Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

Po keliu savaiciu zadam skrist i Kreta. Man tai bus pirmas skrydis po nemazai metu pertraukos, dukrai - pirmas, tai dabar siek tiek panikuojam. Vat kilo klausimas: jei su savimi kaip rankini bagaza imu kuprine ir rankine, tai jos kartu turi nevirsyt 5kg ir ar taip is vis daryt galima? O jei mes dviese ir ta kuprine sveria 6kg, tai ar imanoma ta kuprine "pavadint" bendru rankiniu bagazu? Ir dar del skysciu norejau paklaust: i lektuva negalima nesti jokiu skysciu ar kaip? (net mineralinio pvz.?) O jei man knieti isidet bent maza buteliuka, tai net ir i registruojama bagaza negalima? Ar galima imti vaistu i lagamina? Ar normuoja maisto kieki (daugiau lagamine)? Ar verta pirkt lagamina kelionei? (kol kas turim tik dideli kelioni krepsi, tai ar jei ji pasiimtumem nebutu problemu? doh.gif ) Na, tikiuosi viskas bus gerai... blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif uz 3savaiciu skrendu i niujorka, su persedimu Frankfurte(Vokietija), jei esate kuri nors buvusi, o gal turejote toki pat marsruta? gal galetumet papasakoti kaip ten viskas, ar nesunku susiorientuoti ir pan, gal but turite sio oro uosto nuotrauku?tebedabar nezinau tikslaus aerouosta pavad, Hanas galbut unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! mirksiukas.gif greitai isskrendu i Londona ir norejau paklausti gal ir nelabai svarbiu klausimu bet man labai aktualiu blush2.gif smile.gif As nesioju lesius ir reikia veztis ta skysti jiems nuvalyti, bet esu girdejusi kad negalima nestis i lektuva jokiu skysciu. Prasau patarkite, nes as skrisiu tik antra syki tai nelabai ka zinau... doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dancii @ 2010 06 09, 05:14)
sveikutes 4u.gif  uz 3savaiciu skrendu i niujorka, su persedimu Frankfurte(Vokietija), jei esate kuri nors buvusi, o gal turejote toki pat marsruta? gal galetumet papasakoti kaip ten viskas, ar nesunku susiorientuoti ir pan, gal but turite sio oro uosto nuotrauku?tebedabar nezinau tikslaus aerouosta pavad, Hanas galbut  unsure.gif

siaip oro uostas labai labai didelis ir gan klaidus. Jei tavo antras skrydis is to pacio terminalo tai nieko tokio, bet jei is kito, tai reikes ilgai ir nuobodziai eiti eiti eiti. Bet visur yra zenklai ir aisku ten viskas tik butent ejimo daug.

QUOTE(SmalsiojiMamyte @ 2010 06 09, 07:43)
Sveikos mamos!  mirksiukas.gif greitai isskrendu i Londona ir norejau paklausti gal ir nelabai svarbiu klausimu bet man labai aktualiu  blush2.gif  smile.gif As nesioju lesius ir reikia veztis ta skysti jiems nuvalyti, bet esu girdejusi kad negalima nestis i lektuva jokiu skysciu. Prasau patarkite, nes as skrisiu tik antra syki tai nelabai ka zinau...  doh.gif  smile.gif

i lektuva su savim gali imti iki 100ml sio skyscio, o i registruojama bagaza gali deti kiek tik nori.
Atsakyti
Norejau paklaust del rankinio bagazo. Tai va, jei turiu su savimi kuprine ir rankine tai ju abieju svoris neturi virsyti 5kg? Ar tik kuprines negali? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2010 06 11, 10:45)
Norejau paklaust del rankinio bagazo. Tai va, jei turiu su savimi kuprine ir rankine tai ju abieju svoris neturi virsyti 5kg? Ar tik kuprines negali?  blush2.gif

viskas priklauso nuo avialiniju, kuriom skrendi, nes kai ju nepaminejai tai atsakymo tikslaus nepasakys niekas.
Atsakyti
pasakykite tiesa ar reikia tevelio sutikimo,jeigu mama su nepilnamete dukra skrndame i jav be tevelio,dviese
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 06 11, 14:43)
pasakykite tiesa ar reikia tevelio sutikimo,jeigu mama su nepilnamete dukra skrndame i jav be tevelio,dviese

tikrai nereikia, nei JAV nei LT pasienieciai nereikalauja jokiu sutikimu.
Atsakyti
QUOTE(dancii @ 2010 06 09, 11:14)
sveikutes 4u.gif  uz 3savaiciu skrendu i niujorka, su persedimu Frankfurte(Vokietija), jei esate kuri nors buvusi, o gal turejote toki pat marsruta? gal galetumet papasakoti kaip ten viskas, ar nesunku susiorientuoti ir pan,

niu jau pasakė, kad Frankfurto orouostas didžiulis, ir aš nepaguosiu, jis nemažas biggrin.gif
Tikiuos laiko turi nemažai tarp skrydžių, na bent valandą?
o šiaip, nepanikuot, ir sekt užrašus, jei kas neaišku, klaust, visi ten darbuotojai geranoriški, padės, o ir šiaip, užsitvirtinimui gali paklaust.
man reikėjo persėst ir kai skridom į Etiopiją, turėjau nepilnas dvi valandas, bet ėjau ėjau ėjau, galvojau kad jau nedaeisiu, rodyklės rodo ir daugiau staiga atrodo kad jos dingo doh.gif nebėra man reikiamos raidės, pasirodo suko į liftą, bet nebuvau tikra,dar paklausiau. o lifte ir nebuvo aišku ką spaust, nuvažiavom visi ne ten kur reikia, na bet grįžom aukštu žemyn ir tada jau buvo aišku.tai geriausia visur pasiklaust, mokėt už tai nereikia.ir nepanikuot.

Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 06 11, 22:17)
viskas priklauso nuo avialiniju, kuriom skrendi, nes kai ju nepaminejai tai atsakymo tikslaus nepasakys niekas.

Avialinijos, kuriomis skrendu, raso kad max 5kg rankinio bagazo. Tai vat nedaugiau 5kg turi buti kartu sudejus rankines ir kuprines svori? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2010 06 14, 01:46)
Avialinijos, kuriomis skrendu, raso kad max 5kg rankinio bagazo. Tai vat nedaugiau 5kg turi buti kartu sudejus rankines ir kuprines svori?  blush2.gif

tai turi but parasyta gi kiek rankinio bagazo vienetu leidzia. jei raso, kad vienas iki 5kg tai reiskia vienas, jei raso, kad 5kg rankinis plius rankinukas, kompo krepsys ar dar kazkas tai taip ir yra.

QUOTE(Paslaptis* @ 2010 06 18, 13:43)
o gal kas patartu apart airbaltic gal yra pigesnių patikimu aviakompaniju? nes labai jau lupa airbaltik (((( P.S skrydžiui ne Europos teritorijoj reikia...

nu tai jei ne europoj reikia tai parasykit kur, gi pigios avialinijos yra skirtingos Afrikos, Amerikoj ar Azijoj smile.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif su savim turėsiu apie 40 000 kronų švediškų, tai gaunasi 15 000 litų, kur galima įsidėt, kad neprisikabintų prie manęs dėl tokios didelės sumos ? gal žinot kas būna, kai pagauna su didele suma ? bauda ? ar atima pinigus ? biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti