Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

daznai tenka skaityti, kad keliaujant iskyla problema su mazu turiu indeliais kosmetikai ir sampunui ar dar kam. taigi jei kam reikia ir nerandate tai maximose yra specialiu gal 14 mazo turiu plastikiniu indeliu rinkinukai skirti kelionems. kaina 6lt smile.gif
gal kam bus naudinga informacija.
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2010 07 09, 03:07)
Sveiki, noriu mamai padovanoti kelionę į užsienį, skristume kartu, nerimauju dėl mamos, ji niekad neskridusi ir be to yra nemazai problemų su sveikata: kraujospūdis, problemos su sirdimi, ji pati tai nebijo skristi, bet man neramu kažin ar nepakenktų skrydis sveikatai, gal kam buvo tokia situacija?

i toki klausima tiksliai gali atsakyti tik tavo mamos gydytojai, kurie ja gydo ir tiksliai jos situacija zino, kitu zmoniu patirtis cia niekuo nepades, nes situacijos ir ligos skirtingos buna. Tegu mama nueina pas gyd ir pasisneka tais klausimais.

QUOTE(kosmoone @ 2010 07 09, 12:54)
daznai tenka skaityti, kad keliaujant iskyla problema su mazu turiu indeliais kosmetikai ir sampunui ar dar kam. taigi jei kam reikia ir nerandate tai maximose yra specialiu gal 14 mazo turiu plastikiniu indeliu rinkinukai skirti kelionems. kaina 6lt smile.gif
gal kam bus naudinga informacija.

del 6 litu spaminat per kelias temas is eiles. gal geriau padovanokit kam ir gera darba padarykit, o ne siukslinkit foruma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 02, 17:31)
o ar galima dėt į rankinį bagažą pvz akių pieštuką , pudra , nu tušą bei kokį lūpų blizges,į neatims? juk tai svarbiausias dalykas kaip be jo? biggrin.gif

atsakykit gi svarbu man labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 31, 21:06)
atsakykit gi svarbu man labai  ax.gif

neatims,jeigu kiekvienas daikciukas nebus daugiau 100ml ir bus sudeta i permatoma plastikini maiseli.Tikrai nebijokite skristi,as per menesi skridau su astuoniais lektuvais,beje ir ir su Winglet,o buvau gyvenime neskridusi.Viskas praejo puikiai,be jokiu nesklandumu,pabuvau ir Rygos,Kopenhagos, Oheros Cikagoje ir Bradlei international Hartforde oro uostuose.Viskas aisku ir kaip maziems vaikams surasyta svieslentese virs nosies:)
Atsakyti
Atvaziuosiu i kauno oro uosta, kur man toliau eiti, prie kazkokio langelio? Paduoti belieta ir pasa? kas toliau? kratys bagaza? parasyta ant bileito GATE CLOSES 16:55, autobusiukas is Vln atves 16val i osta, ar ne per velu blush2.gif Ui kaip bijau visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 07 31, 21:19)
neatims,jeigu kiekvienas daikciukas nebus daugiau 100ml ir bus sudeta i permatoma plastikini maiseli.Tikrai nebijokite skristi,as per menesi skridau su astuoniais lektuvais,beje ir ir su Winglet,o buvau gyvenime neskridusi.Viskas praejo puikiai,be jokiu nesklandumu,pabuvau ir Rygos,Kopenhagos, Oheros Cikagoje ir Bradlei international Hartforde oro uostuose.Viskas aisku ir kaip maziems vaikams surasyta svieslentese virs nosies:)

ačiū už išsamu atsakymą 4u.gif

o orouoste yra kažkokių kavinių pavalgyt kaip suprantu? o kokios maždaug kainos? turbūt labai brangu? unsure.gif kalbu apie Rygos orouostą . ar maistas geras? turiu patirties apsinuodyti prieš kelionne tai db jau baisu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 02 rugpjūčio 2010 - 12:03
atrodo lig ir įdėmiai skaitau , bet vistiek biški nesuprantu , jei pirkau bilietą internetų , tai prieš važiuojant į oro uostą man reikėtu jį atsispausdinti? ar tai nebūtina? nes airbaltic tinklapį rašo juk lig ir nereikia pakaks oro uoste parodyti pasą.. kadangi man pirmas kartas lb bijau nesklandumų ...
Atsakyti
O sakykit pries kiek laiko reik i oro uosta atvykt. sako kad ir pries valanda uztenka, bet vyras pradejo gasdint kad kartais ir pries dvi atvykes gali i lektuva nespet g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 05, 10:39)
O sakykit pries kiek laiko reik i oro uosta atvykt. sako kad ir pries valanda uztenka, bet vyras pradejo gasdint kad kartais ir pries dvi atvykes gali i lektuva nespet  g.gif  doh.gif

dažniausiai būna tinklapį parašyta , kiekviena aviakompanija taiko savo reikalavimus vieni kad prieš 2,5h kiti prieš valandą... man tas neaktualu nes atvyksiu prieš 5 valandas ankščiau doh.gif

kadangi man pirmas kartas kaip ir daugumai kas kreipiasi į šią temą , tai va radau filmuką kaip daug maž viskas vyksta , ne kažin kas bet vis šis tas , filmukas
Atsakyti
Labas vakarelis,na dar toks klausimas iskilo,skrendu as ir du vaikai i IRL ,su savimi rankinio bagazo galima pasiimti visiems po 5 kg,o kaip su registruotu bagazu,ar man ji reikia pirkti,ar jis irgi kiekvienam po 20 kg nemokamai,ta prasme ieina i bilieto kaina?
Atsakyti
QUOTE(Mabel @ 2010 08 06, 17:05)
Labas vakarelis,na dar toks klausimas iskilo,skrendu as ir du vaikai i IRL ,su savimi rankinio bagazo galima pasiimti visiems po 5 kg,o kaip su registruotu bagazu,ar man ji reikia pirkti,ar jis irgi kiekvienam po 20 kg nemokamai,ta prasme ieina i bilieto kaina?

parasykit avialinijas, nes skiriasi reikalavimai.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 08 07, 01:23)
parasykit avialinijas, nes skiriasi reikalavimai.

Ryanair
Atsakyti