Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(Lera @ 2010 09 09, 11:12)
o kiek daug maž arbata lektuve kainuoja? labai kosmosa ar ne? unsure.gif

1.50 eur už kavą, arbatą arba karštą šokoladą/kapučiną, indelis toks nemažas būdavo, sultys 2.25 eur būdavo, kaip dabar tai net nežinau g.gif

čia konkrečiai airbaltic, kitur kainos gali skirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 rugsėjo 2010 - 11:19
QUOTE(Nika3 @ 2010 09 08, 23:58)
sveikos, merginos smile.gif
mane irgi kankina ta pirmo skrydzio baime  unsure.gif 24d keliu sparnus i anglija...
cia toks kvailas klausimelis iskilo skaitant forumus...kaip ten yra su tuo nemokamu maitinimu lektuve?kaip suprantu pas mane yra iskaiciuotas uzkandis,tai man ji tiesiog atnes ar reiks paprasyt ar kaip? kad veliau nebutu jog pasiulys kazka,sakysiu oo okey ir veliau suprasiu kad cia ne tai,kas iskaiciuota  doh.gif  hihihi.gif

Tai galima matyti biliete ar iskaiciuotas maitinimas ar ne. Kiek skrendu su Lufthansa, nuo 2h skrydzio visada duoda uzkandi ir gerimu. Iki 1h - gerimu. Pigiu skrydziu bendroves veltui nieko neduoda.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 09, 12:20)
labai abejoju ar ką atnedš nemokamai, nes trumpas skrydis...
paprastai kaip jau rašė, po pakilimo neilgai trukus pradės dalint meniu tokius, ir ten jau viskas bus,paskiau eis su tuo vežimėliu, jei nori užsisakai, jei ne,aiū ne,ir viskas... susimokėt turi ten,į bilietą tai kaži kas gali būt įskaičiuota , iš kur taip ištraukei? g.gif

skridau i anglija pries 5 metus, nors skrydis ir trumpas, bet buvo pilnas maitinimas, bet ir bilietai buvo gerokai brangesni nei dabar, taigi maitinimas tikrai buvo bet ar yra dabar tai abejoju...
Atsakyti
QUOTE(Nika3 @ 2010 09 08, 23:58)
sveikos, merginos smile.gif
mane irgi kankina ta pirmo skrydzio baime  unsure.gif 24d keliu sparnus i anglija...
cia toks kvailas klausimelis iskilo skaitant forumus...kaip ten yra su tuo nemokamu maitinimu lektuve?kaip suprantu pas mane yra iskaiciuotas uzkandis,tai man ji tiesiog atnes ar reiks paprasyt ar kaip? kad veliau nebutu jog pasiulys kazka,sakysiu oo okey ir veliau suprasiu kad cia ne tai,kas iskaiciuota  doh.gif  hihihi.gif

jei iskaiciuotas tada ji nesios visiems keleiviams ir priedo duos meniu pavartyt(jis ikistas i priesais esancia sedyne).
siaip trumpiems skrydziams retai kada buna iskaiciuotas maitinimas, kaip sake priklauso nuo avialiniju. skridau pries pora metu i Helsinki tai nebuvo nieko iskaiciuota.
Atsakyti
Kiek tik kartu skridau, tiek budavo pilnas maitinimas - karstas sumustinis ar kazkas pan., sultys, kava, arbata, batonelis arba jogurtas, kartais bandele. Galima ir pakartoti, jeigu nori.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 09 09, 17:05)
Kiek tik kartu skridau, tiek budavo pilnas maitinimas - karstas sumustinis ar kazkas pan., sultys, kava, arbata, batonelis arba jogurtas, kartais bandele. Galima ir pakartoti, jeigu nori.

kur čia ir su kuo skridai? skamba tai kaip iš fantastinio filmo , mūsų laikais net į marmuze nemokamai negausi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2010 09 09, 11:19)
1.50 eur už kavą, arbatą arba karštą šokoladą/kapučiną, indelis toks nemažas būdavo, sultys 2.25 eur būdavo, kaip dabar tai net nežinau  g.gif

