Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 05 09, 13:58)
neprase bendrai isjungti visus el prietaisus ar tik fligh mode funkcijos?

Nelabai supratau klausimo smile.gif Ausyse turejau ausines, fotikas rankose. Nieko nesake, bet tikrai mate, kad naudoju. O salia sedejusio vyriskio paprase isjungti laptopa. Bendriau nezinau, ko prase: isjungti ar pasideti.
Atsakyti
Kiek man teko susidurti, kilimo ir leidimosi metu VISI elektroniniai prietaisai turi būti išjungti. O skrydžio metu galima naudotis mp3 grotuvais, fotoaparatais ir kompiuteriais. Mobiliais telefonais galima naudotis tik tuo atveju, jei įjungta flight mode funkcija, o šiaip jie turi būti išjungti visos kelionės lėktuvu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyva_ugnis: 09 gegužės 2010 - 17:51
QUOTE(gyva_ugnis @ 2010 05 09, 18:50)
Kiek man teko susidurti, kilimo ir leidimosi metu VISI elektroniniai prietaisai turi būti išjungti.

Ane ? smile.gif Visi visi ? Kai neuzilgo skrisiu, butinai paklausiu mirksiukas.gif Nes kazkaip abejoju, kad laikrodis 'ant batareiku' ar sirdies stimuliatorius gali itakoti lektuvo kilima ar nusileidima.
Siaip neturiu nieko pries isjungima, tik nereikia perlenkti lazdos smile.gif
Atsakyti
Skrisiu iš Rygos į Veneciją.Įdomu butu suzinoti ar ar galiu neštis 2 vnt.rankinio bagažo(pvz.rankinė ir nedidelis lagaminas)Svoris neviršytų 5 kg
Atsakyti
Kita savaite skrisiu is Vilniaus i Londona, kadangi bus pirmas mano skrydis, iskilo toks klausimas - ar galiu i registruota bagaza deti peroksida plauku dazams ir plauku dazus? blush2.gif Kiek internete skaitau, tai visai susipainiojau, nes raso kad lyg ir negalima peroksido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2010 05 10, 17:24)
Kita savaite skrisiu is Vilniaus i Londona, kadangi bus pirmas mano skrydis, iskilo toks klausimas - ar galiu i registruota bagaza deti peroksida plauku dazams ir plauku dazus? blush2.gif Kiek internete skaitau, tai visai susipainiojau, nes raso kad lyg ir negalima peroksido doh.gif

galima, kodėl nusprendėt, kad ne? g.gif
Aš vežiau ir dažus ir peroksidą registruotam, viskas gerai, svarbu, kad gerai užsukta viskas, kaip ir su visais skysčiais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(REGINA1662 @ 2010 05 10, 13:11)
Skrisiu iš Rygos į Veneciją.Įdomu butu suzinoti ar ar galiu neštis 2 vnt.rankinio bagažo(pvz.rankinė ir nedidelis lagaminas)Svoris neviršytų 5 kg

aš visada vežuosi kuprinę ir rankinę nemažą ir nieko, nieks nė žodžio nepasakė (o skraidyt tenka tikrai dažnai), tik vieną kartą (skrendant ryanair) užkliuvau dėl to, tai teko rankinę susikišti į kuprinę, tada jau praleido blush2.gif
gal čia nuo avialinijų priklauso ir nuo konkretaus tuo metu dirbančio žmogaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(REGINA1662 @ 2010 05 10, 08:11)

bagazas priklauso nuo konkreciu avialiniju.
Atsakyti
šiandien sužinojau pasirodo iš Kauno nėra tiesioginio autobuso į Rygos oro uostą nu linksma doh.gif o kaip man iki jo ten nusigauti? ir taip lengvam šoke ir panikoj esu nes pirma karta viena keliausiu išvis kur nors o čia dar...
Atsakyti
Planuoju savaitelei į Londoną... žinoma, jei vulkanai "neprispjaudys" sad.gif
Noriu paklausti - ar galiu į rankinį bagažą ( kuprinę) susidėti maistą (sausas sriubas, mėsytės vakumuose, džiovintų vaisių ir t.t)? Neatims? ar geriau į registruotą bagažą? Skrendu su airbaltic'u.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2010 05 16, 00:56)
Planuoju savaitelei į Londoną... žinoma, jei vulkanai "neprispjaudys" sad.gif
Noriu paklausti - ar galiu į rankinį bagažą ( kuprinę) susidėti maistą (sausas sriubas, mėsytės vakumuose, džiovintų vaisių ir t.t)? Neatims? ar geriau į registruotą bagažą? Skrendu su airbaltic'u.

kiek teko pasidoėt tai galima , negalima tik nieko kur yra skysčiai pvz marinuoti agurkai ir tttt na ir gerimu , gerimus galima bus nusipirkt spec parduotuvei po 100ml buteliukas ir neštis į lektuvą ..
Atsakyti
žmonės nu paaiškinkit jus man nesusipratėlei nes jau nieko nebe suprantu doh.gif

kai prašiaufirmos juk pasiūlytu man pigiausius variantus bilietu na man siūle bet kelionės laiką nurodė max 3,5h o kodėl kai žiūriu tinklapiuose tai man neregeta laiką rodo unsure.gif

ar teisingai suprantu tai juk iš Rygos lėktuvas išskristu 17:40 o Baku būtu 23:35 ??? blink.gif tai juk gaunasi apie 6 valandos unsure.gif

vnž nieko nesuprantu padėkit išsaiškint...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paslaptis* @ 2010 05 16, 14:59)
žmonės nu paaiškinkit jus man nesusipratėlei nes jau nieko nebe suprantu  doh.gif

kai prašiaufirmos juk pasiūlytu man pigiausius variantus bilietu na man siūle bet kelionės laiką nurodė max 3,5h o kodėl kai žiūriu tinklapiuose tai man neregeta laiką rodo  unsure.gif

ar teisingai suprantu tai juk iš Rygos lėktuvas išskristu 17:40 o Baku būtu 23:35 ???  blink.gif  tai juk gaunasi apie 6 valandos  unsure.gif

vnž nieko nesuprantu padėkit išsaiškint...

user posted image

Skrydzio laikai rasomi vietos laiku smile.gif pavyzdziui, Ryga, kaip ir Lietuva yra +2 laiko juostoj, o Baku +4 val laiko juostoj. Tai vadinas jei rygoj tarkim db yra 4 val dienos, tai Baku 6val vakaro. Jei pati nesusimaisiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa-klaipeda: 16 gegužės 2010 - 14:39