Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

siandien skambinau kodel negaunu to patvirtinimo. pasirodo bogai uzsakymas padarytas buvo 4u.gif bet siandien pavyko tuos pacius bilietelius uzsisakyti. ir viskas ciki. nei minutei nepraejus patvirtinimai jau buvo el paste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 16, 01:10)
tai jus man zaliai da paaiskinkit  4u.gif  blush2.gif  vaiko vezimelis skaiciuojasi prie registruoto bagazo ar prie rankinio bagazo?

priklauso nuo avialiniju, kuriomis skrendat, bet paprastai su dauguma vezimeli gali imti iki lektuvo ir neskaiciuoja jo kaip bagazo. tik uzkabina etiketes kam priklauso, bet kaip bagazo vieneto nekaiciuoja. Pasiziuret savo avialiniju, kuriom skrisi puslapyje tiksliau.
Atsakyti
skrisim su ryanair is kauno i londono-stanstedo orouosta. esu maciusi kad galima imti iki lektuvo. o paskui kai islipi is lektuvo tai tikriausiai reikia ten pat kazkur ji ir pasiimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 15, 15:51)
visgi bent is higienos puses apie makdakinio maisto paruosima tiek dalykeliu neislinde iki siol, kiek apie "lektuvinio" maisto:

http://www.nydailyne...that_make_.html

http://travel.usatod...food28_ST_N.htm

skanaus smile.gif

gali buti ir neislinde del higienos,bet uztat daug filmu prikurta apie toki geri,kaip Macdonaldo maistas unsure.gif
zodziu abu nieko gero drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 15, 21:59)
taip taip - cia kontroles nera, o Europoj viskas kontroliuojama smile.gif JAV skrydziuose siaip net nemaitina jeigu ka jau senokai, net uz pinigus retai kada sumushtini koki gali gaut, paprastai tik uzkandeliu pakuote kokia ir tiek : riesutai, javainiai, cipsai, sausainiai kokia. Kalba eina apie ilgus tarptautinius reisus ir sie tiekejai butent yra pagrindiniai avialiniju pasaulyje, taigi nesvarbu JAV, EU ar Azija smile.gif Tas LSG  net ne JAV kompanija, o vokieciu, kuri operuoja beje ir Vilniuj ir Taline ir Rygoj ir daugumoj kitu Europos oro uostu smile.gif

tai ilguose skrydziuose visiskai neduoda , na kiek tai imanoma normaliaus maisto, tik tokiu uzkandeliu?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 21, 08:22)
tai ilguose skrydziuose  visiskai neduoda ,  na kiek tai imanoma normaliaus maisto,  tik tokiu uzkandeliu?

aš tai nežinau kaip kitose avialinijose, bet pvz lufthansa duoda, skridom 8val. tai iš pradžių būna užkandžiai, visokie riešutai ir t.t. paskiau atnešė karštą, galėjai rinktis iš vegetariško ir dar iš mėsiško dviejų rūšių (jautiena ar vištiena) plius desertas. paskiau vėl visokios užkandėlės, o sultis, kavas, arbatas, netgi alk.gėrimus tai nešiodavo labai dažnai ar bet kada galėjai paprašyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 21 rugpjūčio 2010 - 19:21
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 08 21, 02:22)
gali buti ir neislinde  del higienos,bet uztat daug filmu prikurta apie toki geri,kaip Macdonaldo maistas unsure.gif
zodziu abu nieko gero  drinks_cheers.gif
Papildyta:

tai ilguose skrydziuose  visiskai neduoda ,  na kiek tai imanoma normaliaus maisto,  tik tokiu uzkandeliu?

tai kokybe visuose tokiuose tinkluose kur masishkai gamina ta pati, ar makdake ar kur kitur, tas pats ir su avialiniju maistu kur per para paruosia simtus tukstanciu tu paciu patiekalu ant konvejerio.

