QUOTE(convict @ 2010 08 27, 23:54)
fui fui fui. Esu valgius ir vegetariska, ir mazai kaloriju turinti, ir regular feee, kvepia atrodo nu nerealiai skaniai, isimeti burnon ir lyg plastmase valgai
As kaip ir MichGirl mintu uzkandziais, vaisiais, jogurtais. Arba savo isietais uzkandziais.
Tuo paciu kad jau rasau sioj temoj perkopinu klausima is JAV temos, viena mergina jau atsake ir aciu jai uz tai, bet gal dar kas nors turit minciu ar patirties
Del maistu, tai teko pora kartu skaniai valgyt - bet visus kitus, tai fe maistas. Paskutini karta tai isvis negalejau valgyt. Desertu isvis nelabai megstu, tai ir lektuve man jie fui...
O vat bandeles su sviestu ir suriu mielai suvalgau. Man visai uztenka. Tuo labiau, kad ir pvz i orouosta vaziuojant pakeliui uzvalgoma ar ten vietoj, tai nebaisu ir per Atlanta perskrist.
O del duty free prekiu, tai nera jokiu problemu - svarbu butu cekis ir su parduotuviniu maiseliu. Kai kurios isvis uzlydo maiselius (nezinau del ko). Mum karta buvo kai Vilniuj pries skrydi nusipirkom alkoholio bonke ir ceki pamirsau (tiksliau nepadave mums pardavejas), tai paskui persedant liepe det i checked bagaza (o aisku lagaminus tai Vilniuj pridave), tai gerai, kad turejom rankine tase, tai i ja ir idejom ir pridavem. Tik baisiausia buvo, kad toj tasej nieko as nebuvau saugiau sudejus (gi prie saves vezames, tai kam), o prisidejus fenu ir pan. Bet niekas nesusidauze tik bonkos deze vos vos isilenke.
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2010 08 23, 03:02)
Na man nė karto skrendant nedavė karšto
visada tik užkandėlės ir gėrimai - kava, arbata, sultys ect. bet tai čia jau nuo oro linijų, matyt, priklauso.
Tai gal jus tomis pigiomis linijomis skraidet ar neskridot ilguju skrydziu. Kai skrydis kelias valandas, tai neduoda valgyt, bet jei ilgas, transatlantinis, tai visada duoda karsta (na neteko susidurt, kad neduotu). Tik priklausomai nuo avialiniju kai kur alkoholiniai gerimai visada mokami (net alus ir vynas).