Gal yra buvusių Kopenhagos ar Barselonos oro uostose?? ar nėra labai painių koridorių kur pasiklysčiau??
QUOTE(*charite* @ 2010 08 08, 18:48)
Gal yra buvusių Kopenhagos ar Barselonos oro uostose?? ar nėra labai painių koridorių kur pasiklysčiau??
Kopenhagos esu buvus, didelis orouostas, bet visur yra ženklai, tai nežinau kur galima pasiklyst svarbu skaityt kur eini, kokie vartai ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 08 02, 12:01)
ačiū už išsamu atsakymą
o orouoste yra kažkokių kavinių pavalgyt kaip suprantu? o kokios maždaug kainos? turbūt labai brangu? kalbu apie Rygos orouostą . ar maistas geras? turiu patirties apsinuodyti prieš kelionne tai db jau baisu...
o orouoste yra kažkokių kavinių pavalgyt kaip suprantu? o kokios maždaug kainos? turbūt labai brangu? kalbu apie Rygos orouostą . ar maistas geras? turiu patirties apsinuodyti prieš kelionne tai db jau baisu...
yra Rigoj kavinės, praėjus jau apsaugą, bet nesu ten valgius, tai nežinau nieko.. bet kad kainos aukštesnės, tai faktas, ir dažniausiai priima tik latus bent jau ne visose ėmė eurus, kai norėjau vandens nusipirkt.
lėktuve maisto irgi galima nusipirkt,bet bet.. nežinau, esu tik sumuštinį pirkus kažkada kai be pusryčių skridau, nes šiltas maistas man pasirodė nekoks, kai kaimynei šalia atnešė, kai pradarė, tai nuo kvapo nosį rietė... pati atidavė atgal, ir jai grąžino pinigus. tai nežinau , nuo to karto net nesigundau. gėrimai tai viskas ok. ir pigiau nei kad pirktum iš pačio orouosto kavinės.
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 05, 10:39)
O sakykit pries kiek laiko reik i oro uosta atvykt. sako kad ir pries valanda uztenka, bet vyras pradejo gasdint kad kartais ir pries dvi atvykes gali i lektuva nespet
dviejų tai tikrai nereikia, paprastai tik prieš valandą pradeda priiminėti bagažą... tai valandos už-tenka, tuo labiau airbaltic, yra jau vietos bilietuose,tai gali ateit ir paskutinė, savo vietą tą gausi. su raianairu kitaip, kai turi pati rinktis, tai jei nori kur, jei būsi paskutinė, gali ir negaut tos vietos...
QUOTE(grange @ 2010 08 09, 13:23)
Kopenhagos esu buvus, didelis orouostas, bet visur yra ženklai, tai nežinau kur galima pasiklyst svarbu skaityt kur eini, kokie vartai ir pan.
užteks valandos perbėgti iš savo lėktuvo ir įsėsti į kitą?
QUOTE(*charite* @ 2010 08 09, 16:06)
užteks valandos perbėgti iš savo lėktuvo ir įsėsti į kitą?
taip.
QUOTE(grange @ 2010 08 09, 18:20)
taip.
ačiū nes jau šią naktį sapnavau,kad bėgu,bėgu ir nespėju
man dar klausimas iškilo,jei aš skrendu su dviem persėdimais,pirmi du skrydžiai su Scandinavian airlines,o paskutinis su Spanair,tai bagažą atgausiu jau galutiniame tiksle,ar man reikės lakstyti ir ieškoti jo per persėdimus? Bilietas pirktas vienas,ne iš atskirų vietų.
QUOTE(grange @ 2010 08 09, 12:23)
yra Rigoj kavinės, praėjus jau apsaugą, bet nesu ten valgius, tai nežinau nieko.. bet kad kainos aukštesnės, tai faktas, ir dažniausiai priima tik latus bent jau ne visose ėmė eurus, kai norėjau vandens nusipirkt.
niu tu kaip visada pagelbėji o dar taip išsamiai respekt tau
o kur galima pavalgyti? juk norėsis valgyt visa diena ten prabuvus gerai kad pasakei busiu išsikeitus ir į latus kažkiek kad pavalgyti bent jau užtektu kai ribotas biudzetas norėtusi žinot kiek daug maž kainuoja ..vis turbūt pigiau nei lėktuve?
nu paklausiu dar karta , nors apie tai kalbėta jau N kartu vandens ir kt skysciu negaliu nešti tik iš "lauko" o praėjus apsaugą , ten nupirkus neštis į lėktuvą galiu kiek noriu buteliukų po 100ml taip?
Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2010 08 12, 21:31)
man dar klausimas iškilo,jei aš skrendu su dviem persėdimais,pirmi du skrydžiai su Scandinavian airlines,o paskutinis su Spanair,tai bagažą atgausiu jau galutiniame tiksle,ar man reikės lakstyti ir ieškoti jo per persėdimus? Bilietas pirktas vienas,ne iš atskirų vietų.
aš pati van ieko nežinau , bet kažkada kažkur skaičiau juk gausi lagaminą tik pasiekus galutinį tašką... pataisykit mane kas nors jei klystu .
