Sveikos keliautojos
Mano draugė gyvena ir dirba Briuselyje.Nori,kad ją aplankyčiau,nupirko bilietus,atsiuntė internetu.Man liepė tik atsispausdint juos ir su tuo lapu važiuot,registruotis ir skrist.Kita draugė,kuri atspausdino man tuos bilietus,kažkaip subalamutino mane ,kad susižinočiau viską,netgi parodyčiau iš anksto,o ne prieš skrydį.Dabar jau aš pasimetus Gal kas žinot,daugiau ir galit pakomentuot.Bilietas Vilnius-Briuselis,nejaugi man ten važiuot ir rodyt tą lapą Ačiū kas atsakys
QUOTE(Utopia @ 2010 03 14, 23:19)
Man irgi yra tekę kentėt siaubingą ausų užgulimą, lygiai tokį patį, kaip olyte aprašė, atrodė, kad tūkstančiai adatų sminga į kaktą. Bet čia buvo tik patį pirmą kartą, paskui viskas gerai. Ir tąkart man nepadėjo niekas - ir saldainius valgiau, ir šiaip seiles rijau. Kiek žinau, jeigu labai užgulė ausis ir blogai jautiesi, galima paprašyt stiuardesių, kad pagelbėtų, tai gal jos ir turi kokių vaistų
Hmm.. teks meginti kenteti Na reikes pasiklausti stiuardesiu, gal jos tikrai zino kokiu nors geresniu budu iskesti
sveiki, o kaip del draudimo sveikatos?jis butinas?
privalomuoju sodros tuo draudimu tuo metu, kai skrisiu-nebusiu apdarsuat.busiu isejus is darbo ir nestovesiu juk darbo birzoj, tai gausis, kad neturiu darudimo.
bet esu apsidraudus gyv.darudimu avivoj.
tai gal kas padesit susigaudyt
privalomuoju sodros tuo draudimu tuo metu, kai skrisiu-nebusiu apdarsuat.busiu isejus is darbo ir nestovesiu juk darbo birzoj, tai gausis, kad neturiu darudimo.
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 03 19, 13:17)
sveiki, o kaip del draudimo sveikatos?jis butinas?
Siaip draudimas yra kiekvieno individualus reikalas.
Bet as asmeniskai visada pries kelione apsidraudziu medicininiu išlaidų draudimu. Esu irgi gyvybes draudimo dalyve, ir ES sveikatos draudimo kortele is Teritoriniu ligoniu kasu turiu, ir VISA yra, kurios naudotojai yra draudziami, bet vis tiek visada papildomai apsidraudziu. Teko girdeti visokiu nutikimu ir atsiliepimu apie kitu rusiu draudimus. O kelioneje is tikruju maza kas gali nutikti. Todel nusprendziau, kad atsarga gedos nepadarytu.
Tiesa, draudimo neperku is oro bendroviu kartu su bilietais. Apsidraudziu draudimo agenturoje savo kaime.
QUOTE(linole @ 2010 03 19, 14:31)
Siaip draudimas yra kiekvieno individualus reikalas.
Bet as asmeniskai visada pries kelione apsidraudziu medicininiu išlaidų draudimu. Esu irgi gyvybes draudimo dalyve, ir ES sveikatos draudimo kortele is Teritoriniu ligoniu kasu turiu, ir VISA yra, kurios naudotojai yra draudziami, bet vis tiek visada papildomai apsidraudziu. Teko girdeti visokiu nutikimu ir atsiliepimu apie kitu rusiu draudimus. O kelioneje is tikruju maza kas gali nutikti. Todel nusprendziau, kad atsarga gedos nepadarytu.
Tiesa, draudimo neperku is oro bendroviu kartu su bilietais. Apsidraudziu draudimo agenturoje savo kaime.
cia vienkartinis draudimas?
galite placiau
Papildyta:
rankinis bagazas neturi virsyti siu ismatavimu 50x40x23 cm.
tai 50cm aukstis, 40cm-plotis?
