Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(Lera @ 2010 09 13, 14:36)
bet juk jei kvepalai nevirsija 100 ml galima veztis....

as tai nesuprantu, tupi tu cia tose temose jau keli menesiai ir apie skyscius kalbi ir vistiek dar kazko nesupranti nors turbut jau kokie 10 skirtingu zmoniu paaiskino viska doh.gif ?

ok pakartosiu rolleyes.gif

rankinis bagazas: VISI SKYSCIAI tik iki 100ml talpos indeliuose, buteliukuose ir t.t. ir permatomam maiselyje
registruojamas bagazas: kokiom tik nori talpom ir kaip nori supakuota.

jokio skirtumo ar tai sampunas ar tai kvepalai ar sventas vanduo, tvarka vezimo ta pati.
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2010 09 13, 22:44)
aciu visom 4u.gif o kaip yra su dekoratyvinia kosmetika?pvz su blakstienu tusu arba pudra?

galima wink.gif na, pudra jei skysta,dėl visa ko į maišelį dėk, jei kibs, bet jei biri,tai tikrai nereikia.
Atsakyti
merginos,dar vienas klausimelis...zinau,kad reikia zymeti savo registruotaji bagaza.pas mane ant lagamino nera tokio specelaus ceteliuko,kur galima savo varda ir pavarde irasyti.kaip jus zymite savo registruota bagaza?gal ir kvailokas klausimas,bet man aktualus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2010 09 17, 11:18)
kaip jus zymite savo registruota bagaza?gal ir kvailokas klausimas,bet man aktualus blush2.gif  4u.gif

aš net ant paprasto lagamino kabinau tokią kortelę permatomą,kur pas kasininkes,ar pardavėjas būna,užsirašiau duomenis ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,dar vienas klausimelis...zinau,kad reikia zymeti savo registruotaji bagaza.pas mane ant lagamino nera tokio specelaus ceteliuko,kur galima savo varda ir pavarde irasyti.kaip jus zymite savo registruota bagaza?gal ir kvailokas klausimas,bet man aktualus blush2.gif  4u.gif

Sveikos.
Ant mano irgi nebuvo,tai aš tiesiog užrišau vienodas spalvotas juosteles. Neoriginalu,bet daugiau nieko neišgalvojau ax.gif
Atsakyti
merginos,dar vienas klausimelis...zinau,kad reikia zymeti savo registruotaji bagaza.pas mane ant lagamino nera tokio specelaus ceteliuko,kur galima savo varda ir pavarde irasyti.kaip jus zymite savo registruota bagaza?gal ir kvailokas klausimas,bet man aktualus blush2.gif  4u.gif

Tai orouoste buna prie kievieno registracijos langelio tokie uzkabinimai ant lagamino - uzsipildot savo adresa jame ir kabinat. O siaip, kad atskirt lagaminus, tai mes ryskesne juostele kokia uzrisam, nes po keliones tai visi lagaminai vienodi atrodo (cia apie juodus kalbu) arba taviskis mazesnis tampa nei isivaizduoji kad yra biggrin.gif
Atsakyti
o kaip su bagazo draudimu?man primygtinai siulo apsidrausti.ar jis butinas?ar yra kam buve kokiu kuriozu su bagazu?
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2010 09 17, 15:04)
o kaip su bagazo draudimu?man primygtinai siulo apsidrausti.ar jis butinas?ar yra kam buve kokiu kuriozu su bagazu?

bagazo draudimas tikrai nebutinas. dar niekada neteko drausti, o jau keliavusi ne viena karta. mano galva, eilinis pinigu lupykavimas schmoll.gif
o kas cia taip primygtinai siulo?
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 09 17, 16:02)
bagazo draudimas tikrai nebutinas. dar niekada neteko drausti, o jau keliavusi ne viena karta. mano galva, eilinis pinigu lupykavimas schmoll.gif
o kas cia taip primygtinai siulo?

cia vokietijos kelioniu agentura man taip bruka...as galvoju,jeigu jau taip siulo,tai gal ir reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2010 09 17, 16:44)
cia vokietijos kelioniu agentura man taip bruka...as galvoju,jeigu jau taip siulo,tai gal ir reikia blush2.gif

Pirmakart girdziu toki dalyka - mums niekad niekada net nesiule drausti bagazo. O jei kartais orouoste sugadina lagamina, ji sulauzo ar pan (mum to nebuvo ne karto, sakau tik teoriskai), tai tiesiog su tom avialinijom kalbat ir atgaunat kazkokius pinigelius uz tai, neturi but kazkokio spec. draudimo.
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2010 09 17, 16:04)

Apturejau as daug "dziaugsmo" sia vasara su lagaminu. Gerai pasimokiau. Jis neatvyko is Helsinkio. Grizau tik su rankine. Kaip tycia lagamine liko telefonas, buvau gavusi vertingu dovanu, dalyvavau vestuvese, tai gera suknele, kvepalai, bateliai, papuosalai, dar ten apsipirkau. Vienu zodziu, supanikavau kaip reikiant. Grazino man ji po 4 d. Aciu Dievui, skridau su Finnair - geromis oro linijomis ir visi daiktai liko savo vietoje, bet nuostolis butu buves apie 5000 lt. Labiausiai butu buve gaila ne pinigu, o visu daiktu.

Dabar kai skrisiu, tai butinai drausiuosi arba nedesiu jokiu vertingu daiktu. Skrisdama sekanti karta apgalvojau ir kroviausi visus daiktus tik tuos, kuriu butu negaila netekti. Kosmetika dejau i rankini bagaza.

Mano patarimas: jeigu bus vertingu daiktu, drauskite, jei ne, tada skriskite ir tikekites, kad viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 09 17, 21:11)
Kosmetika dejau i rankini bagaza.

Mano patarimas: jeigu bus vertingu daiktu, drauskite, jei ne, tada skriskite ir tikekites, kad viskas bus ok.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti