Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(rasa-klaipeda @ 2010 05 16, 15:33)
Skrydzio laikai rasomi vietos laiku smile.gif pavyzdziui, Ryga, kaip ir Lietuva yra +2 laiko juostoj, o Baku +4 val laiko juostoj. Tai vadinas jei rygoj tarkim db yra 4 val dienos, tai Baku 6val vakaro. Jei pati nesusimaisiau  ax.gif

na taip Baku ir Lietuvos laiko skirtumas yra dvi valandos jei pas mus 12 ten 14h... bet vistiek tai reiškia jei matuot mūsų laikų viską tai būtu taip , iš rygos išskrenda 17:40 o baku bus 19:40 ? ( čia jeigu skrystu pagal mūsų laika ir skristu apie 3,5h) atmetus dvi valandas atskristu 21:35 ? ar taip? o Latvijoj laikas kaip mūsų ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptis*: 16 gegužės 2010 - 16:03
QUOTE(Paslaptis* @ 2010 05 16, 10:02)
na taip Baku ir Lietuvos laiko skirtumas yra dvi valandos jei pas mus 12 ten 14h... bet vistiek tai reiškia jei matuot mūsų laikų viską tai būtu taip , iš rygos išskrenda 17:40 o baku bus 19:40 ? ( čia jeigu skrystu pagal mūsų laika ir skristu apie 3,5h) atmetus dvi valandas atskristu 21:35 ? ar taip? o Latvijoj laikas kaip mūsų ane?

taigi raso, kad Baku lektuvas leisis vietiniu laiku po 23val. visi laikai surasyti vietiniais laikais, jei skirtumas 2val tarp laiko juostu, tai LT laiku tai bus po 21val.
Atsakyti
Sveiki... noreciau suzinot kaip visx vyksta skrendant.. skrisiu pirma karta is vilniaus i amsterdama per air baltic kompanija... net neisivaizduoju kaip ten su kalba ar lb krecia del bagazo... bukit geri papsakokit smulkiai kaip kas... aciu lb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orile @ 2009 11 27, 20:05)
Manau, visus pirmą kartą skrendančius kamuoja tokios baimės. Bet jaudintis tikrai nėra ko  schmoll.gif tuo labiau, jei angliškai mokate. Pasą, bilietą laikykite šalia savęs ir niekur neskubėkite. Tiesiog sekite paskui minią. Vietos, kiek prisimenu RyanAir bilietuose nėra nurodytos, todėl galima sėstis bet kur. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad patogiausia sėstis ties avarinių išėjimų durimis, nes ten daugiausia vietos kojoms (nes šiaip jau RyanAir'o lėktuvuose kėdės tikrai labai arti viena kitos, ir jeigu kas turi problemų su kelių sąnariais, tos kelios valandos iki Anglijos ar Airijos gali tapti tikra kančia  wacko.gif ). Kaune iki lėktuvo tikriausiai reiks paėjėti, nes atstumai tikrai nedideli, o Anglijoje jei atstumas nemažas, tuomet iki terminalo pavėžins autobusas ar net keli.
Dar tikrai LABAI rekomenduočiau kaip nors pažymėti savo lagaminus (išsiskiriančiais lipdukais ar juostelėmis), nes savo kailiu patyriau didelį stresą kai tik išėjusi iš terminalo atidariau ir pamačiau, kad lagaminas ne mano  blink.gif swoon.gif mega_shok.gif

noriu paklausti,nes pirmą syk skrendu kaip orentuotis kauno oro uoste?Skrisiu su rankiniu bagažu ar reik stot į bendrą eilę ar eit atskirai?Atvykus eit iškart į antrą aukštą ?Jei gali parašyk orouosto procedūrą?Būsiu dėkinga.
Atsakyti
Ka daryti ,atsauke Air Baltic mano skrydi is Vilniaus i Kopenhaga ir atgal,o man dar reika pasiekti Cikaga, nes skrydis tai jungtinis buvo.Ka daryti,kokios priezastys juos paskatino taip pasielgti?Ar man priklauso kompensacija?Skrydis buvo birzelio pabaigoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 05 21, 11:36)
Ka daryti ,atsauke Air Baltic mano skrydi is Vilniaus i Kopenhaga ir atgal,o man dar reika pasiekti Cikaga, nes skrydis tai jungtinis buvo.Ka daryti,kokios priezastys juos paskatino taip pasielgti?Ar man priklauso kompensacija?Skrydis buvo birzelio pabaigoje  verysad.gif

kaip ir sakiau kitoj temoj, kuo greiciau reikia skambinti i agentura, per kuria pirkot bilietus, jie turetu pagelbet. Kompensacija nezinau ar priklausytu, bet pasiulyti kita marsruta kaip patekti i Cikaga jie privalo, kadangi skrydis jungtinis.
Atsakyti
Dėl Kaunas - Ryga (oro uostas)
http://www.simpleexpress.eu/en

O man liepos mėnesį pirmas kartas lėktuvu blush2.gif .
Ištrauka iš AirBaltic:
"Registruotasis bagažas: mokant už bagažą kartu su skrydžio bilietu airBaltic.com svetainėje skrydžiui į vieną pusę taikomas EUR 15 / LTL 50 mokestis už kiekvieną registruotą bagažo vienetą".