23cm dugnas?>
Iskilo klausimelis Ar sampana galima vezti registruotam bagaze? Neprisikabins, kad slegis , skystis ar dar kazkas pan? Soriukas uz kvaila klausima, bet maza ka...
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 03 20, 15:08)
galite placiau
Papildyta:
23cm dugnas?>
galite placiau
Papildyta:
23cm dugnas?>
40 cm.-aukštis,55 cm.-ilgis,20 cm. -plotis.
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 03 20, 15:08)
galite placiau
galite placiau
Gal draudimo klausimais geriau diskutuoti draudimu temoje?
As draudziuosi kaip vienkartiniu draudimu. Nusiperku uz tiek dienu, kiek busiu kelioneje. O ar yra kitokiu draudimo galimybiu-reikia klausti draudimo bendrovese. Atsidarykite bet kurios bendroves www ir rasite informacijos. O jau del kazko konkretaus galima kreiptis i pacia bendrove.
O rankinio bagazo ismatavimai tai yra ismatavimai, i kuriuos turi sutilpti rankinis bagazas. ir visai nesvarbu, kuris skaicius atitinka ilgi, ploti ar auksti. Svarbu, kad jei reikalas bus, savo bagaza ikisi i nurodyru ismatavimu rema. O ar tu ji sonu desi ar dar kaip - jokio skirtumo.
Sveiki, skrisiu pirma kartair Vln oro uosto ir norejau pasidometi, kur pirmiausia eiti atvykus? kokia visa eiles tvarka? labai aciu )))
QUOTE(Varpelis @ 2005 07 05, 09:42)
Rankinio bagažo gali turėti iki 5 kg. Jame negali būti jokių aštrių daiktų (manikiurinių žirklučių, dildžių, adatų, peiliukų, net žaislinių ginklų (Kretoj viena šeima turėjo bėdos, bagažą užregistravo, o rankiniam bagaže buvo žaislinis sūnaus šautuvas, tai privargo, kol į registruojamą bagažą jį atidavė, nes nepraleido kontrolė). Atdiduodamas bagažas, kuris sveriamas ir registruojamas tuo pačiu metu, kai registruojiesi skrydžiui, negali sverti daugiau nei 2025 kg (nuo oro linijų priklauso). Atvykti reikia pan. likus dviem valandom iki skrydžio, paprastai ekrane ar tablo užsidega užrašas, kur registruojamas tos ir tos valandos skrydis į ten ir ten. Stoji į eilę ir stumiesi po truputį. Priėjus eilei, pasveria, kaip minėjau bagažą, užregistruoja skydžiui. Reikia turėti pasą. Toliau praeiti reikia kontrolę, kur išduoda įsodinimo bilietėlius, patikrina rankom ar aparačiuku nuo galvos iki kojų, rankinį bagažą praleidi pro specialų aparatą. Tada eini į laukimo salę (yra barelis, tualetas, grįžt atgal jau nebegalima), tada pradeda leist iš salės į lauką, visi sueina į autobusą, nuveža prie lėktuvo, o tada jau lipi į lėktuvą.
va, ORINTA, prasom
QUOTE(Varpelis @ 2005 07 05, 07:42)
Jame negali būti jokių aštrių daiktų (manikiurinių žirklučių, dildžių, adatų, peiliukų, net žaislinių ginklų (Kretoj viena šeima turėjo bėdos, bagažą užregistravo, o rankiniam bagaže buvo žaislinis sūnaus šautuvas, tai privargo, kol į registruojamą bagažą jį atidavė, nes nepraleido kontrolė).
Draugai vezesi rankiniam bagaze krepsinio kamuoli. Po ilgu diskusiju leido isinesti i lektuva, tik kad ora isleido
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 22, 12:10)
Draugai vezesi rankiniam bagaze krepsinio kamuoli. Po ilgu diskusiju leido isinesti i lektuva, tik kad ora isleido
is Kretos rankiniame bagaze vezemes 2 kamuolius,nemazus.Jokiu problemu neturejome.