čia konkrečiai airbaltic, kitur kainos gali skirtis.

brangiausia mano arbata bus biggrin.gif

ačiū Grange , airbaltic ir domino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 09 09, 17:05)

trumpose skrydziuose ? su kokiomis avialinijomis?
idomu smile.gif
kituose reiskias buna,,
as dabar galvoju pati kai skridau pirma kart 2004 m. su LAL tai man taip atrodo kad kazka irgi dave, kad pamenu net klausiau, kiek moketi,sake free, tik va ka dave ,tai nezinau... bet tada ir tebuvo paskutinis kartas. o kai trumpi skrydziai,tai kazkaip ir netaip aktualu tie valgiai,gi neisalksti.gert visada nusiperku pries.
QUOTE(Lera @ 2010 09 10, 11:13)

ačiū Grange , airbaltic ir domino  4u.gif

Atsakyti
didelis aciu uz atsakymus,kaip ir supratau smile.gif
cia kazas jau klause apie duty free,mane ir tai domintu.tarkim jame kainos visur vienodos ar priklausomai nuo salies?ir ar ten isties pigiau kaip kalba zmones?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 09 10, 13:13)
kur čia ir su kuo skridai? skamba tai kaip iš fantastinio filmo , mūsų laikais net į marmuze nemokamai negausi  lotuliukas.gif

Skridau su Finnair, Chezh airlines, Luthansa, TAP. Skrydziai buvo ivairus - Praha, Helsinkis, Frankfurtas, Lisabona.

Todel man pasirode keista, kad jums nieko nedave... Man visada duodavo ir maistas gan normalus. Zinoma, tai nebuvo kepsniai, bet visada kazkas silto arba ypac didelis ir skanus sumustinis ir daug priedu - sulciu, kavos, arbatos, javainiu batonelis, jogurtas, bandeles ir pan.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
skrisime ne pirmą kartą, tačiau iškilo klausimas dėl vežimėlio. Ar kas nors kaip nors jį bandėt apsaugoti nuo apgadinimo lėktuve? Vyresnėlės vežimėlis po kelionės buvo apibraižiotas, o šį kartą norėtųsi apsisaugot nuo to...
Iš anksto dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2010 09 11, 08:40)
Sveikos, merginos,
skrisime ne pirmą kartą, tačiau iškilo klausimas dėl vežimėlio. Ar kas nors kaip nors jį bandėt apsaugoti nuo apgadinimo lėktuve? Vyresnėlės vežimėlis po kelionės buvo apibraižiotas, o šį kartą norėtųsi apsisaugot nuo to...
Iš anksto dėkui už patarimus 4u.gif

turekite specialius maisus,kur ipakuoti vezima galesite mirksiukas.gif

O as jau laukiu nesulaukiu skrydzio spalio 7 dienai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 rugsėjo 2010 - 12:42
QUOTE(Nika3 @ 2010 09 10, 15:26)
didelis aciu uz atsakymus,kaip ir supratau  smile.gif
cia kazas jau klause apie duty free,mane ir tai domintu.tarkim jame kainos visur vienodos ar priklausomai nuo salies?ir ar ten isties pigiau kaip kalba zmones?

Nera visiskai vienodos visuose - tikrai skiriasi. Pati neapsipirkineju ten, nes pvz internetinese parduotuvese galima tikrai pigiau rast (bent kosmetikos, parfumerijos - o tas turbut aktualiausia). Siaip lyginant to paties daikto salyje ir duty free kainas, tai duty free kaip ir pigiau, bet ne visada tas skirtumas labai akivaizdus (berods kazka is alkoholio ziurejau Vilniaus duty free, tai net nustebau, kad praktiskai parduotuvine kaina (o gal net pora litu brangiau - nesu garantuota)).
Atsakyti