Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

Sveiki,

birzelio 1 diena isskrendu is palangos oro uosto marsrutu palanga-kopenhaga-mancesteris. Tai bus mano pirmas skrydis lektuvu ir pirmas apsilankymas oro uostuose. Baisoka kazkaip, keliausiu viena, baisu pasimest kopenhagoj.. Gal kas esate buve Kopenhagos oro uoste, zinote kokia ten tvarka? smile.gif Busiu dekinga uz atsakyma
Atsakyti
birželio 13 skrendu į Angliją. Pirmą kartą, bijau baisiai. Nežinosiu nei kur eit nei ką daryt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 05 05, 17:29)
birželio 13 skrendu į Angliją. Pirmą kartą, bijau baisiai. Nežinosiu nei kur eit nei ką daryt.. doh.gif

Is kokios oro uosto skrisi ir i koki miesta? smile.gif
Atsakyti
Iš Vilniaus oro uosto, į Londoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2010 05 05, 09:38)
Sveiki,

birzelio 1 diena isskrendu is palangos oro uosto marsrutu palanga-kopenhaga-mancesteris. Tai bus mano pirmas skrydis lektuvu ir pirmas apsilankymas oro uostuose. Baisoka kazkaip, keliausiu viena, baisu pasimest kopenhagoj.. Gal kas esate buve Kopenhagos oro uoste, zinote kokia ten tvarka? smile.gif Busiu dekinga uz atsakyma

kaip ir visuose kituose. pirmiausia Palangoj pasiklausk ar tau reikes isiregistruoti is naujo i sekanti skrydi kopenhagoje.

-jei ne, islipus is lektuvo susirask artimiausias svieslentes ir pasiziurek is kuriu vartu skrenda lektuvas i Manchesteri, isitikink, kad tai tavo avialinijos, o ne kokios kitos, ir pagal oro uosto zenklus laisvai matysi, i kuria puse eiti, kad rasti reikiamu vartu numeri.

-jei taip, tai islipus is lektuvo Kopenhagoj susirask reikiamu avialiniju registracija ir uzsiregistruok i skrydi, jie pasakys is kuriu vartu isskrisi.

Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 05 05, 21:33)
kaip ir visuose kituose. pirmiausia Palangoj pasiklausk ar tau reikes isiregistruoti is naujo i sekanti skrydi kopenhagoje.
Aha..aha... mes skrendam geguzes 29 is Vilniaus i Chacaga per Kopenhaga  thumbup.gif
-jei ne, islipus is lektuvo susirask artimiausias svieslentes ir pasiziurek is kuriu vartu skrenda lektuvas i Manchesteri, isitikink, kad tai tavo avialinijos, o ne kokios kitos, ir pagal oro uosto zenklus laisvai matysi, i kuria puse eiti, kad rasti reikiamu vartu numeri.

-jei taip, tai islipus is lektuvo Kopenhagoj susirask reikiamu avialiniju registracija ir uzsiregistruok i skrydi, jie pasakys is kuriu vartu isskrisi.

Aciu jums MichGirl uz vertingus atsakymus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zozicka @ 2010 05 05, 21:30)
klausiau kitoje temoje, bet pasikartosiu,ar yra skrendanciu is Vilniaus i Cikaga per Kopenhaga birzelio 22d. Berods Oksana 76 minejo, kad skris birzeli siuo marsrutu

Aha, aha mes skrendam is Vilniaus i Chicaga per Kopenhaga geguzes 29 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,Oksana 76,
labai lauksiu, kada pasidalinsit ispudziais kaip sekesi , tai gal man ramiau bus pries skrydi,nes taip pat neramu ar reikes per nauja Kopenhagoje registruotis,ar neprailgs 8 val laukti kito skrydzio ir vis kita, ir dar labai neramu kaip ten pacioje Cikagoje pokalbis vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 05 05, 21:33)

