Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(Paslaptis* @ 2010 08 27, 13:57)
kažkaip net gėda klausti , bet sakykit lėktuve i wc galia eiti kada tik nori? nes aš kai stresuoju dažnai varinėja blush-anim-cl.gif: ir jei nebus galimybės nuvaryt tai lektuvui kilant apsysisiosiu tikriausiai biggrin.gif

lektuvui pakilus galite eit bet kada
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 08 27, 16:18)
lektuvui pakilus galite eit bet kada

bet uztai kartais ilgai leidziasi ir tuo metu buna uzdaryti...smile.gif
Atsakyti
tiesa...
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 08 27, 13:04)

kad lektuvas leidziasi tia nereiskia, kad tulikai uzdaryti, paprastai uzdaro paskutines 15 minuciu gal, o iki tol, kad ir zemeja i tulika nueiti gali. jau tiek laiko gal pakentesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 21, 20:52)
as cia, tik siaip sakau, ka tikrai neskanus man tas maistas ir tiek smile.gif

drinks_cheers.gif fui fui fui. Esu valgius ir vegetariska, ir mazai kaloriju turinti, ir regular feee, kvepia atrodo nu nerealiai skaniai, isimeti burnon ir lyg plastmase valgai doh.gif
As kaip ir MichGirl mintu uzkandziais, vaisiais, jogurtais. Arba savo isietais uzkandziais.

Tuo paciu kad jau rasau sioj temoj perkopinu klausima is JAV temos, viena mergina jau atsake ir aciu jai uz tai, bet gal dar kas nors turit minciu ar patirties rolleyes.gif

QUOTE(convict @ 2010 08 27, 04:22)
Sveiki,

Iskilo cia man toks klausimas g.gif
Kadangi man jau paskutine savaite beliko cia jav, tai galvoju jau apie gryzima namo. Ir ismasciau toki dalyka. Nusiperku as cia vietoj oro uoste duty free pardei kvepalu daleiskim, na ar buteli. Nuskrendu i kopenhaga, o ten laukti 6 valandos skrydzio i vilniu. Taigi aisku kaip diena kad iseisiu laukan, ir parukyt ir galu gale galva pravedinti. Taciau, o kaip as grysiu atgal su kvepalais ar buteliu kad ir brendzio pirktu chicago oro uoste? Neileis jauciu su jais ane? Ar ileis, tik tureti viska duty free parduotuves maisiuke ir tureti ceki?
Nors uzmusk nepamenu kaip dariau pernai ar uzpernai g.gif
Ai pernai man rodos gryzau per amsterdama tai ten buvo ir oro uoste rukymo kioskeliai, tai i lauka nejau, o ir laukti nebuvo per ilgai.
Na zodziu gal supratot mano klausima kas nors ir zinot atsakyma rolleyes.gif  Is anskto aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 08 27, 23:54)
drinks_cheers.gif  fui fui fui. Esu valgius ir vegetariska, ir mazai kaloriju turinti, ir regular feee, kvepia atrodo nu nerealiai skaniai, isimeti burnon ir lyg plastmase valgai doh.gif
As kaip ir MichGirl mintu uzkandziais, vaisiais, jogurtais. Arba savo isietais uzkandziais.

Tuo paciu kad jau rasau sioj temoj perkopinu klausima is JAV temos, viena mergina jau atsake ir aciu jai uz tai, bet gal dar kas nors turit minciu ar patirties rolleyes.gif

Del maistu, tai teko pora kartu skaniai valgyt - bet visus kitus, tai fe maistas. Paskutini karta tai isvis negalejau valgyt. Desertu isvis nelabai megstu, tai ir lektuve man jie fui... ax.gif O vat bandeles su sviestu ir suriu mielai suvalgau. Man visai uztenka. Tuo labiau, kad ir pvz i orouosta vaziuojant pakeliui uzvalgoma ar ten vietoj, tai nebaisu ir per Atlanta perskrist.

O del duty free prekiu, tai nera jokiu problemu - svarbu butu cekis ir su parduotuviniu maiseliu. Kai kurios isvis uzlydo maiselius (nezinau del ko). Mum karta buvo kai Vilniuj pries skrydi nusipirkom alkoholio bonke ir ceki pamirsau (tiksliau nepadave mums pardavejas), tai paskui persedant liepe det i checked bagaza (o aisku lagaminus tai Vilniuj pridave), tai gerai, kad turejom rankine tase, tai i ja ir idejom ir pridavem. Tik baisiausia buvo, kad toj tasej nieko as nebuvau saugiau sudejus (gi prie saves vezames, tai kam), o prisidejus fenu ir pan. Bet niekas nesusidauze tik bonkos deze vos vos isilenke.
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2010 08 23, 03:02)
Na man nė karto skrendant nedavė karšto unsure.gif smile.gif visada tik užkandėlės ir gėrimai - kava, arbata, sultys ect. bet tai čia jau nuo oro linijų, matyt, priklauso.

