Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(Lera @ 2010 08 29, 13:23)
4 valandas.. čia ne dėl pavalgymo o dėl pykinimo profilaktikai ...

nuo pykinimo tableciu galit isigyt. Kur specialios, keliaujantiems laivu, lektuvu smile.gif Ir ko jus taip jaudinates? Nieko ypatingo tas skrydis gi.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 08 29, 17:42)
nuo pykinimo tableciu galit isigyt. Kur specialios, keliaujantiems laivu, lektuvu  smile.gif  Ir ko jus taip jaudinates? Nieko ypatingo tas skrydis gi.

tokie žodžiai man isterini juoka sukelia biggrin.gif nes tai juk mano didžiausia gyvenimo fibija , kuri bus reali blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 29, 20:07)
tokie žodžiai man isterini juoka sukelia biggrin.gif nes tai juk mano didžiausia gyvenimo fibija , kuri bus reali  blink.gif

o kodel sakote, kad tai didziausia gyvenimo fobija, jeigu skrisit pirma karta? ar as kazka ne taip supratau. siaip pirmo skrydzio as irgi bijojau, bet vos tik pakilus visos baimes isnyko, tik leidziantis baisiai ausi viena skaudejo, tai skrendant atgal i LT labiau ne to skrydzio bijojau, o kad ausies vel taip neskaudetu. dabar va ketvirtadieni vel laukia skrydis, tai si karta neramumas tik toks, kad skrendu viena, ko nesu anksciau patyrus. zinau, kad jei isties labai bijot, zodziai, raginantys taip nesijaudinti nepades, nes siaip ar taip daznai zmones jaudina tai, ko dar nera patyre. na manau po keliones kiek ramiau i skrydzius ziuresite. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,skrendu su Ryanair i Anglija,noreciau paklausti ar galiu draudima pasiimti bet kuriame draudimo skyriuje,ar reikia pirkti ten kur pirkau bilieta t.y kelioniu agenturoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 08 29, 21:35)
o kodel sakote, kad tai didziausia gyvenimo fobija, jeigu skrisit pirma karta? ar as kazka ne taip supratau. siaip pirmo skrydzio as irgi bijojau, bet vos tik pakilus visos baimes isnyko, tik leidziantis baisiai ausi viena skaudejo, tai skrendant atgal i LT labiau ne to skrydzio bijojau, o kad ausies vel taip neskaudetu. dabar va ketvirtadieni vel laukia skrydis, tai si karta neramumas tik toks, kad skrendu viena, ko nesu anksciau patyrus. zinau, kad jei isties labai bijot, zodziai, raginantys taip nesijaudinti nepades, nes siaip ar taip daznai zmones jaudina tai, ko dar nera patyre. na manau po keliones kiek ramiau i skrydzius ziuresite.  smile.gif

na aš čia nenorčėiau plėstis ( jau išraudojau temoj "skrydžio baime") tu va bijai juk ausį skaudės aš to paties bijau , nes jautrios jos pas mane .. ir šiaip esu skystos sveikatos dėl to bijau juk bus bloga ir t.t ne katastrofos bijau o būtent juk bus bloga ..

aš neskridus bet bijau visa gyvenimą sakiau mane ė lėktuvą tik su narkozė , vos pamačius iš arti lektuvą pasidarydavo silpna ir pilvą susukdavo o db geranoriškai reikės į jį lipti o dar 4h verysad.gif

o dabar jau labiau į temą , sakykit skrydžio registracija prasideda prieš 2h taip? nu užsiregistruoju ir pan. bet dar spėsiu eiti pavalgyti kažkur? ar reikia prieš registraciją valgyti? kaip patarsit?

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 09 01, 12:47)
o dabar jau labiau į temą , sakykit skrydžio registracija prasideda prieš 2h taip? nu užsiregistruoju ir pan. bet dar spėsiu eiti pavalgyti kažkur? ar reikia prieš registraciją valgyti? kaip patarsit?

