QUOTE(Oksana76 @ 2010 05 07, 12:22)
Grynu vesimes tik doleriais, jei pritruksim mokesim kortele , tam paciam kopenhagos oro uoste jei i kokia kavine uzsukus mokesim kortele, nes jei atmes graza tai gausit Danijos kronom ... o paskui kur jas kisti... . Ir dar del korteliu klausiau Swedbanke, tai atsake ten gali priimti korteles (USA bankuose ta prasme) o gali ir ne.. cia sake nuo banko priklauso . Atsiskaitant uz paslaugas jokio mokescio nera, o jei gryninsit pinigus tai 2% mokestis bus.
Ir dar del bagazo. Pirkau bilietus internetu, o atsimti vaziavau i Baltic Clipper. Konsultante iskarto klause ar mokesiu dabar uz registruota bagaza ar oro uoste... nors perkant bilieta buvo parasyta jog kaina YRA SU VISAIS MOKESCIAIS. Paskambinus i Airbaltic pasake jog uz registruota bagaza jau esame susimokeje... tai vat sakau ir lupa is zmoniu pinigelius...
Ir dar kiek suprantu skrysite taip pat su Airbalticu, tai dar nepamirskite kad jie lupa oro uoste uz registracija 5 eurus, bet jei turite BaiticMiles kortele moketi nereikes (pries registracija reikes parodyti kortele ir vsio).
Virtualiai po Kopenhagos oro uosta galima pasidairyti STAI CIA (tik man pvz su Operos narsykle neatsidaro sis puslapis, o su Exploreiu viskas veikia)
Ir dar del bagazo. Pirkau bilietus internetu, o atsimti vaziavau i Baltic Clipper. Konsultante iskarto klause ar mokesiu dabar uz registruota bagaza ar oro uoste... nors perkant bilieta buvo parasyta jog kaina YRA SU VISAIS MOKESCIAIS. Paskambinus i Airbaltic pasake jog uz registruota bagaza jau esame susimokeje... tai vat sakau ir lupa is zmoniu pinigelius...
Ir dar kiek suprantu skrysite taip pat su Airbalticu, tai dar nepamirskite kad jie lupa oro uoste uz registracija 5 eurus, bet jei turite BaiticMiles kortele moketi nereikes (pries registracija reikes parodyti kortele ir vsio).
Virtualiai po Kopenhagos oro uosta galima pasidairyti STAI CIA (tik man pvz su Operos narsykle neatsidaro sis puslapis, o su Exploreiu viskas veikia)
Aciu uz info,mano skrydis tuo paciu marsrutu 06:40 is Vilniaus. lektuve net savo vieta zinau,kur sedesiu,susiradau lektuvo plana,bus idomu gyvai pamatyti Tiek klausimu vis kyla, pvz, pildant lektuve popierius yra pildoma boarding city ,skrydzio nr,tai cia kuri ar Vilniaus ar Kopenhagos reikes irasyt i.