Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(almantė_k @ 2006 02 01, 10:33)
tai sakau sumesk i dvd diskus, ir gausis kokie 5 diskai o ne 5 "bugneliai" smile.gif

Hestija, bandysiu tavo patarimu pasinaudot, nes draugas vezesi 1 ciela rankiniam bagaze ir isardyta lagamine tai berods niekas neprisikabino smile.gif tik baisiai bijau tos keliones ax.gif o jei nukrisim blush2.gif

Turėjau laimės skirsti į Kretą - labai bijojau verysad.gif , taip pat maniau, jog krisim smile.gif , bet pakilus lėktuvui taip negera pasidarė, kad baimė "išgaravo". Gerai, kad turėjau bambonkių maišelį smile.gif ir vaistų nuo supimo ligos, girdėjau, kad kramtomoji guma padeda ausis "atkimšti", bet man negelbėjo.
Atsakyti
Man irgi kramotomoji guma nepadejo ausu atkimsti nei kylant nei leidziantis lektuvui. Labai jau nemalonus jausmas, bet kenteti galima.
Atsakyti
Aš apie vežimą, ne apie vartojimą doh.gif Mano vaikui gi dar net trijų metų nėr, tu ką lotuliukas.gif Bet turbūt logiška, kad jei negalima rukyt, tai ir vežtis jam negalima, ar ne g.gif? Kas žino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 03 vasario 2006 - 22:39
QUOTE(Brooke @ 2006 02 03, 22:19)
Tikiuos, kad nors blaivumo netikrina biggrin.gif

O vaikui ar galima vežtis tų dalykų g.gif?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif galima, cia ant zmoniu skaiciaus tai lotuliukas.gif Blaivomo bent mano vaiku netikrino drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 02 03, 23:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  galima, cia ant zmoniu skaiciaus tai  lotuliukas.gif  Blaivomo bent mano vaiku netikrino drinks_cheers.gif  doh.gif

Nuo žmonių skaičiaus priklauso bagažo svoris, o ne turinys mirksiukas.gif Juk visos tos gėrybės vežamos į užsienį atseit savam naudojimui. Tai pasakyk, ar gali trejų metų mažius sunaudoti kelis blokus cigarečių ar kelis butelaičius alkoholio? tongue.gif Kitas klausimas dėl tikrinimo... Jei pasiseks, tai tas vaikas gali išsivežt daugiau gėrio nei tėveliai lotuliukas.gif
Atsakyti
del ausu uzgulimo, padeda stai kas:

1. suspausti nosi pirstais
2. per nosi pusti ora - aisku, niekas per uzspausta nosi neissipucia, bet uztat iseina per ausis ir visus uzgulimus pasalina thumbup.gif

man tik tai ir padeda - o taip, ypac besileidziant, tai ryskiai skauda. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 02 04, 08:01)
del ausu uzgulimo, padeda stai kas:

Kad neužgultų ausų, reikia būti išsižiojus ir kvėpuoti per burną mirksiukas.gif
Atsakyti
bandziau - nepadejo. ax.gif

pas mane leidziantis, ypac is ilgu reisu kokiais boeing 747 buna TOTALINIS ausu uzgulimas - reikia imtis radikaliu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 02 04, 08:06)
Kad neužgultų ausų, reikia būti išsižiojus ir kvėpuoti per burną  mirksiukas.gif

o kiek daug priraset, Renatita, aciu uz palaikyma wink.gif o siaip as irgi girdejau kad guma nelabai padeda tai teks placiai issizioti ir juokinti visuomene lotuliukas.gif gerai kad su drauge skrisim tai busim dvi issiziojusios varnos biggrin.gif

o del "rukanciu vaikuciu" tai kiek atsimenu, zmogus rukalus ir alkoholi gali vezti jei jam yra ne maziau nei 17 metu jei gerai pamenu, jei vistik suklydau tikiuosi atleisit ax.gif

alinute_m, kas per radikalios priemones? nes man po televizijos boksto liko nemalonus prisiminimai ir dabar ausu uzgulimo bijau kaip velnias kryziaus. papasakok kad daryt kad ausu neuzgultu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 04 vasario 2006 - 09:34
QUOTE(almantė_k @ 2006 02 04, 02:31)

alinute_m, kas per radikalios priemones? nes man po televizijos boksto liko nemalonus prisiminimai ir dabar ausu uzgulimo bijau kaip velnias kryziaus. papasakok kad daryt kad ausu neuzgultu rolleyes.gif

kaip rasiau, uzspausti pirstais nosi, ir pusti ora pro nosi - tada, taip sakan, tas uzkritimas ausyse "issipucia". thumbup.gif Man padeda - is tikruju, vienintele priemone kuri padeda. Atrodo, na gal ne juokingai, bet nesolidziai - bet kai tiek skauda, man jau dzin kaip ten kas atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 02 04, 07:19)
bandziau - nepadejo.  ax.gif 

pas mane leidziantis, ypac is ilgu reisu kokiais boeing 747 buna TOTALINIS ausu uzgulimas - reikia imtis radikaliu priemoniu.

Man tai labiausiai padeda saldainukai-geriausiai rugstus,skatinantys seiliu ishsiskyrima thumbup.gif
QUOTE(kotiki @ 2006 02 11, 17:02)
na vel mamkos reikia jusu patarymo,ziniu.. bigsmile.gif Labai reikia kompa pergabent i kita saly,sakykit ar imanoma,ir kaip,per ka g.gif juk i bagaza nepriduosiu.. verysad.gif

as gabenau bagaze-ivyniojau i burbuliukus ir viskas. Jei bijai del vagysciu-moteros,yra laabai paprastas budas apsaugot (seip nuolat stebiuosi,kad niekas to nedaro) t.y. ivyniokit lagamina i pakavimo plevele-jos nesudraskes nenuimsi niekaip thumbup.gif o ir nusiima ji tikrai sunkiai
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 02 11, 17:02)
na vel mamkos reikia jusu patarymo,ziniu.. bigsmile.gif Labai reikia kompa pergabent i kita saly,sakykit ar imanoma,ir kaip,per ka g.gif juk i bagaza nepriduosiu.. verysad.gif

As esu maciu kad paciam lektuve sedejo su kompu.Tik zinoma su laptopu,o su tuo didziuoju gal nepriimtu ir:D o su laptopu tai nemanau kad yra problemu
Atsakyti