Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

dėkui mergaites už atsakymą , Grange man kitaip neišeina ( nėra autobusu iki oro uosto kitu laiku) tai dėl to atvyksiu dėj alb anksti ir teks prabut visa dieną todėl ir praalksiu tikrai ,,ir šiaip pykinimo profilaktikai negerai būt alkanai...aišku dar pasiimsiu kokių javinukų sausainiuku su savim, bananą kokį... galėsiu neštis visa tai pro kontrolė? juk tai ne skysčiai...nes vis tiek skrydis ilgokokas (4h)

žiūrėjau kad užsakyti maistą lektuvinį bet ai man per brangu ..apsieisiu .bandysiu oro uoste ką nors užvalgyt ..
Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2010 08 12, 21:48)
unsure.gif  aš įsivaizduoju,kad lėktuve ir manęs nemaitins,t

jei sumokėsi maitins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 22:58)
dėkui mergaites už atsakymą , Grange man kitaip neišeina ( nėra autobusu iki oro uosto kitu laiku) tai dėl to atvyksiu dėj alb anksti ir teks prabut visa dieną todėl ir praalksiu tikrai ,,ir šiaip pykinimo profilaktikai negerai būt alkanai...aišku dar pasiimsiu kokių javinukų sausainiuku su savim, bananą kokį... galėsiu neštis visa tai pro kontrolė? juk tai ne skysčiai...nes vis tiek skrydis ilgokokas (4h)

žiūrėjau kad užsakyti maistą lektuvinį bet ai man per brangu ..apsieisiu .bandysiu oro uoste ką nors užvalgyt ..

ai nu tai tada jo, jei anskti atvažiuot reiks.
tai geriausiai tada įsidėk ką nors iš namų, nusipirksi karšto gėrimo ten ir bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 23:58)
Papildyta:

tikrai pries skrydi uzvalgyk gerai. as kai pirmasyk skridau valanda laiko i Helsinki tai vos nenukritau islipus is alkio, nes pries skrendant tik sokoladuka suvalgiau ant greicio biggrin.gif i lektuva imanoma isinest, bet kazi ar leidzia, reik atsiverst avialiniju tinklalapi ir paskaityt ko negalima nestis rankiniam bagaze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 08 12, 23:18)
tikrai pries skrydi uzvalgyk gerai. as kai pirmasyk skridau valanda laiko i Helsinki tai vos nenukritau islipus is alkio, nes pries skrendant tik sokoladuka suvalgiau ant greicio biggrin.gif i lektuva imanoma isinest, bet kazi ar leidzia, reik atsiverst avialiniju tinklalapi ir paskaityt ko negalima nestis rankiniam bagaze mirksiukas.gif

nu iš valgomų dalykų, ne skysčių tai nelabai ir yra apribojimų.
nu neprisiimsi rūkytų dešrų, kad visas lėktuvas pakviptų biggrin.gif biggrin.gif bet javinukai, šokoladas, sausainiai ar sumuštiniai tai viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 12, 16:25)
tai matyt tau nepasiseka visada tada. nors aš su airbalticu kaip ir nebeimdavau karsto, bet pvz su lufthansa kai skridom, ilgu skrydžiu, tiek pirmyn tiek atgal karštas maistas buvo labai super, ir pasirikimas iš trijų - du mėsiški, ir vegetariškas.

nu nemanau, kad cia sekmes dalykas. paprasciausiai pries n valandu gaminti paskui uzsaldyti ir vel sildyti patiekalai man susizavejimo nekelia ir siaip, o ir skoniu nesuzavejo savo ne karto - prastoj kavinukej kokioj ir tai paprastai skaniau buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 23:58)

nemokėsiu tongue.gif tongue.gif tongue.gif geriau su savim įsidėsiu,arba pabadausiu biški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 23:40)
niu tu kaip visada pagelbėji o dar taip išsamiai  wub.gif  respekt tau

o kur galima pavalgyti? juk norėsis valgyt visa diena ten prabuvus  unsure.gif  gerai kad pasakei busiu išsikeitus ir į latus kažkiek kad pavalgyti bent jau užtektu  doh.gif  kai ribotas biudzetas norėtusi žinot kiek daug maž kainuoja ..vis turbūt pigiau nei lėktuve? g.gif

nu paklausiu dar karta , nors apie tai kalbėta jau N kartu  doh.gif  vandens ir kt skysciu negaliu nešti tik iš "lauko" o praėjus apsaugą , ten nupirkus neštis į lėktuvą galiu kiek noriu buteliukų po 100ml taip?
Papildyta:

aš pati van ieko nežinau , bet kažkada kažkur skaičiau juk gausi lagaminą tik pasiekus galutinį tašką... pataisykit mane kas nors jei klystu .

as grinuju praktiskai niekur neleidau,o atsiskaitinejau Rygoje,Kopenhagoje bei JAV kortelemis.Visur priima Master card arba Visa,be to korteliu turetojai automatiskai draudziami nuo nelaimingu atsitikimu,bagazo velavimo ir kitu nuotykiu,beje ir su korteles turetoju draudziami skrendantys vaikai ar seimos nariai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2010 08 12, 23:31)
man dar klausimas iškilo,jei aš skrendu su dviem persėdimais,pirmi du skrydžiai su Scandinavian airlines,o paskutinis su Spanair,tai bagažą atgausiu jau galutiniame tiksle,ar man reikės lakstyti ir ieškoti jo per persėdimus? g.gif Bilietas pirktas vienas,ne iš atskirų vietų.

Kai reg skrydziui,viskas bus pasakyta,kur atsiimti bagaza,gausite bagazo bilietukus ir visa info smile.gif As skridau su Air Baltic ir SAS is Vilniaus per Ryga,Kopenhaga i Cikaga ,visas bagazas keliavo iki galutinio tasko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 08 13, 10:29)
Kai reg skrydziui,viskas bus pasakyta,kur atsiimti bagaza,gausite bagazo bilietukus ir visa info smile.gif As skridau su Air Baltic ir SAS is Vilniaus per Ryga,Kopenhaga i Cikaga ,visas bagazas keliavo iki galutinio tasko smile.gif

nu tai galiu tada nusiraminti 4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 08 13, 03:29)
be to korteliu turetojai automatiskai draudziami nuo nelaimingu atsitikimu,bagazo velavimo ir kitu nuotykiu,beje ir su korteles turetoju draudziami skrendantys vaikai ar seimos nariai smile.gif

tikrai ne automatishkai ir ne su visom kortelem.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 13, 20:15)

kartoju draudziami MASTER CARD ir VISA turetojai, bei kartu keliaujantys seimos nariai. pries kelione pasidariau korteles banke ir gavau visa lapa su draudziamu ivykiu aprasymu,todel papildomai draustis nereikejo.Pasiteiraukite banke arba nord dnb puslapyje rasite info apie sias korteles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zozicka @ 2010 08 14, 12:40)
kartoju draudziami MASTER CARD ir VISA turetojai, bei kartu keliaujantys seimos nariai. pries kelione pasidariau korteles banke ir gavau visa lapa su draudziamu ivykiu aprasymu,todel papildomai draustis nereikejo.Pasiteiraukite banke arba nord dnb puslapyje rasite info apie sias korteles smile.gif

o cia
http://www.dnbnord.l...d-visa-classic/
Atsakyti
bet su bagažo vėlavimu tai neamanu kad gautum ką nors, sveikatos tai gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 13, 18:15)

ir dar nuo korteles apyvartos priklauso smile.gif aš pvz draudimo negaučiau ..
Atsakyti