Pas jus turetu bilietuose but parasyta ir siaip avialiniju puslapyje ta info turi but. 4val. skrydziui sakyciau daugokai pries 2val. g.gif O pavalgyt pilnai spesit - prisiduodat lagaminus pirmiausiai ir po to dar galit vaikstinet po oro uosta, nebutina iskart eit prie savo vartu, nes ten pasirinkimas pavalgymui bus skurdesnis (kokiam mazesniam oro uoste kai keli tik vartai - dideliam, tai vartu begales ir toje erdveje kaviniu/baru/restoranu n buna). Net oro uosto puslapyje galit rast kas jame kur yra, tai paziuresit ar verta valgyt iskart, ar prie vartu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 01 rugsėjo 2010 - 14:12
QUOTE(shopingas @ 2010 09 01, 15:10)
Pas jus turetu bilietuose but parasyta ir siaip avialiniju puslapyje ta info turi but. 4val. skrydziui sakyciau daugokai pries 2val.  g.gif O pavalgyt pilnai spesit - prisiduodat lagaminus pirmiausiai ir po to dar galit vaikstinet po oro uosta, nebutina iskart eit prie savo vartu, nes ten pasirinkimas pavalgymui bus skurdesnis (kokiam mazesniam oro uoste kai keli tik vartai - dideliam, tai vartu begales ir toje erdveje kaviniu/baru/restoranu n buna). Net oro uosto puslapyje galit rast kas jame kur yra, tai paziuresit ar verta valgyt iskart, ar prie vartu...

na man rodos standartiskai pradedama registracija 2 val iki skrydzio. as va ryt skrendu i Briuseli is Kauno, skrydis neilgas, bet registracija prasides 2 val iki skrydzio. cia gal skirtingose salyse buna kitaip, net nzn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 01 rugsėjo 2010 - 16:12
QUOTE(shopingas @ 2010 09 01, 14:10)
Pas jus turetu bilietuose but parasyta ir siaip avialiniju puslapyje ta info turi but. 4val. skrydziui sakyciau daugokai pries 2val.  g.gif O pavalgyt pilnai spesit - prisiduodat lagaminus pirmiausiai ir po to dar galit vaikstinet po oro uosta, nebutina iskart eit prie savo vartu, nes ten pasirinkimas pavalgymui bus skurdesnis (kokiam mazesniam oro uoste kai keli tik vartai - dideliam, tai vartu begales ir toje erdveje kaviniu/baru/restoranu n buna). Net oro uosto puslapyje galit rast kas jame kur yra, tai paziuresit ar verta valgyt iskart, ar prie vartu...

na taip pas mane patarimas but prieš 2h... bet aš atvyksiu 6h ankščiau ( na taip autobusas atveža) į Rygos oro uostą , tai ten kaip su tuo pavalgymu praėjus visas kontrolės dar spėčiau pavalgyti per ta laiką? na čia jei rekomenduoja atvykti 2h ankščiau tai viskas vyks dvi valandas ir iškart į lėktuvą? tada nespėčiau užkąst unsure.gif

***** nu ir grybas jaučiuosi ..matyt visi pirmi kartai tokie nevyke buna doh.gif

nu dar ne į temą ..bet ar galima internetą rast orouoste jei labai prireiktu ir gal žinot kainas? ( apie Rygą kalbu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 01 rugsėjo 2010 - 16:26
QUOTE(Lera @ 2010 09 01, 17:23)
na čia jei rekomenduoja atvykti 2h ankščiau tai viskas vyks dvi valandas ir iškart į lėktuvą? tada nespėčiau užkąst  unsure.gif

nu dar ne į temą ..bet ar galima internetą rast orouoste jei labai prireiktu ir gal žinot kainas? ( apie Rygą kalbu)

Ne, viskas labai greitai vyksta - ypac jei iskart kai tik prasides registracija eisit (nes kai maziau laiko lieka, tai didesne eile buna). Pirma atiduodat lagamina, gaunat ilaipinimo lapeli (na jusu vieta nurodyta jame) ir viskas. Po to iki laipinimo i lektuva laisva bunat - o laipina rodos kazkur pusvalandis iki skrydzio. Tai po to po registracijos galit kur norit eit iki to laipinimo. Bet jei praeisit iki vartu (t.y. ten, kur laukimo sale i lektuva), tai atgal neiseis grizt, tad geriau jau eit kai maziau laiko lieka (nebent kaip ir rasiau didelis oro uostas ir yra ka veikt - parduotuves, kavines ir tt).

