QUOTE(Lera @ 2010 09 01, 19:01)
o įlaipinimo kortele aš turėsiu pati namuose diena prieš tai jei gerai supratau atsispausdinti... ( registruotosios internetu) skrendu su airbaltic..
jei keli eurai už valanda tai brangoka , bet ko norėti juk orouostas o ne interneto kavine... bet aš tai kompo neturėsiu tai sakai būna kompu ten? as klausiu tiesiog dėl to kad , greičiau laiką prastumti
pasijungi kokį skaipą greit laikas praėitu
ta prie vartelių manau busiu pirma
reiškia galiu drąsiai jaustis kad spėsiu pavalgyti po registracijos ane? ai dar va , kai atvarau bagažą galiu iškart priduoti ar tik tada kai registraciją prasideda ? kaip ten būna? ar 6h reikės su lagaminu tąsytis?
Tai taip, jei registruosites internetu, tai tik bagaza atiduosit ir viskas.
Nebepamenu jau tiksliai kainu, bet ar ne 5EUR valandai - zinau, kad man ismete ta puslapi, kai ipod'u bevielio interneto ieskojau, bet paskui kitoj vietoj nemokama prijunge. O kai nereikia ir neisidemiu. Man rodos nepilna valanda tuos kelis eurus oro uoste kainuoja prie interneto...
Del laiko praleidimo, tai galit po parduotuves pavaiksciot, kavinej pasedet ir praeis. Dar jei koki zurnala ar knyga pasimsit, tai ne nepajausit.
Pilnai spesit pavalgyt po registracijos. Del bagazo, tai tiksliai nepasakysiu - neteko tiek is anksto atvaziuot i oro uosta, tai nesusiduriau. Siaip man rodos, kad tik kai registruoja i skrydi, nes tada prie stalu ateina tu avialiniju atstovai.
Jus labai isitempus atrodot - aisku pirmas kartas turbut visiems toks (as nuo 9m. skraidau, bet kai su tevais, tai nei baisu, nei kuo rupintis budavo, bet kai pirmakart paciai teko skrist, tai atrodo, kad pasiklysiu, nerasiu ir pan, bet pirmiausiai apsiziuriu kur kas, t.y. kur vartai, kur prisiduot bagaza ir tt, nu o po to jau laika saviems malonumams leidziu ir ramu buna, nes zinau kur reikes eit)
Pamatysit, nuvaziuosit ten, tai vienas juokas bus, nes viskas paprasta, surasyta ir nera kur ten nei pasiklyst, nei ko nerast.