūs suvystėt vyrą, ar atvirkščiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2009 11 20, 15:46)
Burbanti, tikrai?  bigsmile.gif Tai čia jūs suvystėt vyrą, ar atvirkščiai?  biggrin.gif

:lotuliukas:Nu va ...as ir sakau ...turejo zmogus sugyventine a la zmona ...o stai as emiau ir pasimaisiau ... lotuliukas.gif Ta pacia diena ,kai susipazinom issiskyre su ana ..as net nezinojau ...Ojei ,o jau kiek paskui nukentejau nuo anos ...cia atskira tema galima butu uzvesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar matet filma "karstas vidudienis"? Ten yra nereali scena, kai jis ir ji ziuri vienas i kita guledami lovoje ir staiga ji paklausia "ar vesi mane"? jis pajuokauja (o gal ne) kad jau ketino jai pirstis ir linksmai paerzines pasako "taip". Jokiu ziedu, jokiu priesaiku, tiesiog akivaizdi tiesa Dvis obuolio puseles atrado viena kita. wub.gif kaip jau kazkas cia yra rases - svarbiausia geri santykiai. Prisipazinsiu, pati labai to momento laukiu (pradejau laukt pries koki menesi, mes jau kartu puse metu, mazai, bet tuo paciu atrodo kad pazystu ji visa gyvenima) ir kartais net geda prisipazint, bet suvokusi "kad dar ne sy vakara", pasidarau tikra subine 4u.gif o subine pasidarau todel, kad man atrodo, kad jau jei ne syvakara tai jau turbut niekada, pvz Jurgitai Tvarijonaitei as paminkla statyciau, tiek metu draugavo ir vistiek zenijosi tik is reikalo, as esu turbut baisiai nepataisoma romantike ir svajokle, ir noreciau buti vedama tik is meiles ir man regis, kad kuo greiciau tai iviksta tai tuo didesnis yrodymas kad zmones skirti vienas kitam, o va kai jau po 7 ar daugiau metu persasi, tai jausmas toks kad nieko geriau nerado ir mazdaug masto "ai, tiek to, jamu sita'. ax.gif gal ir kvailokai mintis rezgu, bet nors kas nors gal supras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 20, 15:50)
:lotuliukas:Nu va ...as ir sakau ...turejo zmogus sugyventine a la zmona ...o stai as emiau ir pasimaisiau ... lotuliukas.gif Ta pacia diena ,kai susipazinom  issiskyre su ana ..as net nezinojau ...Ojei ,o jau kiek paskui nukentejau nuo anos ...cia atskira tema galima butu uzvesti  lotuliukas.gif

Matyt tiek ir tereikėjo - to pasivaidenimo biggrin.gif aš tai kažkaip tikiu likimu, jei jau lemta buvo tą žmogų sutikti, tai jį ir surasi.. Nes irgi pagalvoju, kad jeigu tą dieną su drauge būtume pasukę kitu keliu, galbūt MB būčiau gyvenime nesutikusi, nes realiai nebuvo tokios progos ar galimybės. Paskui jis prisipažino, kad dažnai kažkokią blondynką sapnuodavo hihihi.gif O kaip aš jį pasikabinau, turbūt irgi prireiktų kitos temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2009 11 21, 18:04)
Matyt tiek ir tereikėjo - to pasivaidenimo  biggrin.gif aš tai kažkaip tikiu likimu, jei jau lemta buvo tą žmogų sutikti, tai jį ir surasi.. Nes irgi pagalvoju, kad jeigu tą dieną su drauge būtume pasukę kitu keliu, galbūt MB būčiau gyvenime nesutikusi, nes realiai nebuvo tokios progos ar galimybės. Paskui jis prisipažino, kad dažnai kažkokią blondynką sapnuodavo  hihihi.gif  O kaip aš jį pasikabinau, turbūt irgi prireiktų kitos temos  biggrin.gif

Čia turbūt kiekviena savo istoriją į atskirą temą galėtų rašyti. biggrin.gif Beto draugaujam beveik 2 metus, gyvenam beveik pusantrų, bet sužadėtuvių, kad ir kaip gaila dar nebuvo ir kažin kiek laiko dar nebus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 23, 22:49)
Čia turbūt kiekviena savo istoriją į atskirą temą galėtų rašyti. biggrin.gif Beto draugaujam beveik 2 metus, gyvenam beveik pusantrų, bet sužadėtuvių, kad ir kaip gaila dar nebuvo ir kažin kiek laiko dar nebus.  doh.gif

Tai reikia kurti tokią temą hihihi.gif na manau viskam savas laikas - ateis jis ir jums, kadangi pati saviškio piršlybų sulaukiau irgi tik po 5 metų draugystės, tai su vestuvėmis ir dar niekur neskubam...
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2009 11 24, 12:34)
Tai reikia kurti tokią temą  hihihi.gif na manau viskam savas laikas - ateis jis ir jums, kadangi pati saviškio piršlybų sulaukiau irgi tik po 5 metų draugystės, tai su vestuvėmis ir dar niekur neskubam...

Aš jei ką nors apie tai užsimenu, tai juoko formoj gaunu atsakymą, kad susirasčiau kokį durnelį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 24, 11:14)
Aš jei ką nors apie tai užsimenu, tai juoko formoj gaunu atsakymą, kad susirasčiau kokį durnelį. biggrin.gif

as isizeisciau, jei man taip B pasakytu doh.gif jokio rimtumo i santykius unsure.gif
vargu ar ka toliau noreciau test.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 11 24, 14:21)
as isizeisciau, jei man taip B pasakytu  doh.gif jokio rimtumo i santykius  unsure.gif
vargu ar ka toliau noreciau test..  unsure.gif

Tai būna pasakyta juoko forma. Na visa laiką rimtai kalbėti negalėčiau. smile.gif Jei santykiuose nebūtų jokio rimtumo, manau, apie tolimesnę mūsų ateitį nekalbėtų. smile.gif
Atsakyti