Tai gal jus tomis pigiomis linijomis skraidet ar neskridot ilguju skrydziu. Kai skrydis kelias valandas, tai neduoda valgyt, bet jei ilgas, transatlantinis, tai visada duoda karsta (na neteko susidurt, kad neduotu). Tik priklausomai nuo avialiniju kai kur alkoholiniai gerimai visada mokami (net alus ir vynas).
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 08 27, 19:04)

aciu zinosiu juk pora pampersu reikia turet blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 28, 13:25)
aciu zinosiu juk pora pampersu reikia turet  blink.gif

Man tai juokingi tie pasakymai, kad ilgai leidziasi - gi iki kokiu 30min turbut leidziasi. O tiek tai jau tikrai ne tragedija pakentet biggrin.gif Nu blogiausiu atveju dar kazkas vyksta, kad reikia savo vietose but, nu bet cia jau ekstra atvejais, o normaliai, tai tikrai nera ko i tualeta begiot kas 10min, tai ir pakentet nesunku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 28, 16:53)
Man tai juokingi tie pasakymai, kad ilgai leidziasi - gi iki kokiu 30min turbut leidziasi. O tiek tai jau tikrai ne tragedija pakentet  biggrin.gif Nu blogiausiu atveju dar kazkas vyksta, kad reikia savo vietose but, nu bet cia jau ekstra atvejais, o normaliai, tai tikrai nera ko i tualeta begiot kas 10min, tai ir pakentet nesunku. smile.gif

a6 irgi pvz jei nervinuosi mane varo į wc labai o jei dar skysčių pagerus dagiau tai žinok ir kas 10min gali prireikti unsure.gif ot bus man biggrin.gif nu gal jau kaip nors biggrin.gif

merginos baikit tas diskusijas dėl maisto , skanu neskanu , kiekvienam savaip , nebūtina savo nuomonė grūst viena kitai , nu pasakėt kiekviena savo ir gana kam tie įrodinėjimai ir pan?
Papildyta:
o ką nors iš maisto, užkandžių ar gėrimu išvis nemokamai lėktuve duoda ar jau ne?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 28, 18:46)
o ką nors iš maisto, užkandžių  ar gėrimu išvis nemokamai lėktuve duoda ar jau ne?

O kiek tu laiko skrisi kad taip rupiniesi maistu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 28, 18:46)
a6 irgi pvz jei nervinuosi mane varo į wc labai o jei dar skysčių pagerus dagiau tai žinok ir kas 10min gali prireikti  unsure.gif  ot bus man  biggrin.gif  nu gal jau kaip nors biggrin.gif

o ką nors iš maisto, užkandžių  ar gėrimu išvis nemokamai lėktuve duoda ar jau ne?

Su lakstymu tai ir man yra - na daugiau nerviskai, kad jei kur eit, tai pries iseinant per 15min namuose speju kokius 3 kartus nueit...aisku tiek ir reikia fantazijose... biggrin.gif Nereikia del to pergyvent tikrai wink.gif

O del maisto/gerimu ziurekit avialinijas - ju puslapyje buta parasyta kada maitina, ka duoda ir pan. Gerti berods visose duoda (tik ne visose alkoholi nemokamai) ir visuose ilguose uzkandziai (koks riesutu pakelis, bandele ir pan) ir karstas (bent paciai nepasitaike, kad neduotu). Na ir dar pvz jei atskrendat per nakti, tai pusryciam sumustini duoda ar pan. Zodziu geriausia savo avialiniju puslapyje ta ziuretis ir bus konkreciai parasyta kas patiekiama, kokiuose skrydziuose ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2010 08 29, 02:44)
O kiek tu laiko skrisi kad taip rupiniesi maistu?  bigsmile.gif

4 valandas.. čia ne dėl pavalgymo o dėl pykinimo profilaktikai ... aišku turėsiu savo kažą tiesiog įdomu pasidarė ar šiais laikais dar kažką nemokamai duoda smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 08 29, 04:03)
Su lakstymu tai ir man yra - na daugiau nerviskai, kad jei kur eit, tai pries iseinant per 15min namuose speju kokius 3 kartus nueit...aisku tiek ir reikia fantazijose...  biggrin.gif Nereikia del to pergyvent tikrai wink.gif

O del maisto/gerimu ziurekit avialinijas - ju puslapyje buta parasyta kada maitina, ka duoda ir pan. Gerti berods visose duoda (tik ne visose alkoholi nemokamai) ir visuose ilguose uzkandziai (koks riesutu pakelis, bandele ir pan) ir karstas (bent paciai nepasitaike, kad neduotu). Na ir dar pvz jei atskrendat per nakti, tai pusryciam sumustini duoda ar pan. Zodziu geriausia savo avialiniju puslapyje ta ziuretis ir bus konkreciai parasyta kas patiekiama, kokiuose skrydziuose ir t.t.

su airbaltic varysiu bet niekur ten neradau tokos info... tik radau kur užsakyt maistą gali biggrin.gif

siaubas ne veltui sakoma pirmas kartas būna baisiausias doh.gif tiek dėl visko nerimauju ..
Atsakyti