QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 23:40)
niu tu kaip visada pagelbėji o dar taip išsamiai
respekt tau
o kur galima pavalgyti? juk norėsis valgyt visa diena ten prabuvus
gerai kad pasakei busiu išsikeitus ir į latus kažkiek kad pavalgyti bent jau užtektu
kai ribotas biudzetas norėtusi žinot kiek daug maž kainuoja ..vis turbūt pigiau nei lėktuve?
nu paklausiu dar karta , nors apie tai kalbėta jau N kartu
vandens ir kt skysciu negaliu nešti tik iš "lauko" o praėjus apsaugą , ten nupirkus
neštis į lėktuvą galiu kiek noriu buteliukų po 100ml taip?
Papildyta:
aš pati van ieko nežinau , bet kažkada kažkur skaičiau juk gausi lagaminą tik pasiekus galutinį tašką... pataisykit mane kas nors jei klystu .
as grinuju praktiskai niekur neleidau,o atsiskaitinejau Rygoje,Kopenhagoje bei JAV kortelemis.Visur priima Master card arba Visa,be to korteliu turetojai automatiskai draudziami nuo nelaimingu atsitikimu,bagazo velavimo ir kitu nuotykiu,beje ir su korteles turetoju draudziami skrendantys vaikai ar seimos nariai
Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2010 08 12, 23:31)
man dar klausimas iškilo,jei aš skrendu su dviem persėdimais,pirmi du skrydžiai su Scandinavian airlines,o paskutinis su Spanair,tai bagažą atgausiu jau galutiniame tiksle,ar man reikės lakstyti ir ieškoti jo per persėdimus?
Bilietas pirktas vienas,ne iš atskirų vietų.
Kai reg skrydziui,viskas bus pasakyta,kur atsiimti bagaza,gausite bagazo bilietukus ir visa info
As skridau su Air Baltic ir SAS is Vilniaus per Ryga,Kopenhaga i Cikaga ,visas bagazas keliavo iki galutinio tasko