Suprasti, kad paieškos metu į rodomą kainą registruoto bagažo mokestis? Perkant bilietą atskirai nurodyti?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif . As vel su savo klausimais.
Paaiskinkit jus man... Kai atskrendi i JAV islipi is lektuvo, praeini pasu kontrole, pasiemi bagaza ir eini muitine su tais cemodanais? Taip gaunas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 25 gegužės 2010 - 12:34
QUOTE(Oksana76 @ 2010 05 25, 06:34)
Sveiki  4u.gif . As vel su savo klausimais.
Paaiskinkit jus man... Kai atskrendi i JAV islipi is lektuvo, praeini pasu kontrole, pasiemi bagaza ir eini muitine su tais cemodanais? Taip gaunas?

taip, pirma pasu kontrole, tada pasiimi lagaminus ir eini per muitine su jais, o toliau jau arba iseini arba keliauji i sekanti skrydi.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

turiu malonia zinia sau,19 diena skrendu i ispanija. man tai pirmas kartas,todel nzn kaip reikia elgtis atsidurus oro uoste. mane nuves i ryga,bileitus atsispausdinsiu jau rytoj arba pirmadieni. ar galite man pasakyti i siuos klausimus,nes kiek skaiciau temose neradau nieko.
1.nuvykus i oro uosta ir registruojantis skrydziui ar ten tik viena registartura yra? ar lengvai pamatysiu?
2. kai prisiregistruoju kas tada? kur eini?
3.kai eini per patirkrinimus ar reikia viska issisekti auskarus,grandilnele? dirzas taip pat?sapnavau ar ne,kad lektuve ir batus reikia nusimauti (cia tai geda) bet pirma karta noriu zinoti viska.
4.kai pakliuni i laikiamaji ar is ten tik i tau skirta lektuva? ar visi zmones ten eina nesvarbu kur skrydis?
blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif padekit man mergaites,pasimesiu is streso!!!
Papildyta:
ir dar pamirsau,kaip su persedimai ,persedimas man briuselyje. seip galvoju argi leis kasnors pasiklysti? patarkita ka isidemeti turiu.
Atsakyti
QUOTE(Laurike24 @ 2010 06 04, 08:54)
sveikos mergaites  4u.gif

1.nuvykus i oro uosta ir registruojantis skrydziui ar ten tik viena registartura yra? ar lengvai pamatysiu?
2. kai prisiregistruoju kas tada? kur eini?
3.kai eini per patirkrinimus ar reikia viska issisekti auskarus,grandilnele? dirzas taip pat?sapnavau ar ne,kad lektuve ir batus reikia nusimauti (cia tai geda) bet pirma karta noriu zinoti viska.
4.kai pakliuni i laikiamaji ar is ten tik i tau skirta lektuva? ar visi zmones ten eina nesvarbu kur skrydis?
blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif padekit man mergaites,pasimesiu is streso!!!
Papildyta:
ir dar pamirsau,kaip su persedimai ,persedimas man briuselyje. seip galvoju argi leis kasnors pasiklysti? patarkita ka isidemeti turiu.

1. Nuvykus i oro uosta paprastai tik iejus buna toks didelis ekranas, kuriame surasyti visi skrydziai ir prie kurios "kasos" i juos reikia registruotis. tada jau kai pamatysi savo skrydi, ir kasos numeri reikia link jo ir eiti (tas pats bus ir persedime Briuselyje). Paprastai oro uostai buna pritaikyti turistams, juose lengva orientuotis, pilna nuorodu, be to visada gali paklausti.

2. Po registracijos, tavo kelioninis bagazas keliaus i lektuva, o tu pati gali pasiklausti registratores, pro kuruos vartelius reikes eiti.

3. Pries lipant i lektuva patikrins tavo rankini bagaza - geriau jame netureti jokiu gerimu buteliuku, kosmetikos, ar panasiai. auskaru grandineliu nusiimti nereikia. Dirza kaip kada (priklauso nuo darbuotoju smile.gif. Batu irgi turbut nereikes nusiauti, kadangi vasarine avalyne lengva ir viskas ten su ja aisku, nieko ten nepaslepsi smile.gif.

4. Perejus sita patikrinima pakliuni i laukiamaji, ir is ten jau paprastai buna tik vienerios durys i tavo lektuva. Na je ipasitaikys laukiamasis su keletu duru, ta ieik pro tas virs kuriu matysi savo miesto, kur skrendi uzrasa biggrin.gif.

5. Atvykus i vieta, jeigu nelabai orientuojiesi oro uoste svarbu nepamesti savo lektuvo keleiviu ir eiti ten kur eina jie smile.gif - jie nuves prie bagazo atsiemimo smile.gif.

O siaip pagrindinis patarimas - tureti geroka laiko rezerva (geriau jau palaukti ilgia unegu blaskytis ir strasuoti "veluoju veluoju...", i oro uosta atvykti bent jau pora val pries skrydi. Ir nebijoti prasyti zmoniu pagalbos jeigu kazko nesupranti smile.gif. Viskas tikrai bus gerai smile.gif
Atsakyti
aciu,kad man patarete,zinau,kad viskas bus gerai,susidraugausiu su kuo nors ir man pades,juk bus ir lietuviu smile.gif bent jau taip tikiuosi. o jei skrydis mano 11 val tai kada as rygoje turiu jau buti?
Atsakyti