Agenturoj sake kad reikes paciai kopenhagoje registruotis skrydziui i mancesteri, tik palangoj uzregistruoti savo bagaza iskart iki mancesterio.. labiausiai bijau kad nepamestu mano bagazo.. Skrisiu anksti ryte, tai kai nusileisiu kopenhagoj jau bus prasidejes registravimas skrydziui i mancesteri, todel reikes pasiskubinti.. smile.gif O gal kas esate naudojesi self check-in aparatais? Gal su jais greiciau?
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2010 05 06, 09:21)
Agenturoj sake kad reikes paciai kopenhagoje registruotis skrydziui i mancesteri, tik palangoj uzregistruoti savo bagaza iskart iki mancesterio.. labiausiai bijau kad nepamestu mano bagazo.. Skrisiu anksti ryte, tai kai nusileisiu kopenhagoj jau bus prasidejes registravimas skrydziui i mancesteri, todel reikes pasiskubinti.. smile.gif  O gal kas esate naudojesi self check-in aparatais? Gal su jais greiciau?

jei eile prie gyvo zmogaus bus tai tada su aparaciuku greiciau, jei zmoniu nera arba beveik nera tai jokio didelio skirtumo nera.
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 05 06, 16:13)
labas,Oksana 76,
labai lauksiu, kada pasidalinsit ispudziais kaip sekesi , tai gal man ramiau bus pries skrydi,nes taip pat neramu ar reikes per nauja Kopenhagoje registruotis,ar neprailgs 8 val laukti kito skrydzio ir vis kita, ir dar labai neramu kaip ten pacioje Cikagoje pokalbis vyksta g.gif

Sveiki. O as jau galvojau, kad cia viena tokia bijanti esu blush2.gif . Mane taip pat tokie klausimai domina doh.gif . na bet kai busim Chicagoje, parasysiu... kaip ten buvo su registracija ir pokalbiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 05 07, 09:51)
Sveiki. O as jau galvojau, kad cia viena tokia bijanti esu  blush2.gif . Mane taip pat tokie klausimai domina  doh.gif . na bet kai busim Chicagoje, parasysiu... kaip ten buvo su registracija ir pokalbiu  4u.gif

man vyras patare su metro vaziuoti iki Kopenhagos centro pasidairyti,trunka gal apie 10min,bet as gal nekisiu nosies is oro uosto.Kituose forumuose skaiciau,kad Kastrupo oro uosta galima per valanda skersai isilgai ismaisyti.Tai jei gerai suprantu skrendant reikia tureti ESTA, pasa, elektronini bilieta, registruojamo bagazo iki 23 kg,rankinio iki5 kg,grynuju eurais,doleriais,bei kreditines manau master card ir visa tinkamos atsiskaityti JAV.
Atsakyti
QUOTE(zozicka @ 2010 05 07, 10:34)
Tai jei gerai suprantu skrendant reikia tureti ESTA, pasa, elektronini bilieta, registruojamo bagazo iki 23 kg,rankinio iki5 kg,grynuju eurais,doleriais,bei kreditines manau master card ir visa tinkamos atsiskaityti JAV.

Grynu vesimes tik doleriais, jei pritruksim mokesim kortele ax.gif , tam paciam kopenhagos oro uoste jei i kokia kavine uzsukus mokesim kortele, nes jei atmes graza tai gausit Danijos kronom doh.gif ... o paskui kur jas kisti... doh.gif. Ir dar del korteliu klausiau Swedbanke, tai atsake ten gali priimti korteles (USA bankuose ta prasme) o gali ir ne.. cia sake nuo banko priklauso doh.gif. Atsiskaitant uz paslaugas jokio mokescio nera, o jei gryninsit pinigus tai 2% mokestis bus.
Ir dar del bagazo. Pirkau bilietus internetu, o atsimti vaziavau i Baltic Clipper. Konsultante iskarto klause ar mokesiu dabar uz registruota bagaza ar oro uoste... nors perkant bilieta buvo parasyta jog kaina YRA SU VISAIS MOKESCIAIS. Paskambinus i Airbaltic pasake jog uz registruota bagaza jau esame susimokeje... tai vat sakau ir lupa is zmoniu pinigelius...
Ir dar kiek suprantu skrysite taip pat su Airbalticu, tai dar nepamirskite kad jie lupa oro uoste uz registracija 5 eurus, bet jei turite BaiticMiles kortele moketi nereikes (pries registracija reikes parodyti kortele ir vsio).

Virtualiai po Kopenhagos oro uosta galima pasidairyti STAI CIA (tik man pvz su Operos narsykle neatsidaro sis puslapis, o su Exploreiu viskas veikia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 07 gegužės 2010 - 10:26