Oro uoste buna internetas - jei koki kompiuteri vezates ar telefone pagauna bevieli, tai net pasigaut gal pavyktu. Nebepamenu jau kuriam (atrodo Prancuzijoj), tai vienoj vietoj tik mokama pagauna, o turputi i sona pasikreipus ir nemokama gaude thumbup.gif O siaip ten buna kompiuteriai su internetu, tai paprastai keli eurai uz 15-60 min. rodos (nepamenu kainu).
Papildyta:
Patikslinu dar informacija - cia Rygos oro uosto puslapis ir info apie interneta: INTERNETAS Ten pat kaireje pasirinkus galit matyt kaviniu sarasa - 'public area' reiskia, kad bendroje erdveje jos, o 'passenger area' jau praejus link vartu (ir siuo atveju pasirinkimas geresnis).
Atsakyti
oi shopingas nu ačiū tau nepatingėjai man šitaip išsamiai paaiškint..lepini tu mane biggrin.gif.kuo arčiau skrydžio dieną tuo didesne panika man biggrin.gif

o įlaipinimo kortele aš turėsiu pati namuose diena prieš tai jei gerai supratau atsispausdinti... ( registruotosios internetu) skrendu su airbaltic..

dėkui , bet mačiau ta tinklapį , bet kai ni bum bm angliškai tai klausinėju čia visko biggrin.gif jei keli eurai už valanda tai brangoka , bet ko norėti juk orouostas o ne interneto kavine... bet aš tai kompo neturėsiu tai sakai būna kompu ten? as klausiu tiesiog dėl to kad , greičiau laiką prastumti biggrin.gif pasijungi kokį skaipą greit laikas praėitu biggrin.gif

ta prie vartelių manau busiu pirma biggrin.gif reiškia galiu drąsiai jaustis kad spėsiu pavalgyti po registracijos ane? ai dar va , kai atvarau bagažą galiu iškart priduoti ar tik tada kai registraciją prasideda ? kaip ten būna? ar 6h reikės su lagaminu tąsytis?
atrodo klausi klausi renki info ir vistiek kažkas neaišku lieka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 01 rugsėjo 2010 - 18:02
QUOTE(Lera @ 2010 09 01, 19:01)
o įlaipinimo kortele aš turėsiu pati namuose diena prieš tai jei gerai supratau atsispausdinti... ( registruotosios internetu) skrendu su airbaltic..

jei keli eurai už valanda tai brangoka , bet ko norėti juk orouostas o ne interneto kavine... bet aš tai kompo neturėsiu tai sakai būna kompu ten? as klausiu tiesiog dėl to kad , greičiau laiką prastumti biggrin.gif pasijungi kokį skaipą  greit laikas praėitu biggrin.gif

ta prie vartelių manau busiu pirma biggrin.gif reiškia galiu drąsiai jaustis kad spėsiu pavalgyti po registracijos ane? ai dar va , kai atvarau bagažą galiu iškart priduoti ar tik tada kai registraciją prasideda ? kaip ten būna? ar 6h reikės su lagaminu tąsytis?

Tai taip, jei registruosites internetu, tai tik bagaza atiduosit ir viskas.

Nebepamenu jau tiksliai kainu, bet ar ne 5EUR valandai - zinau, kad man ismete ta puslapi, kai ipod'u bevielio interneto ieskojau, bet paskui kitoj vietoj nemokama prijunge. O kai nereikia ir neisidemiu. Man rodos nepilna valanda tuos kelis eurus oro uoste kainuoja prie interneto... g.gif Del laiko praleidimo, tai galit po parduotuves pavaiksciot, kavinej pasedet ir praeis. Dar jei koki zurnala ar knyga pasimsit, tai ne nepajausit. wink.gif

Pilnai spesit pavalgyt po registracijos. Del bagazo, tai tiksliai nepasakysiu - neteko tiek is anksto atvaziuot i oro uosta, tai nesusiduriau. Siaip man rodos, kad tik kai registruoja i skrydi, nes tada prie stalu ateina tu avialiniju atstovai.

Jus labai isitempus atrodot - aisku pirmas kartas turbut visiems toks (as nuo 9m. skraidau, bet kai su tevais, tai nei baisu, nei kuo rupintis budavo, bet kai pirmakart paciai teko skrist, tai atrodo, kad pasiklysiu, nerasiu ir pan, bet pirmiausiai apsiziuriu kur kas, t.y. kur vartai, kur prisiduot bagaza ir tt, nu o po to jau laika saviems malonumams leidziu ir ramu buna, nes zinau kur reikes eit) 4u.gif Pamatysit, nuvaziuosit ten, tai vienas juokas bus, nes viskas paprasta, surasyta ir nera kur ten nei pasiklyst, nei ko nerast.
Atsakyti
shopingas tu auksas biggrin.gif ačiū ačiū ačiū .. nu tikiuosi viskas bus gerai .. nes pirmas kartas o dar viena tai... bet jaučiu dar ateisiu aš čia ne karta biggrin.gif
Atsakyti