Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(secret_lover_ @ 2010 06 18, 16:08)
labuka  4u.gif  su savim turėsiu apie 40 000 kronų švediškų, tai gaunasi 15 000 litų, kur galima įsidėt, kad neprisikabintų prie manęs dėl tokios didelės sumos ? gal žinot kas būna, kai pagauna su didele suma ? bauda ? ar atima pinigus ?  biggrin.gif  ačiū  4u.gif

o kas trukdo uzdeklaruoti ta suma, gi moketi nieko nereikia, tik pasakai muitinej, kad tiek ir tiek turi, uzpildai popieriuka ir viso gero.
Atsakyti
Sveikos patyrusios skraiduolės smile.gif Planuoju skristi į Rusiją aplankyti tėvų, gal kas buvot nesenei ten vykę? Ar grieztai Vilniaus oro uoste tikrina? Ar galima vežti alkoholinius gėrimus (kokiu kiekiu)? Ir dar labai labai nerimauju del "juodojo beržo grybo" tongue.gif Noriu ji vežti, nes tėtis vežių serga, o iš jo gerus vaistus galima pagamint... Patarkit ar galiu ji vežt (tėvai gyvena toj pusėje, kur beržai neauga biggrin.gif) ir ar geriau būtų gabenti ciela, ar jau padarytus vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2010 06 29, 10:43)
Sveikos patyrusios skraiduolės smile.gif Planuoju skristi į Rusiją aplankyti tėvų, gal kas buvot nesenei ten vykę? Ar grieztai Vilniaus oro uoste tikrina? Ar galima vežti alkoholinius gėrimus (kokiu kiekiu)? Ir dar labai labai nerimauju del "juodojo beržo grybo" tongue.gif Noriu ji vežti, nes tėtis vežių serga, o iš jo gerus vaistus galima pagamint... Patarkit ar galiu ji vežt (tėvai gyvena toj pusėje, kur beržai neauga biggrin.gif) ir ar geriau būtų gabenti ciela, ar jau padarytus vaistus?

Del grybu, tai vesk ir perdarytus i vaistus ir cielus. As tai siulau wink.gif
Atsakyti
na va ir man nusimato pirmas paniškas mano kartas unsure.gif nieko nemoku nieko nesuprantu jaučių kaip kur Rygoj pasiklysiu ne ta padarysiu ar dar velniai žino ką padarysiu doh.gif: sad.gif

bet vat gal kas paaiškintu kas yra skrydžio segmentas? ir su kuo jis valgomas? čia už jį kaip suprantu mokėt reikia bet kas tai????
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 30, 07:38)
na va ir man nusimato pirmas paniškas mano kartas unsure.gif nieko nemoku nieko nesuprantu jaučių kaip kur Rygoj pasiklysiu ne ta padarysiu ar dar velniai žino ką padarysiu doh.gif: sad.gif

bet vat gal kas paaiškintu kas yra skrydžio segmentas? ir su kuo jis valgomas? čia už jį kaip suprantu mokėt reikia bet kas tai????

nu jau rygoj tikrai nepasiklysi wink.gif

segmentas tai viena keliones atkarpa, tarkim tu skrendi vilnius-ryga-londonas, tai tavo skrydis is dvieju segmentu 1. vilnius-ryga ir 2. ryga-londonas.
Atsakyti
hmm.. kaip ir supratau , o jei aš skrendu pvz ryga - gruzija , ta čia vienas segmentas? už ji reikia mokėt? kodėl? nieko nesuprantu (((
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 06 30, 14:43)
hmm.. kaip ir supratau , o jei aš skrendu pvz ryga - gruzija , ta čia vienas segmentas? už ji reikia mokėt? kodėl? nieko nesuprantu (((

sumoketi reikia tiek kiek kainuoja bilietas nieko atskirai. jei is rygos i gruzija skrendat be persedimo tai skaitosi vienas segmentas, jei kazkur persedate tada du.

Nelabai suprantu ko nesuprantat siaip, jei pacituotumet koki sakini, kuris jums neaiskumu kelia, butu lengviau paaiskinti viska wink.gif
Atsakyti
aš kad padidinti sau panikos priepuolius prieš skrydį , pradėjau nagrinet lėktuvus biggrin.gif na jau radau kaip daug maž atrodys lėktuvas skrendant į priekį unsure.gif o va atgal žiūriu parašyta lėktuvo tipas BOEING 737-300 (WINGLETS) ką reiškia tas winglets? gal koks bandomasis? o gal kukuruznikas? o gal tipo čia jo paskutinis skrydis????????? kas žino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 07 02, 10:50)
aš kad padidinti sau panikos priepuolius prieš skrydį , pradėjau nagrinet lėktuvus biggrin.gif na jau radau kaip daug maž atrodys lėktuvas skrendant į priekį unsure.gif o va atgal žiūriu parašyta lėktuvo tipas BOEING 737-300 (WINGLETS) ką reiškia tas winglets? gal koks bandomasis? o gal kukuruznikas? o gal tipo čia jo paskutinis skrydis????????? kas žino? unsure.gif

o tai kam sau panika kelt? megstat adrenalina ? bigsmile.gif doh.gif
cia tiesiog lektuvo modelis thumbup.gif
Beje bijonciom skrist galiu pasakyti tik viena dalyka - kur kas mirs nenuspesi schmoll.gif ar lektuvas nukris ar eidami paslisit ant banano zieves lotuliukas.gif Svarbiausia atispalaiduot ir bandyt gauti malonuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2010 07 02, 11:22)
o tai kam sau panika kelt? megstat adrenalina ?  bigsmile.gif  doh.gif
cia tiesiog lektuvo modelis  thumbup.gif
Beje bijonciom skrist galiu pasakyti tik viena dalyka - kur kas mirs nenuspesi  schmoll.gif ar lektuvas nukris ar eidami paslisit ant banano zieves  lotuliukas.gif  Svarbiausia atispalaiduot ir bandyt gauti malonuma  blush2.gif

adrenalina??? " labai " , kai visa gyvenimą sakiau sakiau į lėktuvą tik su narkozė ..o dabar teks skristi ..mamamija ... kaputas bus man.. šakės su šakutėm bus , man nuotykis iki rygos oro uosto bus nuvaryti , o čia dar į lėktuva paskui blink.gif mirtis alyvose , jau matau save nualpusia , apsipilusia kraujais iš kokios nosies ar kas ten dar atsitinka lėktuvui kilant? aj apsivėmusia ir ttttt jetau mano už ką man taip???????? verysad.gif pirma karta ir viena dar.... ehhhh.... kirdyk man .. aš ne mirt bijau o tu visu blogumu unsure.gif

o kokiose lektuvuose mažiausiai jaučiasi blogumai? ar nėra skirtumo?
Papildyta:
net į raidės nepataikau kai rašau apie skrydį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 02 liepos 2010 - 11:46
o ar galima dėt į rankinį bagažą pvz akių pieštuką , pudra , nu tušą bei kokį lūpų blizges,į neatims? juk tai svarbiausias dalykas kaip be jo? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu mamai padovanoti kelionę į užsienį, skristume kartu, nerimauju dėl mamos, ji niekad neskridusi ir be to yra nemazai problemų su sveikata: kraujospūdis, problemos su sirdimi, ji pati tai nebijo skristi, bet man neramu kažin ar nepakenktų skrydis sveikatai, gal kam buvo tokia situacija?
Atsakyti