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 22:40)
o kur galima pavalgyti? juk norėsis valgyt visa diena ten prabuvus
aš pati van ieko nežinau , bet kažkada kažkur skaičiau juk gausi lagaminą tik pasiekus galutinį tašką... pataisykit mane kas nors jei klystu .
aš įsivaizduoju,kad lėktuve ir manęs nemaitins,tai kokių užkandžių gal reikia pasiimti į rankinį bagažą
aš irgi kažkur girdėjau,kad taip yra,bet ar visada??
QUOTE(*charite* @ 2010 08 12, 21:31)
paprastai nereikia. BET geriausiai visada prieš atiduodant lagaminus pasitikslinti, ar lagaminą turi pasiimt kur ar ne (žinau atvejų, kai reikėjo, b dirba orouoste,tai pripasakoja). žodžiu, geriausiai pasiklaust atiduodant ir bus ramu, bet 99 proc kad nereiks niekur pačiai imt.
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 21:40)
o kur galima pavalgyti? juk norėsis valgyt visa diena ten prabuvus gerai kad pasakei busiu išsikeitus ir į latus kažkiek kad pavalgyti bent jau užtektu kai ribotas biudzetas norėtusi žinot kiek daug maž kainuoja ..vis turbūt pigiau nei lėktuve?
nu paklausiu dar karta , nors apie tai kalbėta jau N kartu vandens ir kt skysciu negaliu nešti tik iš "lauko" o praėjus apsaugą , ten nupirkus neštis į lėktuvą galiu kiek noriu buteliukų po 100ml taip?
nu ta prasme rygos orouoste kur? taigi visą dieną nebūsi. Šiaip, jei tinka sausas maistas, ta prasme sumuštiniai, tai gali pati pasiimt į lėktuvą, niekas neiko nesako (bent jau iki šiol). o kitaip praėjus rasi ten kavinių, bet kainų tikrai nežinau, nes niekada nesu valgius. paprastai aš jau einu tiesiai prie vartų, nes pusvalandis lieka, nevažiuoju baisiai anksti.
nu turėk latų, jo, nes dar maža ką,eurų nepaims.
lėktuve sumuštiniai kažkas apie 3-4 eur. karštas maistas apie 5-6 man atrodo nebepamenu dabar tiksliai.
taip, praėjus apsaugą gali jau pirkt kiek nori vandens ar kitų gėrimų, ir neštis į lėktuvą, niekas nebetikrins.
QUOTE(grange @ 2010 08 12, 22:52)
paprastai nereikia. BET geriausiai visada prieš atiduodant lagaminus pasitikslinti, ar lagaminą turi pasiimt kur ar ne (žinau atvejų, kai reikėjo, b dirba orouoste,tai pripasakoja). žodžiu, geriausiai pasiklaust atiduodant ir bus ramu, bet 99 proc kad
ačiū labai labai nes ir taip baisu,kad gali jis pasimesti kur nors,tai bent pasiteiravus dėl to, būsiu tikra,kad ne dėl mano kaltės dings,nors tikiuos taip nebus
QUOTE(*charite* @ 2010 08 12, 15:31)
greiciausiai , kad iki galo, bet registruodamasi i skrydi Vilniuj uzklausk, kad nebutu neaiskumu.
QUOTE(Lera @ 2010 08 12, 15:40)
niu tu kaip visada pagelbėji o dar taip išsamiai respekt tau
Papildyta:
Papildyta:
del kainu nezinau, bet lektuve tikrai neskaniau bus, ner blogiau nei lektuviis maistas, jau geriau tada McDonaldas oro uoste koks stengiuos is vis nevalgyt lektuvuose, nebent kai ilguose skrydziuose nemokamai duoda, tai isrankioju vaisius kokius, surius ir panasiai, bet pagrindiniai patiekalai tai fui visada kazkokie.
del vandens, jei perki praejus apsauga, tai neskis nors ir trilitrini ten viskas jau patikrinta ir jokiu apribojimu nera skysciams.
QUOTE(*charite* @ 2010 08 12, 15:48)
aš įsivaizduoju,kad lėktuve ir manęs nemaitins,tai kokių užkandžių gal reikia pasiimti į rankinį bagažą
pasiimk, maza ka ar skrydis veluos ar ka. As dazniausiai isimetu javainiu kokiu ar pan (ypac kai su vaiku skrendu tai nezinai kada pavalgysi ir kur pati kai ilgos keliones) . Grynai kad uzkasti. Neimk tik nieko kas kvepia smarkiai, nes uzdaroj erdvej labai jauciasi
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 12, 22:21)
bet pagrindiniai patiekalai tai fui visada kazkokie.
tai matyt tau nepasiseka visada tada. nors aš su airbalticu kaip ir nebeimdavau karsto, bet pvz su lufthansa kai skridom, ilgu skrydžiu, tiek pirmyn tiek atgal karštas maistas buvo labai super, ir pasirikimas iš trijų - du mėsiški, ir vegetariškas.