del ilgu skrydziu, tai duoda duoda, bet butent uzkandeles yra normaliausias maistas tada, nes bent matai ka valgai, tie karsti patiekalai kur Grange giria, man dar ne karto skanus nepapuole, neaisku net nei kas ten yra nei is ko padaryta. As dazniausiai butent tik uzkandelem ir mintu tokiuose skrydziuose kur prie pagrindiniu patiekalu buna: vaisiai, suriai, desertas koks, bandele su sviestu kokia, jogurtai, krekeriai. Jei skrydziai ilgesni negu 10 val tai dar buna viso skrydzio metu paprastai ir taip vadinamas baras lektuvo gale ar vidury, kur visa laika padeta gerimu, uzkasti kazka, pvz javainiu, sausainiu, sumustinuku paprastu (pvz bandele su sviestu ir agurku ar pomidoru). Tai sakau tie nieko, bet kad karstu maistu ten zavetis tai fui. Sakau visad oro uoste pavalgom pries lipdami i lektuvus tokioms kelionems, nereikia paskui sukti galvos ka ten lektuve is folines lekstutes valgai smile.gif Net kai upgrade i biznio klases kelis kartus esam gave, maisto daug daugiau ir mandresnio, krevetes ir panasiai, bet esme tame, kad tik paserviruota graziau, tikro stiklo taures ir irankiai grazesni, bei sampanas laisvai besiliejantis, bet pats maisto skonis nenustebino ir ten.

Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 21, 18:56)

del ilgu skrydziu, tai duoda duoda, bet butent uzkandeles yra normaliausias maistas tada, nes bent matai ka valgai, tie karsti patiekalai kur Grange giria, man dar ne karto skanus nepapuole, neaisku net nei kas ten yra nei is ko padaryta.

Sakau visad oro uoste pavalgom pries lipdami i lektuvus tokioms kelionems, nereikia paskui sukti galvos ka ten lektuve is folines lekstutes valgai smile.gif

nu ne apie maistą tema, ale...
aš negiriu,kad labai gerai, aš tik pasakiau, kad duoda, ir ką duoda wink.gif
aišku, kad geriau pavalgyt prieš skrydį (o beje, ir ten, kad valgai restorane ar kavinėj, ne visada gali būt tikras kokį maistą gauni...) bet mano atveju tai buvo neįmanoma, nes skrydis buvo 1 val. nakties, tuo metu nei valgyt norėjos, nei iš ten kur skridom, man netiko naktį valgyt tą, o jau lėktuve prasibudinus paryčiui viskas tiko.
ne kasdien tokį maistą valgai, nuo kelių kartų nepasidarysi ligonis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 21, 13:25)
nu ne apie maistą tema, ale...
aš negiriu,kad labai gerai, aš tik pasakiau, kad duoda, ir ką duoda wink.gif
aišku, kad geriau pavalgyt prieš skrydį (o beje, ir ten, kad valgai restorane ar kavinėj, ne visada gali būt tikras kokį maistą gauni...) bet mano atveju tai buvo neįmanoma, nes skrydis buvo 1 val. nakties, tuo metu nei valgyt norėjos, nei iš ten kur skridom, man netiko naktį valgyt tą, o jau lėktuve prasibudinus paryčiui viskas tiko.
ne kasdien tokį maistą valgai, nuo kelių kartų nepasidarysi ligonis irnesakyk.gif

jei skrydis nakti, tai tikrai neprivalgysi pries ji, geriausia oro uosto kokiam bare kokteiliuka ar du islenkt ir eit miegot lektuve lotuliukas.gif

ne del pasidarymo ligoniu as cia, tik siaip sakau, ka tikrai neskanus man tas maistas ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 21, 18:52)
jei skrydis nakti, tai tikrai neprivalgysi pries ji, geriausia oro uosto kokiam bare kokteiliuka ar du islenkt ir eit miegot lektuve  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Na man nė karto skrendant nedavė karšto unsure.gif smile.gif visada tik užkandėlės ir gėrimai - kava, arbata, sultys ect. bet tai čia jau nuo oro linijų, matyt, priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 23 rugpjūčio 2010 - 02:05
skambinau snd i muitine pasiklausti del cigareciu tai pasake kad galima is lietuvos i anglija veztis vienam zmogui 4 blokus cigareciu. tik jos turi buti su lietuviskom banderolem. sake buna kartais anglijoj prisikabina kad pr daug, bet pagal muitines europos sajungos istatymus nustatyta 4 blokai. tai tiek siam kartui mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkaip net gėda klausti , bet sakykit lėktuve i wc galia eiti kada tik nori? nes aš kai stresuoju dažnai varinėja blush-anim-cl.gif: ir jei nebus galimybės nuvaryt tai lektuvui kilant apsysisiosiu tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti