KOTIKI, o kaip jis prasiveze 4 blokus? kur juos dejo, ar dalino kad puse prie saves ir puse i bagazo skyriu ar viska i bagaza ? as planuoju veztis 2 viena isardyta o kiita ne, siaip dar girdejau kad galima ir daugiau kazkaip tik reikia isardyt ir " nucielkuot" pakelius bet pati kakzaip bijau, jau geriau nenusizengti istatymams
QUOTE(almantė_k @ 2006 02 23, 09:27)
KOTIKI, o kaip jis prasiveze 4 blokus? kur juos dejo, ar dalino kad puse prie saves ir puse i bagazo skyriu ar viska i bagaza ? as planuoju veztis 2 viena isardyta o kiita ne, siaip dar girdejau kad galima ir daugiau kazkaip tik reikia isardyt ir " nucielkuot" pakelius bet pati kakzaip bijau, jau geriau nenusizengti istatymams
Zinok,visai be problemu,jie bagazo neatydaro,netykrina,tik per ta skeneri,o vyras paprasciausiai visur ikiso tuos pakelius,i batus,i striukiu kisenius ir taip po tase susimaise su drabuziais,tase buvo tokia visko pilna,kad vos uzsisegem,bet kai pasverem nustebom,svori nevirsijom net leistina.vat viena moteriske vezesi dzemo bonkuciu,tai ja iskvete...parode ir viskas..
tai pas mane irgi dabar didziajam lagamine susidare svoris tik apie 12 kg mano draugas irgi stebuklingai prasiveze tris blokus o as bandysiu irgi 1 bloka " ciela" veztis o kita isardyt
nezinau ar jau kas minejo, bet pasikartoti ir nepakenks..jei kas skrisit su rayner avialinijomis tai zinokit kad keikvienas asmuo turi turet atskira bagaza...as savo ir vaiko kartu buvau sudejusi tai man lipe persipakuoti...ir zinoma tokia sistema tik kaune ...nes su kokiom avialinijom ir kur beskridom niekada su tokia problema nebuvom susidure...
o del cigareciau...tai as vezuosi zymiai daugiau nei leistina...lietuviai isleidzia (nes jiems neaktuolu)...o jei kitoje salyje ir patikrins tai blogiausiu atveju atims...na tik namanau kad gera ideja nuo cigareciu banderoles nuimti ...o slepti...tai geriau ir ne taip akivaizdziai...is parstei po tase tarp rubu ir batu ...o jei pradesi i pacius batus kisti tai ten surade gali tikrai kaip uz kontrabanda ir dar slepiama sureguoti
o del cigareciau...tai as vezuosi zymiai daugiau nei leistina...lietuviai isleidzia (nes jiems neaktuolu)...o jei kitoje salyje ir patikrins tai blogiausiu atveju atims...na tik namanau kad gera ideja nuo cigareciu banderoles nuimti ...o slepti...tai geriau ir ne taip akivaizdziai...is parstei po tase tarp rubu ir batu ...o jei pradesi i pacius batus kisti tai ten surade gali tikrai kaip uz kontrabanda ir dar slepiama sureguoti
mano draugas didiji bagaza pridave kai buvo mazai zmoniu, pacioje registracijos pradzioje o pro "vartus" iejo paskutine akimirka ir rankiniam bagaze turejo maista bet niekas nieko neateme o siaip as tiksliai nezinau su kokiom avialinijom skrisiu brt ko gera airbaltic kaip sake kai bilietus pirkau.
aciu uz patarimus
aciu uz patarimus
Kotiki, zinau kad visiems pradzia buna sunki ir nezinia kaip man bus... jau poryt isskrendu ir labai pergyvenu, svarbiausia kad vaziuoju ne "ant durniaus"
beje gal kas zino ar galima vezti nagu lako valikli, bandyciau del i rankini bagaza...
beje gal kas zino ar galima vezti nagu lako valikli, bandyciau del i rankini bagaza...
hmmm mane tai baime ima kur eit reikes islipus is lektuvo, nes skrisim su drauge abi pirma karta ne karto uzsieny nebuvusios, tai kai nugrybausim kur nors... siandien jau isskrendu :'(
QUOTE(kotiki @ 2006 03 02, 08:34)
Joooo .klausyk,bet as nemoku ir nezinau kaip viska isardyt O gal galima butu man ta procesoriu i lagamina,jau turiu toki,kur tilps,ir kazkoki zenkla priklijuot,tipo atsargiai,nedauzyt Ar nera tokiu pas juos lipduku,dalyku?Ir pasakyk,kiek kg galima jei su vaiku skrendi?
Kai aš paklausiau, ar galima man tą savo kompo dėžę padėt kur prie "jautresnių" krovinių, atsakė, kad pas juos viskas bendrai ir ji (ta kur prie check-in'o sėdi) nieko nežino.. Todėl nerizikuok. Procas ne toks daiktas, kurį norėtum kad "sutvarkytų", patikėk manim.. Net jei ir būtų tas jautrių krovinių skyrelis, aš laabai abejoju, kaad jie ten paiso kokių nors lipdukų Jei nemoki išardyt, pasikviesk kokį draugą, ar galų gale iš kokios firmelės kompiuterastą (internete būna skelbimų), kuris galėtų padėt
QUOTE(almantė_k @ 2006 03 02, 12:46)
hmmm mane tai baime ima kur eit reikes islipus is lektuvo, nes skrisim su drauge abi pirma karta ne karto uzsieny nebuvusios, tai kai nugrybausim kur nors... siandien jau isskrendu :'(
Gero kelio Parašyk, kaip sekėsi, kai tik galėsi